Pawouk Vloženo 15. Duben 2023 Sdílet Vloženo 15. Duben 2023 A málem bych zapomněl - poděkování pořadatelce @Barenasparena. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 Díky všem za další super sraz. 🙂 Taky se přidám s pár fotkami účastníků. Navíc jsem si nedaleko parkoviště všiml tohoto: 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 To víko kanálu ovšem nemá chybu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 To se někdo od nás schoval v kanále ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 16. Duben 2023 Sdílet Vloženo 16. Duben 2023 @Pawouk Nešlo to nevyfotit. 😃 @stanmar Já myslel, že je to označení tajného spolku Škoda, že toto místo je vhodné ke srazům. 🤔 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Duben 2023 Sdílet Vloženo 17. Duben 2023 (editace) Také děkuji za povedený sraz :) Přikládám odkaz k diskuzi na naší polovině stolu o EURO 7 :) (neověřoval jsem zda se něco změnilo) Editováno: 17. Duben 2023, autor: Martab 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.