Dix1 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=181926 Dneska jsem ji viděl.ten sportpaket je v černé.S vyhříváním sedaček jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 no to právě ne, když říká, že na jaře koupíš litý... to je jedno. já myslim, že to barevný omezení je přinejmenším u některejch barev pěkně na prd. sám bych stejně volil corridu (to že nestojí 8900Kč už je jenom příjemnej bonus), ale proč není v nabídce pro sportpaket třeba antracit, bílá nebo tmavě modrá, to fakt nevim.. pochopil bych, že s dynamicem, cappuccinem nebo arcticem by to vypadalo třeba divně. Jojo taky jsem vybral corridu a vzal bych jí i za 8900,- je prostě dobrá.. Už jste někdo viděl introš se sportem v combi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nechci vyvolat nejakej flame nebo tak...ale cerveny auto je fakt hruza :-) nehlede na to ze je vic zastavujou policajti a maj i vic nehod :-D ale kazdemu dle jeho gusta....to radsi tu cernou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 nechci vyvolat nejakej flame nebo tak...ale cerveny auto je fakt hruza :-) nehlede na to ze je vic zastavujou policajti a maj i vic nehod :-D ale kazdemu dle jeho gusta....to radsi tu cernou :-) tak to nějak nechápu???? proč by je víc stavěli PČR nebo měli víc nehod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Červenou jsem dneska viděl u známýho v salonu,byla prodaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 tak to nějak nechápu???? proč by je víc stavěli PČR nebo měli víc nehod.... cetl sem kdysi nejake statistiky....a nejvetsi podil mela prave cervena barva...asi to ty policajty pritahuje :-D ....tak samozrejme to asi neni objektivni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) A co byla zač ta prodaná v tom salonu ? Jinak červená pro mě hlavně změna, to je taky důvod výběru z těch tří co jsou u sport paketu. Minulé octy jsem měl všechny stříbrné a pčr mě stavěla pořád :-) Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Rob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Mě červená taky moc nebere..dal jsem černou, sice je nejmíň praktická, ale na octě se mi prostě líbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Rob:1.6+Tour Plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Rob:1.6+Tour Plus Hm je fakt že asi žádná volná teďka na salonech nebude... :-) No objednáno mám , tak už je počkat na 45KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Cervena je hlavne dobre videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Když sme u toho, na skladový auta ste se nedívali? Už přibyly, sou tam i ropáky a combi. Většina má krom základního balíčku i dálkový zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Cervena je hlavne dobre videt no prave ze cervena je hrozne videt....proto pritahuje ty policajty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ČERNAAAAAAAAAAA, JEDINĚ ČERNAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 bojler: Máš pravdu: http://www.autocentrum.cz/aktualninabidka/...amp;list=1& Plus ještě ta skladovka nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ČERNAAAAAAAAAAA, JEDINĚ ČERNAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak černá se eště dá (stejně jak ten thunderbird Kitt v avataru co :-D ) ale prostě já osobně bych nezkousl stříbrnou a hned v závěsu červenou...ale to je věc názorů a vkusu a nikomu to neberu :-):-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) tak černá se eště dá (stejně jak ten thunderbird Kitt v avataru co :-D ) ale prostě já osobně bych nezkousl stříbrnou a hned v závěsu červenou...ale to je věc názorů a vkusu a nikomu to neberu :-):-) No ještě abys mi jí bral No hlavně to bylo taky o drahé polovičce, když já vybral combi tak manželka se přimlouvala za červenou a mě to neva, jak říkám je hezká. "Takové to domácíí Feráári" Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Rob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 netušíte jaké se z továrny dávají u nové OII FL pneu (značka, typ)? já jsem ji pořizoval v pondělí a měl jsem tam Goodyear tuším Eagle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 No ještě abys mi jí bral No hlavně to bylo taky o drahé polovičce, když já vybral combi tak manželka se přimlouvala za červenou a mě to neva, jak říkám je hezká. "Takové to domácíí Feráári" ja vybral auto a výbavu a drahá polovička barvu(šedá satin)....já osobně bych asi volil cappucino ale co už :-D tak ale musím uznat že ta corrida je opravdu jedna z nejhezčích červených :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 ja si myslim ze na cappucinu nebo ty my satin by to vypadalo zajimave a nevsedne a vubec bych se nebranil....dle meho nazoru je to kvuli lakovani tech spojleru a kridel....jinak to nedava smysl.... což je divné protože předni "RS" nárazníky se nyní lakují do barev šedá stone, bílá, tak nevím proč je problem to objednat? jinak myslím že ten sportpaket není od věci za ty peníze, než to posléze dodělat připadně, to vyjde x dráže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 což je divné protože předni "RS" nárazníky se nyní lakují do barev šedá stone, bílá, tak nevím proč je problem to objednat?jinak myslím že ten sportpaket není od věci za ty peníze, než to posléze dodělat připadně, to vyjde x dráže Ale barva je barva a ty tri stojej zaprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Kua chlapi tady se nějak zastavila výroba nevidím žádné nové přírustky !! Já už mám nalítáno přes 3000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millik89 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak jen bych dodal, že to nebude způsobený barvou, že by červená víc přitahovala policajty, je to blbost. Ta barva vede ve statistikách taky proto, že jich je pomalu nejvíc, nedávno jsem koukal na parkoviště z budovy a hádejte, která barva převládala ? Samozřejmě červená, taky mě překvapilo množství modrých aut. Myslím, že je to taky způsobeno, že to nejsou přííííplatkové barvy. Já mám červenou corridu, líbila se mi nejvíc, možná ještě nějaká, ale byla bez příplatku a docela mi seděla :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) závist :-) a gratuluju - a co to bdue TDI?Nějaká specialní výbavička?hele nejpomalejší je proto, že to tam jede pomalej takže oni to dělaj kvalitněji pže se u toho nestresujou že jim to ujede :smich: :smich: bude to cervenej kombik v nafte plus alarm, bocni airbagy, dalkovej central, loketni opera, kozeny paket, mlhovky, vyhrivany trysky, tour plus, vyskove nastavitelny sedadla, koberce, kombi filtr a rezervni kolo ;-) Editováno: 21. Říjen 2009, autor: gilerakk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) No tak to vypadá že asi zruším objednávku a koupím Yetiho 1.2TSI a hnědou metlu a je barva vyřešená Editováno: 21. Říjen 2009, autor: Rob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.