paznecht Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Chtěl bych se zeptat, jestli jste už někdo zkoušel dávat rozprašovací ostřikovače z O II na O I, dají se pouze vyměnit ty trysky nebo je tam zapotřebí nějaké úpravy? Já to mám na své Zafiře, ty trysky tam mám z Insignie a když to viděl brácha, tak se mu to líbilo, ale nevíme, jestli by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 OI má taky ostřikovače které rozprašují, ale až od modelového roku 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paznecht Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 brácha má 97-čku, takže mu stačí koupit si ty z modelu 00 a hotovo jo, tak to je super, na kolik to tak cca vyjde, zkuste mi to pls někdo zjistit v ETKA, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 No ked som menil torpedo tak som musel vymenit tie ostrikovace. No ale cena? nepametam,ale urcite to nebola velka cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Je potreba vymenit i plast pod steracema, pokud mas este starej plast, tak sou trysky stejny jako na Š120 ;-) ty novy, co rozprasujou maj uplne jinej tvar a stojej neco pres 100Kč jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paznecht Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) aha, a ten plast vyjde cca nakolik? Editováno: 26. Duben 2009, autor: paznecht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Já mám 99 r.v. 3 měsíc a jsou tam taky rozprašovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Myslim ze kolem 1000Kč ho tu nekdo prodava, jinak to chce zkusit vrakoviste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 plast nový originál 2x asi 500 + trysky asi 2x 100. Rozprašujou od tý doby co se začali dávat kapličky přístrovky. Tuším 8/98 nebo 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tady člen Andy prodává ten plast pod stěračema za 600,- (cena za 2 kusy) http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=52638 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tadz Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 ahoj mam rozprasovace ale zaujimalo by ma ci sa daju z O2 na O1 neako napasovat dovod te z O2 su nastavitelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel229 Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 to by mě taky zajímalo trysku sem dával novou i torpédo ale pořád mi jedna strana rozprašuje nízko stříká na spodní hranu skla už nevím co stím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izzy9 Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Takže první Octavie nemají rozprašovače, ale paprsky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvirusx Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 Ano rozprasovace z OII se daji dat do OI. Je treba je trochu upravit ten otvor pilnikem ho zvetsit na vetsi rozmer 15mm x 27mm a da se tam pouzit. Na rozdil OI ktere se nedali nastavit a strikali mi nizko tyto z OII se vyskove nastavit daji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.