Přejít na obsah

VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.


KRYSIMLADE

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

ahoj všem, řek jsem si že si budu diagnostikovat své auto (O1) sám. Na netu jsem našel mnoho kablů v různých cenových relacích. Je mi jasné že profi kabel bude stát kolem 8tis a více. Ale mi by postačil kabel který dovede vyčíst chyby, načíst jakou mám v autě jednotku jiné info, chtěl bych si dodělat dojezdy oken, nakodovat klíč a málem bych zapomněl nakodovat čidlo G17 venkovní teploty které předešlí majitel vyhodil. A proto se ptám postačí mi na to kabel USB KKL VAG-COM s softem VAG 409.1. Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Spíš potřebuješ dokumentaci k danému autu, nemá smysl měřit bloky hodnot, když je neumíš rozklíčovat a v tom ti manuál k VCDS nepomůže. Něco najdeš přímo v DP, případně v Else. A pokud chceš kódovat, tak potřebuješ label k dané jednotce a autu. Dřív se to úvádělo také v DP (kódy je starším autům, resp. ŘJ tam najdeš), ale s přechodem na dlouhé kódování, které servisy řeší on-line, to tam už není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj, neměl by někdo odkaz na hex kabel  s CZ vagem za rozumnou cenu jako na alixpressu? Nebo zda by někdo neposkytl cz verzi. Před časem jsem pořídil kabel, ale bez cz a tak pro pohodlí bych uvítal češtinu. Na Alíkovi když vyhledávám s cz tak nejsem schopnej nic najít. Přitom ještě cca 3 měsíce zpátky mi nacházel.. :kol-44: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim vas chalani.Potreboval by som radu ohladom kabla vcds10.6 ang.Vsetko mi normalne ide kazda jednotka len ked chcem nieco zmenit cez dlhe kodovanie tak sa mi nezobrazuju dole popisy.Mam octaviu 2 2005.Skusal som na kolegovom vw caddy 06 a tam to vsetko ukazuje ziaden problem.Vcera sme skusali druhy kabel tiez vcds 10.6 cz na mojom aute a tiez vsetko islo.Stretol sa stym uz niekto?Skusal som uz aj preinstalovat kabel nepomohlo.Vdaka za kazdu radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na VAG-COM/VCDS/HEX CAN - kabely, sw, atd.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...