lubann Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Slysel jsem ze byly nejake octy co byly delsi pro vladni autopark.nevite o nich neco a nebo nakou fotecku.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Ano- byl tam přidám B-sloupek mezi dveře. Design - nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Byla tu tuším verze "long" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Ano,byly a nedávno byly i na www.vyzkoušeno.cz .Mám z jedné verze Long L&K stoleček,co je umístěn na sedačce spolujezdce.Pokud by ho někdo chtěl,je na prodej.Je v dřevodekoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Jo nedávno jsem je taky kdesi zahlíd na prodej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Ano vládní verze Škody Octavia existovala. Škodovka jich pár vyrobila a nabídla ji tehdejšímu premierovi Zemanovi, aby v ní jezdil (tehdy ještě nebyl na světě Superb). Aby se do ní vešel, bylo nutné prodloužit rozvor o tuším nějakých 10-12 cm. Prodloužení bylo v oblasti B-sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 Ano,byly a nedávno byly i na www.vyzkoušeno.cz .Mám z jedné verze Long L&K stoleček,co je umístěn na sedačce spolujezdce.Pokud by ho někdo chtěl,je na prodej.Je v dřevodekoru Muzes prosim poslat cenu a katalogove cislo na ten stolecek(super by byla i fotka) dikes.PS: A fotku nahodou nemas ze ted myslim te octy a nebo presny tovarni nazev.Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Foto jsem myslím tady nějdy dával do bazaru,pohledej,teď nemám fo´ták k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Foto jsem myslím tady nějdy dával do bazaru,pohledej,teď nemám fo´ták k dispozici cest Cosby hledal jsem v bazaru a je to tam ale bez fotky pouze obrazek z etky.mel bych i mozna zajem ale chtel bych to videt primo na fotce a jestli mi muzes rict cca rozmer a jak se to montuje.dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Takže tady jsou i fotky : http://skoda-auto.xf.cz/octavia/laurin_long.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Díky pasatovi za foto.Je to našroubované na rám sedačky.Cenu navrhni,možná výměna za něco.Když tak na cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Pasat a Cosby. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ja ji mam - 1,8T LaK. bylo vyrobeno necelych 20 kusu. jednu maji jeste v cartecu, ale za silene penize. obcas je prodavaji ministerstva, resp. jejich agentury ci prispevkove organizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ja ji mam - 1,8T LaK. bylo vyrobeno necelych 20 kusu. jednu maji jeste v cartecu, ale za silene penize. obcas je prodavaji ministerstva, resp. jejich agentury ci prispevkove organizace. Tak to jsi borec. Hoď jsem fotky všech odlišností (interier a exterier). Díky moc. Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ok... jakmile bude chvile casu vyfotim... zatim posilam odkaz na fotku, ktera se vztahovala k osvetleni nad zadnima sedackama.... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=123520 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ale ještě ti chybí můj stoleček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 jednu maji jeste v cartecu, ale za silene penize. Tak jsem na ní koukal a ta cena fakt hustá. Je jasný, že při počtu vyrobených kusů to bude vždy unikát, za který se bude platit víc než za běžnou sériovku, ale tohle mi přijde fakt přemrštěný. Docela by mě zajímalo jak už jí nabízejí dlouho a jestli to někdo koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Hmmm. 767.000Kč - to je palba (r.v.2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Tak jsem na ní koukal a ta cena fakt hustá. tenhle kousek pry skoro vubec nesjel z vystavniho podstavce navic je to starsi model... ale myslim, ze jako zelena je jedina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Octavia Long sakra trochu pozde no sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Jen připomenu že jako long existuje i O2-mula, ale pravděpodobně jen kvůli zkouškám podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? ja bych to kvuli 10cm neresil )) to se pak vyplati sup, tam je obejvacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj .....Long me zajímá......neni někde více fotek ....třba pohled na zadní sedadla a místo na nohy.......a další???????? Budeš prodlužovat? vubec bych se nedivil, kdyby se tady objevilo tema od martinaRS s nazvem "tak jsem o vikendu zase neco predelal" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.