Milhausek Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 ani jeden není kabel který potřebuješ.. k+can není vag kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Problém není v terminologii, problém je prostě jen v množství kabelů. :-) Jsou kabely KKL, Vag Tacho, K+Can, Hex-Can a jejich ještě další verze. Každý je na něco jiného, u tvé Octavie budeš potřebovat na věci co plánuješ jen a pouze kabel HEX-CAN, který se dá koupit třeba zde ( http://www.motordiag.cz/produkt/hex-can ), stojí pár korun, ale máš legální verzi s aktualizacema zdarma. No a nebo jako plno lidí, kteří nemají zbytečných 8000 Kč, nebo se jim jen zdá zbytečné tolik platit za kabel, který potřebujou jen pro své auto, koupit nějakou verzi tohoto kabelu co je k dispozici na internetu za méně peněz... Na verzi s českým SW VAG je v ČR monopol a tedy cena pod 8000 Kč nejde, ale internet nezná hranice. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechanik.opravar Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 (editace) Pánové, mám takový dojem, že když dáte nějakou tu pětku někomu kdo má třeba Supervaga tak nemusíte toto řešit. Nastavil jsem si to za 5min a žádný problém. Těch možností je tam kvanta. Editováno: 14. Říjen 2010, autor: mechanik.opravar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechanik.opravar Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Nastavit tempomat jsou dva úkony. 1, nastaveni v motoru a 2, elek. ve sloupku volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarsva Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Ahoj, koupil jsem kabel KKL-OBD2 byl u toho i SW ale an. Můj problém je , že mám Visty a po instalaci SW napíše TENTO SW NEBYL NAINSTALOVÁN SPÁVNĚ. Po rřipojení do auta to načte jen jednotku motoru. Ostatní jednotky nevidí. Mám VAG409-1. Je nějaký spůsob jak to zprovoznit na Vistách a aby to vidělo celé auto (Octavia 2-4x4 tdi 77kW rv-2005). Dík jarsva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Asi bych se ani moc nezabýval problémem s Vistama a instalací programu. Zkusil bych ho nainstalovat jako Administrator, ale pokud se program spustí, tak je instalace dobrá. Tvůj problém spočívá v tom, že máš špatný kabel. Octavia II už jede na jiné komunikaci než Fabia, tedy tento kabel můžeš zase s klidem prodat dál a koupit ten správný, o kterém se píše i zde, ale i kdekoliv jinde... Chce to nejdřív zjistit informace, než něco člověk koupí, čemu moc nerozumí. To neber osobně, tak to prostě je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.CRYO Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Zdravím a pozdravuji. Předně děkuji všem za příspěvky. Jsem rád, že nejsem v těchto "problémech" osamělý. Bohužel se mi nepodařilo svým úvodem získat nějaký ucelený návod, postup či sbírku rad, jak na domácí úpravy svých vozů. Nerad bych přispěvatelům vyčítal jejich přístup, ale že něco nejde, bez nástinu způsobu, jakým by to šlo, nebo že jediný způsob je koupě originálního kabelu a SW, který využijeme jednou, dvakrát do roka, také není informace, která by nás posunula o něco dál. Trochu mě mrzí přístup některých uživatelů, kteří mají dle všeho mnoho zkušeností s řešeným problémem, ale nechtějí nebo nemohou poskytnout bližší informace či alespoň radu. Samozřejmě to plně respektuji. Jelikož se téma již delší dobu nedobírá určeného směru, vyzývám a prosím tímto všechny uživatele, kteří nám mohou pomoci s výběrem levných ba možná i amatérských řešení, aby se pokusili přispět svými znalostmi a zkušenostmi a usnadnili nám laikům jejich snažení a dost možná i spousty peněz za zničené centrální jednotky, kabely, nervy atp. Znovu vás prosím, abyste se vystříhali odsuzování, prostému konstatování, že takhle to nejde nebo např. že když někdo něčemu nerozumí, nemá se o to pokoušet, protože cílem tohoto tématu je právě osvěta. Pokud má někdo detailní zkušenosti, jak prakticky (registry, nastavení, proměnné, postupy) upravit výše zmíněné požadavky, budu vděčný za každou radu. Dosti mudrování, přeji vám krásný den a věřím v lepší zítřky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarsva Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Tak jsem z toho nějakej zmatenej. Napište už někdo, jaký kabel se má pořídit na základní diagnostiku oct.2 rv 2005------. Nechci dělat nějaký hekroviny,ale jen výčet hlášek+ stav km a to ne jen u motoru. Rád bych, aby se dal udělat celkový scan. (podle toho co jsem se dočetl tak hex-can) Dík za trpělivost jarsva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trpaslik10 Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Už to tady bylo napsáno kabel HEX-CAN a to buď original, nebo nějaký čínský klon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Čaute, nechcem zakladať novú tému, tak to píšem sem. Mám Yetiho 2.0TDi 81kW 4x2 r.v. 04/2010, čo sa týka elektroniky tak je tam Swing, Maxi-DOT.. Proste slovenská výbava Advantage (Ambition+). Chcel by som nejaký kábel aj so softvérom a návodom, najlepšie po česky/slovensky (aspoň návod). Moja predstava o vykonanej práci je: bežná diagnostika, nastavenie ručičiek tachometra, aby prebehli "tam a späť" a podobné záležitosti. Bol by som rád, keby ste mi napísali názov toho "káblu", najlepšie aj s cenou. Dôvodom prečo to chcem je to, že v jednom servise sa to "nedá" a v druhom sa to dá, ale za 50€ na hodinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Koupil jsem si čínskou verzi VAG-COM 908 vše jsem co popisuješ výše jsem si nastavil a ještě i více na dvou Oktávkách i na Audi pak mi vytuhl soft a udělal jsem update a to byla chyba kabel se podle všeho zablokoval a už ze softem ani tím původním nekomunikuje. Než jsem udělal ten uprate tak vše šlapalo bez problémů. Pokud někdo dokáže poradit jestli se ten kabel dá vrátit do původního funkčního stavu tak budu rád za každý tip. Dá se to opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 (editace) Ahoj, koupil jsem kabel KKL-OBD2 byl u toho i SW ale an. Můj problém je , že mám Visty a po instalaci SW napíše TENTO SW NEBYL NAINSTALOVÁN SPÁVNĚ. Po rřipojení do auta to načte jen jednotku motoru. Ostatní jednotky nevidí. Mám VAG409-1. Je nějaký spůsob jak to zprovoznit na Vistách a aby to vidělo celé auto (Octavia 2-4x4 tdi 77kW rv-2005). Dík jarsva Na Vistách se to rozchodit dá a asi ti to i chodí,když se dostaneš do jednotky motoru,ale 409 nepřečte s tímhle kabelem na O II. žádnou jinou jednotku,než motorovou,musíš mít kabel Hex Can,aby jsi se dostal všude. Editováno: 29. Říjen 2010, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Zdravím, mohl by mi někdo dát tip na kabel jaký bych si měl pořídit pro diagnostiku mé Octavia II rv2005. Na originál nemám finance,prosím zda někdo má ověřený kontakt na někoho u koho bych mohl kabel zakoupit.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Zdravím, mohl by mi někdo dát tip na kabel jaký bych si měl pořídit pro diagnostiku mé Octavia II rv2005. Na originál nemám finance,prosím zda někdo má ověřený kontakt na někoho u koho bych mohl kabel zakoupit.Díky To bude asi problém.Také po něčem koukám ale jen je všude originá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Ja som nieco nasiel ale treba pay pal, mozem poslat odkaz do spravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Ja som nieco nasiel ale treba pay pal, mozem poslat odkaz do spravy Tak pošli.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Ja som nieco nasiel ale treba pay pal, mozem poslat odkaz do spravy mne bys dystak ten odkazek mohl poslat taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Celkom dobra stranka je to, kamos stamade objednava, postovne zadarmo je a vselijake uzitocne veciciky na auto tam maju za slusne ceny.. a nie len na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mark00 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 to jo, uz sem z tama taky objednaval, jen uz treti tyden cekam, az mne doraziju LEDky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 pošli mi kdyžtak taky ten link,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 fakt treti tyzden? cudne, mojmu kamosovi to doslo po nieco dlhsie ako tyzdni, ja sa tiez chystam par veci staamde objednat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Měl bych taky zájem o link, rovněž uvažuji o kabelu. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Ja som nieco nasiel ale treba pay pal, mozem poslat odkaz do spravy tak to sem hoď ať je možnost to trochu probrat než to někdo koupí a bude nešťastnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 malo by to byt v poriadku, osobne som este neobjednaval, ale kamos vravel ze v pohode mu vsetko doslo, a ze ide znova objednavat http://www.dealextreme.com/c/obd-obd2-car-diag-tools-713?page=1&pagesize=52&pagesort=price Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 malo by to byt v poriadku, osobne som este neobjednaval, ale kamos vravel ze v pohode mu vsetko doslo, a ze ide znova objednavat http://www.dealextre...&pagesort=price A který kabel přesně bych měl koupit pro OII rv2005?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.