Interiér
Dotazy a zkušenosti s interiérem
Podfóra
-
Vše k Roomsteru od B sloupku dozadu
- 732 příspěvků
-
Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu
- 285 příspěvků
180 témat v tomto fóru
-
zdravim,neviete ci sa da zohnat samostatne iba kolecko ovladania a predok panelu.kupil som roomster,jedno kolecko chyba a neviem cim to postriekali,ale je to taketo flakate.neda sa to ocistit.viete niekto pripadne cisla dielov,alebo nevála sa niekomu doma?kupim...vdaka
-
- 0 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat. Co vše je potřebné učinit k tomu, abych si do své II vRS mohl dát volant s pádly pro řazení a zda někdo nemáte zkušenost , jestli lze předělat řazení na páce, aby bylo (-)do předu a (+) do zadu. Mockrát děkuji za rady.
-
-
- 15 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, nedávno jsem koupil Fabii 2 r.v. 2014 a občas mám problém s ventilátory. Nezávisle na to jak nastavím climatronic neustále jakoby jen vyfukují , zvuk který to vydává bych přirovnal k fuu fuu fuu. Klimatizace normálně funguje , jen vzduch proudí přerušovaně. Nesetkal se někdo s tímto problémem ? Předem děkuji za odpovědí.
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Ahojte, chcem sa spytat ci neviete niekto zistit cislo dielu na odkladacie haciky do FII Combi. Pod zadnym platom na lavej a aj pravej strane su zaslepky, namiesto ktorych by sa mali dat namontovat haciky na tasky. Myslim ze FII po facelifte ich uz ma. Dakujem.
-
- 14 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, koupil jsem níže uvedené kroužky (http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-ii-roomster-alu-ramecek-na-ovladani-svetel-7721cz292/ a http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-ii-roomster-alu-ramecky-ovladani-zrcatek-cz-7720cz292/). V popisu je uvedeno, že se mají lepit lepidlem. To se mi ale moc nechce. Co kdybych někdy potřeboval vyměnit díl, na který bych je jinak nalepil lepidlem? Uvažuji o oboustranné lepící pásce, ale nejsem si jistý, jestli je tam pro ni dost volného místa. Montoval jste si někdo do auta tyto kroužky? Pokud ano, čím jste je připevnili? Předem díky za tipy.
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahojte chlapi Viete mi poradit ako vymenit dvierka kastliku na roomsteri? Skusal som vseliak sa tam dostat k tym pantom no neviem to a nechcem polamat tie plasty.Mam nove tie dvierka a chcem tieto znicene vymenit vopred dakujem za rady
-
- 8 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj. Potřebuji si na autokameru udělat nějakej držáček uchycenej do stropu auta ale nechce se mi to zbytečně rozebírat když nevim jak to tam vypadá a jestli sou tam nějaký šikovný rantlýky do kterých bych si ten držáček přidělal. (nechci kameru chytat přímo na sklo samolepkou a nebo přísavkou). Udělal bych si tam držáček a na něj další držáček a na něj pak uchytil onu autokameru. V příručce "JAK NA TO" o tom neni ani zmíňka. Neměl ho už někdo sundanej a neví někdo jak to tam vypadá-nejlépe foto. Zajímá mě hlavně to co se nachází pod čalouněním prvních 30 centimetrů stropu od horního okraje čelního skla. Jak je tam udělaný spo…
-
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Zdravim. Mam Fabiu II combi 1.4 TDI rok 2009. A problem s ofukovymi klapkami. Vzduch mi fuka iba na predne sklo hoci kolecko mam nastavene na ofukovanie noh alebo aby to fukalo zo stredneho paneku na hrud. Nozem koleckom krutit ako chcem stale to ofukuje len predne sklo. Neviete ako to kolecko funguje? je tam nastavenie tych klapiek elektronicke alebo pomocou nejakeho lanka? K chybe doslo asi v servise pocas vymeny kompresora klimatizacie a riadiacej jednotky klimatizacie. Klimu opravovali v lete a ja som na zavadu s ofukovymi klapkami prisiel az v zime ked mi bolo zima nohy a chcel som nastavit ofukovanie na podlahu. Dovtedy som to stale pouzival iba na ofukovanie predne…
-
- 4 odpovědi
- 3,5tis zobrazení
-
-
