kodemi.:R Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 nj koukam že mistička už pokořila koktavu, ale ve fabce furt nic co? bratr snad dokaže cos ty nedoved!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Na prelome dní sa mi podarilo po dlhej dobe zasa osedlať fabinku so slečnou a sedačkam sa naštastie nestala žiadna ujma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 no new experiences???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) pri delsi akci nad 15minut je mensi problem,ze pokud se nevetra tak fabka je rychle zadychana nebo sem snad muflon? xD Editováno: 3. Září 2007, autor: tweetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camilo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 no new experiences???????? no ja sa chystam cez vikend po dlhej dobe "otestovat tlmice" tak uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 pri delsi akci nad 15minut je mensi problem,ze pokud se nevetra tak fabka je rychle zadychana nebo sem snad muflon? xD Nejsi, okna zafuníš, ikdyž v autě jen dlouho sedíš, kecáš a nic neděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 pri delsi akci nad 15minut je mensi problem,ze pokud se nevetra tak fabka je rychle zadychana nebo sem snad muflon? xD Nejsi, okna zafuníš, ikdyž v autě jen dlouho sedíš, kecáš a nic neděláš... tak tak jinak zdravim, jak se mate?? Profor, tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 No nazdyš že sa aj ozveš pohoda a ty? kde si bola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 No nazdyš že sa aj ozveš pohoda a ty? kde si bola? brouku, to je desne slozity znas to ne? Tak je super, ze se mas fajn, ja snad taky ted mam takovy cuky vymenit cicinu za golfa, pak zas za audinu...... furt nevim, jestli to ma vyznam s mym stylem jezdeni A co tema diskuze?? trenujes kote???????? tak ja zas frcim, peknej den paaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi LEE Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Bych chtěl mít Vaše starosti Tak to já taky. Mám 161cm to by jste nevěřili co se tam dá všechno dělat. Někdy si tam připadám jako v hotelu , Psssst ale nikomu ani muk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Bych chtěl mít Vaše starosti Tak to já taky. Mám 161cm to by jste nevěřili co se tam dá všechno dělat. Někdy si tam připadám jako v hotelu , Psssst ale nikomu ani muk njn, se nekdo ma a neboj, tady to rozhodne NIKDO NIKOMU nerekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 to je spravny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Já Vám nevím, nedávno jsme s mou láskou zkoušeli v noci na Hradčanské jejího Passata, a i to nám bylo tak nějak malé Nasmáli jsme se u "toho" opravdu dosyta Ale ty závěrečné výsledky a ztráty - ulomené Hands Free (musím šikovně opravit - promáčklá větrací mřížka (opraveno na místě) - během "akce" spuštěná varovná světla - atd... Takže: ono "to" ve Fábii skutečně jde???? NEVĚŘÍM p.s. co nám oběma výrazně překáželo, byla ta zde tolik opěvovaná loketní opěrka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Já Vám nevím, nedávno jsme s mou láskou zkoušeli v noci na Hradčanské jejího Passata, a i to nám bylo tak nějak malé Nasmáli jsme se u "toho" opravdu dosyta Ale ty závěrečné výsledky a ztráty - ulomené Hands Free (musím šikovně opravit - promáčklá větrací mřížka (opraveno na místě) - během "akce" spuštěná varovná světla - atd... Takže: ono "to" ve Fábii skutečně jde???? NEVĚŘÍM p.s. co nám oběma výrazně překáželo, byla ta zde tolik opěvovaná loketní opěrka! tak ja ti Peto nevim, co na to rict? ....musite trenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Já Vám nevím, nedávno jsme s mou láskou zkoušeli v noci na Hradčanské jejího Passata, a i to nám bylo tak nějak malé Nasmáli jsme se u "toho" opravdu dosyta Ale ty závěrečné výsledky a ztráty - ulomené Hands Free (musím šikovně opravit - promáčklá větrací mřížka (opraveno na místě) - během "akce" spuštěná varovná světla - atd... Takže: ono "to" ve Fábii skutečně jde???? NEVĚŘÍM p.s. co nám oběma výrazně překáželo, byla ta zde tolik opěvovaná loketní opěrka! no kdyz se potka slon se samici.... tak to tak asi vypada ne delam si srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Já Vám nevím, nedávno jsme s mou láskou zkoušeli v noci na Hradčanské jejího Passata, a i to nám bylo tak nějak malé Nasmáli jsme se u "toho" opravdu dosyta Ale ty závěrečné výsledky a ztráty - ulomené Hands Free (musím šikovně opravit - promáčklá větrací mřížka (opraveno na místě) - během "akce" spuštěná varovná světla - atd... Takže: ono "to" ve Fábii skutečně jde???? NEVĚŘÍM p.s. co nám oběma výrazně překáželo, byla ta zde tolik opěvovaná loketní opěrka! no kdyz se potka slon se samici.... tak to tak asi vypada ne delam si srandu Bylo to po představení v divadle, a chuť obou byla převeliká, takže žádné otálení. Jako džentlmen beru samozřejmě všechnu vinu za "újmy" na voze na sebe ale jak víme všici z praxe, ženy když se rozdivočí, neradno je zastavovat (a to v čemkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo to jsem rad.ale docela bych obmenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo to jsem rad.ale docela bych obmenil a co ti brani? po krci lita peknejch holek ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo to jsem rad.ale docela bych obmenil hm...asi mam pres oci satek nebo nevim proc ty hezky co tu maji litat nevidim... a co ti brani? po krci lita peknejch holek ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 tweetak: odpoveď je Tvoj podpis? lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 tweetak: odpoveď je Tvoj podpis? lol lol ne ty prso, spadl mi net a ono se mi to tam nejak ulozilo samo od sebe coze jsem trosku ted nepochopil... protoze sem na to pak zapomnel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 to je spravny tweetaku? koukam, docela slusna vybava... da se s tim normalne fungovat??? to vis,nasi mi rikali bud to je nahore nebo to je dole.porazil jsem i roberta rosenbergera... a normalne se s tim funguje...ale jak s kterou.sama to snad vis ani se nebudu ptat, jestli mas nahore, nebo dole ........ a vybral sis dobre samicku, to jo to jo to jsem rad.ale docela bych obmenil hm...asi mam pres oci satek nebo nevim proc ty hezky co tu maji litat nevidim... a co ti brani? po krci lita peknejch holek ........ tak mi ty holky ukaz zatim zadne holky rano nevidam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.