Luďa Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Napad mě tenhle post pač ho maj kokavaci a fabiatici takze proc ne mi. Zajimalo by mě co třeba potkáte na ulicích nejaký pekný YETIky a třeba nějaky fakt tuzingovky Tak sem hazejte fotky at se vsichni muzem pokochat Majitelé vyfocených YETÍků muzou bejt radi ze se lidem libi tak snad kamenovat nebudou kdzy se tu ukaze i jejich kára .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Pro začátek jeden chlupáč z letošní Wörthersee Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Včera jsem potkal v Liberci u Globusu poprvé live Yetiho Champion 4x4 v té oranžové cihlové barvě. Na fotkách se mi líbil hned ale v reálu je to ještě lepší - fakt moc pěknej Majiteli by chtěl pogratulovat k super volbě (měl značku středočeského kraje). Taky bych do něj šel, ale bohužel naše firemní barva je poněkud jiná - takže očekávám v srpnu Yetiho ve stříbrné metalýze p.s. bohužel jsem nestačil vyfotit, protože jsem se motal zrovna na kruháči... Editováno: 14. Červen 2010, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Tohle teda neni z ulice, ale je to k pláči http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/yeti/8497374 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 (editace) Tak tohle může za ty peníze koupit jen mamlas. A proč myslíš,že je to k pláči? Vždyť to není tvoje,tak proč brečíš? Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Přijde mi to jako smutnej pohled, takhle rozbitej chudáček.. To si nezasloužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 (editace) 1) Má smůlu v tom,že řidič bude kopyto (jestli to zavinil on) 2)Jakejpak chudáček, kvalitní mechanici ho dají do pořádku....... 3) Když to nepůjde,tak se jich měsíčně dělá nových 4800 kousků Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 red yeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 (editace) Když si odmyslím 17 Annapurny a dám tam 16 Moon, stříbrný střed hagusů, vyměním za černý, tak doufám že za měsíc a něco vyfotím podobné auto před svou garáží. Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Není to sice fotka z ulice, ale mrkněte na tohle foto ze stránek TopGearu .... jsem zvědavej co z toho vyleze. Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Už jsem se podíval,ale na to si budem muset počkat. Je to 16 série a ta bude asi koncem roku v tv, ale na BBC2 ji budou dávat od osmi večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Dneska večer by se měla začít vysílat na BBC2 16tá řada TopGearu. A hned v prvním díle bude Yeti. viz Link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 ani za strieborne strešne nosiče si nepriplatil?.. To bude šunka :P:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Zřejmě zkoušková barva odlovena v MB na parkovišti, nevím zda se pojede v sérii, v konfigurátoru tedy není, ale rozhodně mne na Yetim zaujala ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Ta barva je fakt zajímavá, hodně podobnou (nebo možná je to ta samá) jsem viděl na volvu V40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Toto jsem měl čest vidět dnes z okna. Auta si kupovala nějaká firma, zřejmě pro TOP managery Jen jsem zaslechl, ... "no a teď si každý vezměte své auto" Nestihl jsem doběhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) To si nechám líbit. Editováno: 4. Březen 2011, autor: milans14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Tak tohle pošlu mé nové ředitelce.třeba jí to "TRKNE" a nebudu muset kupovat vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) Zřejmě zkoušková barva odlovena v MB na parkovišti, nevím zda se pojede v sérii, v konfigurátoru tedy není, ale rozhodně mne na Yetim zaujala ... Podle me je to folie...u zadniho napisu Yeti je to orizle a je tam videt puvodni barva takze bych to tipoval ze to nebude origo ze Skodovky, ale barva je to pekna:-) Editováno: 4. Březen 2011, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eda z kopce Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Yetici skupiny Nightwork Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Aha, tak žádná firma a top manažeři, jak jsem psal, ale skupina Nightwork Na mé fotografii je vidět označení jednotlivých Yetíků jmény členů kapely. Tak ať hochům dobře slouží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Yeti a teplakova souprava to k sobe asi jde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) Toto jsem měl čest vidět dnes z okna. Auta si kupovala nějaká firma, zřejmě pro TOP managery Jen jsem zaslechl, ... "no a teď si každý vezměte své auto" Nestihl jsem doběhnout Ti se maj. Editováno: 29. Březen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Myslím, že tyto YETIky budeme brzo potkávat: http://new.skoda-auto.com/CZE/news/info/news/news/Pages/2011_47_Policie-14-vozu-Yeti.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viste Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 (editace) Vcera jsem jednoho viděl ve Zlíně. Bohužel jen z okna z práce. Doufám, že na mě modře nezabliká Editováno: 1. Duben 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.