Rád bych se tady s Vámi podělil o takovou mojí úpravu auta, který by zároveň mohla i někomu pomoci př stejné výměnně. Chtěl jsem na autě předělat znaky na nové, ale pořád to vázlo na tom, že ve volantu zůstane znak starý, aˇž jsem na internetu objevil obchod, kde se krytky airbagu prodávají. Krytku jsem objednal a jakmile došla, mohlo se začít s výměnou. Nářadí, které jsem použil bylo následující: zrcátko, plochý šroubovák, klíč č. 16 a ruce . Já při demontáži airbagu neodpojoval autobaterii, pouze vytáhnul klíč ze zapalování, ale když baterii odpojíte, budete mít vetší jistotu, že vám nečekaně nebouchne.. Teď k samotnému návodu (vše je na fotkách pod textem…
-
-
- 91 odpovědí
- 67,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zakoupil jsem si do Roomstera práškový hasicí přístroj (1 kg) a dopoledne o Silvestra jsem zkoumal, kam jej v kabině vozu připevním. V návodu k obsluze se uvádí, že hasicí přístroj je připevněn pod sedadlem spolujezdce. Vzhledem k tomu, že nemám ve výbavě schránku pod sedadlem spolujezdce, je tam totiž napevno plastový kryt, který zasahuje téměř k podlaze, hasicí přístroj tam připevnit nelze. Vymyslel jsem na jeho upevnění jiné šikovné místo (viz obrázek). Sundal jsem plastový kryt, do jehož části před sloupkem dveří jsem vyvrtal 4 díry, prostřednictvím kterých jsem připevnil držák hasičáku. Potom jsem plastový kryt zacvaknul zpět na místo a do držíku jsem připevnil ha…
-
-
- 27 odpovědí
- 26tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, na zítra jsem se objednal na montáž zámku zpátečky Construct, ale přemýšlím zda to bude k něčemu dobré. Někdo říká, že jsou to vyhozené peníze. Prosím poraďte. Máte to někdo namontované ve své FII???
-
-
- 46 odpovědí
- 22,6tis zobrazení
-
-
Zdarec, neřešil jste tady někdo,jak se dostat pod plast kde jsou pojistky ?? potřebuju namontovat alarm od magicaru a dřív než jsem začal jsem skončil.... Jo ještě jsem se chtěl zeptat, u řidičových dveří je dioda která při zamčení bliká, to je jen výstražného zpusobu, nebo tam je tež nějaký alarm ???
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Kluci já zrovna nejsem moc nadčený těmi stříbrnými rámečky co lemují výdechy klimatizace na palubní desce, dají se někde sehnat jen černé?
-
-
- 31 odpovědí
- 16,3tis zobrazení
-
-
Zdravim všechny .. nikde jsem to tu nevidel tak se omlouvam že zakladám další téma .. nechtěně se mi vylila vanička s melounem a celá zadní sedačka je skvrna a skvrna . .prosím nemáte někdo zkušenosti . jakej přípravek nebo prášek jak to dostat z toho ?? díky za nápady a za odpovědi ..
-
-
- 21 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
-
-
Zdarec lidi, možná to bude blbý dotaz, ale chci se zeptat, Mám fabku asi měsíc a potřeboval bych tady po vás vědět... Vzadu mám jen dva pásy potřeboval bych tam třetí---dělají se ?? nebo jsou od výroby ve všech prostě jen pro dvě osoby ? mam fabku combi 2008. V techničáku mám počet míst k sezení 2+2. Měl jsem vzadu kovovou mříž a druh mám jako nákladní automobil zčehož jsem usoudil, že to bylo asi pro firmu...
-
- 8 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdar chtěl jsem se zeptat zda někdo mate ve fabce ci Roomu pridavny budiky jako např, voltmetr, tlak a teplota oleje , tlak turba a tak pripadne foto kde je mate umistene.
-
- 3 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Čau všem. Při zapojování zásuvky tažného zařízení jsem musel demontovat tyto části tapecu.Když jsem se s tím teda mořil tak dám info jak demontovat pravou část tapecu v kufru combi.(levá strana je stejná jen bacha na elektriku od osvětlení kufru- moc dlouhá neni, a zástrčky zapalovače). Místa kde je červená šipka tak je chycený šrouby.Tam kde je modré kolečko tak v tom místě drží tapec na nacvakávácím čudlu.Práce zabere cca 20 minut podruhé to máte za 5 minut. Já jsem našel konečně záklapku rolety spadenou za tapecem. Demontovat se musí také tapec sloupků. Bacha ten za zadníma dvařma má za záslepkou nahoře šroub.
