dukar Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 mam v octavě radio stream a chtěl bych si tam dat 2 divove dvd musím si k tomu dokupovat rameček a zaleži jake dvd poradte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ono záleží na tom co všechno od toho chceš a kolik jsi ochotný utratit. Před pár dny jsme montovali systém postavený na Pioneeru AVIC-HD1BT a je to vynikající přístroj, který toho hodně umí http://www.basys.cz/prod.php?id=492 Cena ovšem odpovídá značce a výbavě. Z těch levnějších by to mohl být třeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ono záleží na tom co všechno od toho chceš a kolik jsi ochotný utratit. Před pár dny jsme montovali systém postavený na Pioneeru AVIC-HD1BT a je to vynikající přístroj, který toho hodně umí http://www.basys.cz/prod.php?id=492 Cena ovšem odpovídá značce a výbavě. Z těch levnějších by to mohl být třeba... jo to je šupa ale přehttp://www.aukro.cz/item178149211_2_dinove_dvd_radio_televize_6_5_tft_lcd.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 nejak mi to zmizelo chtěl jsem říct že je to šupa ale stačil by mi levnějši model našel jsem nejake na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntb Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Jen tak na okraj, co si do auta postavit malyPC na platforme ITX, hodit to treba do kufru nebo pod predni sedacku dovybavit to dotykovym LCD. Pak uz to jen ladit podle toho jak je potreba. tzn. DVB-T, navigace, popripade treba i palubni pc, alarm atd. Jednou jsem cetl clanek, jak si to nekdo dal do tatrovkyT613, nebylo miniaturni ITX ale MAC, nicmene majitel to mel opravdu promaknuty. http://www.mujmac.cz/art/hw/tatramac.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Já bych s tím Aukrem byl opatrný. Jednak proto, že prodej věcí formou inzertní aukce nemusí být zcela v pořádku ať už jde o stav přístroje, dostupnosti záruky i přítomnosti CZ manuálu, který je, aspoň myslím, u takto složitých přístrojů důležitý. Druhak proto, že ta cena mi přijde velmi podezřele nízká. Když si projedeš stránky renomovaných výrobců a e-shopy zjistíš kde se cena těchto přístrojů pohybuje. Nejsou to žádné novinky nebo výkřiky poslední módy. Cena už se stabilizovala a tohleto by u mně vyvolalo nedůvěru. Je ale samozřejmě každého věc za co svoje penízky utratí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 taky mam s toho docela vítr je to sice nove ale bez zaruky znamy si ale jedno autoradio už objednal sice 1 dinove ale je spokojeny cena sice je nízka ale na zahraničních stránkach stojí podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 http://www.chinavasion.com/index.php/cName/car-dvd-players/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 U těchhletěch levných přístrojů bývá dost často problém s mechanikou. Během půl roku přestane načítat a pak se z toho člověk osype než sežene opravu v případě, že mu nezafunguje záruka. Netvrdím, že je to případ zrovna tohoto stroje ale ty zkušenosti s nápadně levnými výrobky mám. Já bych to nekoupil. Snad jedině v případě, že by se mi podařilo spolehlivě ověřit totožnost, adresu a podnikání prodávajícího. Pokud to koupíš od překupníka jako použité (dělá se to i když se jedná o nový přístroj) vztahuje se na to podle občanského zákoníku záruka 6 měsíců. Otázka je jak bude dostupná a soudit se kvůli tomu ... kdo z nás by to chtěl. Betr to ale i tak, že tyto výrobky na českém trhu zavedených firem prostě pod dvacet litrů koupíš těžko. JVC, Clarion, Pnanasonic i další to dělají. Všechno se to hýbe oklo 30.000,- Kč. Ta cena je prostě alarmující. Pokud máš rozpočet někde okolo 10 až 15 tisíc máš asi jen dvě možnosti. Buď připlatit nebo riskovat problémy, které jsem popsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 diky zvažim to ale myslím si že asi objetuji ty peníze a koupim z kameného obchodu a se zárukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Ahoj tak já mam Panasonica a jsem spokojenej, můžu doporučit jen škoda že nepřehrává Divx a není podsvýcený zeleně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 A to mas jen na pevno danej LCD panel, nebo je to nejak vyjimatelny??? a kde mas menic na CD/DVD pokud mas???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Ahoj tak já mam Panasonica a jsem spokojenej, můžu doporučit jen škoda že nepřehrává Divx a není podsvýcený zeleně.... a kde jsi ho sehnal a kolik tě stál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 mam tam ted stream radio a nevím jestli musím dokupovat rameček nebo to dvd bude sedět jen se přehodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Budeš potřebovat rámeček pro 2DIN.. Stream nebo Audience jsou atypické svým tvarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 JJ rámeček potřebuješ, a stálo mě 23000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukar Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 JJ rámeček potřebuješ, a stálo mě 23000 chci se zeptat da se sundat predni panel toho dvd . nebo jine zabezpečni proti kradeži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 (editace) Podla mna sa neda... jedina tvoja utecha bude v dopoisteny autoradia.. na jeho cenu... Editováno: 22. Duben 2007, autor: Tissot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Ne nedá je to vcelku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Nazdar, potřeboval bych od vás poradit.. Mám nyní v autě 1 slotové rádio pioneer (neumí USB a to je pro mě klíčové). Vzhled je taky otřesný (kazí to image celého interiéru) Chtěl bych tedy rádio na celé 2 sloty. Rozmýšlel jsem i DVD typu Columbus/Nexus .. nejde o cenu,ale nechci po přečtených zkušenostech zbytečně provokovat zloděje, navíc bych to nevyužil. Stačí mi dobře vypadající USB,mp3 4x50W (pokud má OII elegance normální zapojení pro 4 repro, nebo to bude problém a chce to 6x?) 2 DIN rádio ideálně do 10 - 12 tis. Procházel jsem kvantum eshopů ale nemám zkušenosti osobní ani z druhé ruky, nic. Taky je otázkou zda to nebude problém a jak to udělat s rámečkem, když tento má 2 sloty zvlášť? Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Myslím, že Audience je 2DIN rádio a k tomu sa dá dorobiť USB do 2tis. a ešte do JumboBoxu AUX audio vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Myslím, že Audience je 2DIN rádio a k tomu sa dá dorobiť USB do 2tis. a ešte do JumboBoxu AUX audio vstup. Nj, ale Audience má jen 4x20W :/ To je právě jeden z důvodů vč. absence USB proč mi nevadí že toto orig. rádio v něm nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Tak jsem našel nějaký Auknet Odkaz na produkt Auknet cena: 10 490Kč Co si o tom myslíte? (Foto je fotomontáž mého auta pro ukázku jak by to vypadalo) Editováno: 29. Červenec 2009, autor: RichardD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 (editace) Podívejte se sem, docela výběr a zajímavé ceny: http://www.ipmart.com/main/product/Special...php?prod=121715 http://www.chinacarvideo.com/index.php?mai...ex&cPath=90 Editováno: 3. Srpen 2009, autor: mlcoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Podívejte se sem, docela výběr a zajímavé ceny:http://www.ipmart.com/main/product/Special...php?prod=121715 http://www.chinacarvideo.com/index.php?mai...ex&cPath=90 Máte s tím někdo zkušennost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.