-
- 0 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, budu kupovat ojetou Fabii (rv 2007-2009) a zajímalo by mě, jak dlouho vám vydrží volant aniž by na něm byly znát větší známky opotřebení? Viděl jsem pár Fábií, které mělo najeto "zaručených" cca 125000 km a volant byl značně ošoupaný a někdy i odrolený. Naposledy např. zde: http://www.sbazar.cz/fortovasarka/detail/16224410-skoda-fabia-12-htp-51-kwnajeto-131 Nevím zda je to nekvalitním materiálem nebo bych měl mít podezření na stočený tachometr. Díky moc :-)
-
- 5 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Zdravím , potreboval som previezť na mojom roomovi väčší náklad tak som vymontoval spolujazdcovu sedačku a odpojil kábel k bočnému airbagu na sedačke , aký je postup pri opätovnom zapojení toho airbagu? treba odpojiť aku? alebo treba s tým na diagnostiku? pozrel som do návodu ,ale tam pri montáži a demontáži sedadiel s airbagmi odkazujú na servis
-
- 19 odpovědí
- 16,2tis zobrazení
-
-
Koupil jsem FII a nejde u ní polohovat sedačku nahoru a dolů, nemáte někdo zkušenost co by s tím mohlo být? díky
-
-
- 26 odpovědí
- 12,8tis zobrazení
-
-
Zdravim. Navigace se tu sice už na několika místech řeší, ale nic mě zatím neuspokojilo, nenašel jsem to, co potřebuju tak to zkouším v novém tématu. Budu si pořizovat Tomtoma ONE IQ s EasyPortem. Má někdo zkušenosti s umístěním této navigace ve Fabii II nebo Roomsteru??? Máte nějaké inspirační foto? Na skle mi to přijde daleko, na palubce přísavka držet nebude, vrtat palubku nechci. Máte někdo zkušenosti s držáky do ventilačních mřížek? Např této: http://www.onlinerebel.cz/172853-drzak-navigace-tomtom-na-mrizku-ventilatoru.html A jak je vůbec dlouhej kabel a kudy ho taháte do zásuvky. Díky moc za rady.
-
-
- 28 odpovědí
- 25,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, konečně to vypadá, že by mohlo vyschnout venku bahno, takže nadchází čas na vyčištění interiéru po předchozím majiteli. Kdyby fábina neměla tak zapatlaný strop (co s tím ten člověk dělal... naše o 10 let straší oktávka ho má proti fábině úplně čistý), tak to vezmu vanishem, ale na světlý strop si netroufám a ani se mi do toho nechce. Radši tohle velké čištění nechám na odborníky. Máte někdo zkušenosti s nějakou firmou v Praze, kdy by vytepovali čalounění včetně stropu a pořádně umyli i zbytek interiéru včetně oken? Často parkuju v blátě, takže interiér podle toho vypadá ( plasty u pedálů, šmouha na dveřích a na zadní straně sedačky, nic hrozného, ale je to špina…
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravím páni, má niekto skúsenosti s týmto držiakom? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/Komfort/drzak-multimedii-5ja051435ax/118/6/24/43/1001 Sedí to aj do F2 FL? Čítať samozrejme viem a nikde v popise o F2 nič nepíše, v každom prípade tvar vyzerá tak, žeby sedieť mohol, preto sa pýtam. Ďakujem
-
-
- 13 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Tak dneska mně ve ŠKODÉ-SERVISU už nasrali. 1)V říjnu jsem jim při garančce oznámil , že mi při studených ránech píská ventilátor topení. Oni: tam nic není, nic jsme nenašli ( no jasně jak mají auto už za tepla) 2)Za 14 dní jsem měl nějakou výmněnu ND, tak znova hlásím "píská ventlátor topení, po zahřátí přestane atd.!(auto předáno den předem) Oni: nic jsme nenašli, promazali jsme - vše v pořádku (nemůžeme auta nechávat přes noc venku, takže testovali opět pěkně za tepla) 3)Za caa. dalších 14 volám - ventilátor píská za studena čím dál déle, mám Vám ten zvuk nahrát? Oni: všechny ventilátory topení jsou za studena hlučnější 4)Dnes ráno, hrozný pískot - ventiláto…
-
- 41 odpovědí
- 23,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Čaute lidi, neviete mi poradiť auto-poťahy na športové sedačky? Nejak si nikde nemôžem nájsť tú pravú veľkosť aby to sadlo tak ako má... dík.
-
-
- 27 odpovědí
- 13tis zobrazení
-