Přejít na obsah

Exteriér

Dotazy a zkušenosti s exteriérem

Sponzor sekce: Autolepky.cz

Podkategorie

1. Zadní část Roomster

Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu

546

Vše týkajíci se Fabie II od B sloupku dozadu

690
202 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 217 zobrazení
  1. Hagusy montáž demontáž 1 2 3

• 67 odpovědí
    • 69.9k zobrazení
  2. oxidace hagusu

• 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 9.1k zobrazení
  3. Zarosená predná hmlovka u faceliftu

• 3 odpovědi
    • 838 zobrazení
  4. zpětná zrcátka

• 19 odpovědí
    • 15.2k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 34.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 893 zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 21k zobrazení
  5. Táhlo stěračů

• 14 odpovědí
    • 11.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 499 odpovědí
    • 182.3k zobrazení
  6. Roomster panorama

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 26k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5.7k zobrazení
    • 25 odpovědí
    • 20.7k zobrazení
  7. Šroub omezovače dveří.

• 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.9k zobrazení
  8. Výměna dveří

• 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 133 odpovědí
    • 60.2k zobrazení
  9. Roomster svěšené dveře

• 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Úspěšný soutěžní speciál Škoda Fabia RS Rally2 dostal pro sezónu 2025 řadu vylepšení, která Škoda Motorsport označuje jako „Packet 25“. Motor vozu má vyšší výkon, k dispozici jsou nové tlumiče, inženýři zvýšili odolnost některých částí a zlepšili i komfort posádky. Tato vylepšení jdou aplikovat i na již provozované vozy Fabia RS Rally2. Fabia RS Rally2 2025 Škoda Motorsport podporuje týmy startující s jeho vozy intenzivně mnoha způsoby. Kromě bohaté servisní podpory připravila závodní divize české automobilky pro letošní rok i technická vylepšení svého závodního speciálu. „Práce na úspěšném rally voze nikdy nekončí. Proto od představení vozu pokračujeme s jeho vývojem. Nová vylepšení […] Článek Fabia RS Rally2 2025 se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • pozitivni-hlučnost,opotř. u z.-dobry grip.byly na sl.autech a šly pryč s nimi,cca po dvou letech.
    • Já myju auto doma na dvoře hadicí. Vždy otevřu boční dveře a opatrně volným proudem bez nějakého zvláštního tlaku ten spoj spodku blatníku propláchnu a to samé občas udělám i shora po otevření kapoty.   S tím zabalováním molitanu do čehosi, nevím no. Jednal asi nepůjde o nic estetického, navíc jediná netěsnost té folie bude znamenat průnik vlhkosti dovnitř molitanu a nemožnost vysychání. Prostě to může být taky pytlík plný vody. Já vždy preferuji možnost okamžité vizuální kontroly, vzdušnosti a možnosti toho co zvlhne, aby mohlo zas vyschnout. I když mi ten molitan třeba při mytí zvlhne, tak dole je v prahu otvor a nahoře u kapoty taky, takže to může prosychat a když je to chvíli vlhké, tak v tom mokru není hlavně naložený ten krytický styk prahu s blatníkem. Všechny ostatní plochy, kde je molitan ve styku s plechem jsem pořádně vystříkal voskem na dutiny.   EDIT: Ono obdobný molitan je i nad vrcholem podběhu a jeho cíp zabíhá až k vnějšímu pertlu blatníku. Zde se taky celkem drží špína vlhkost a pár koncernových aut co to mají podobně už jsem s vykvetlými blatníky viděl. I zde jsem ten cíp molitanu u pertlu prostě kousek odřízl a vše vystříkal voskem. Aby toho nebylo málo, jsou další molitany kdesi v předních nosnících, už si nepamatuji přesně kde, ale vím, že prstem jsem jej nějakou dírou jednou taky nahmatal a suchý jsem jej neměl 🤨
    • On ten náš rozměr je tak debilní, že se nemusíš dočkat. Já takhle čekal rok a dramatické slevy se nedočkal, protože těch kol bylo prostě málo a na skladech se po sezóně neválely. Nakonec jsem prostě koupil s tím, že to pustím z hlavy (v životě člověk prodělá víc) a s radostí si užíval ticho při jízdě.
    • Mám taky zkráceno a myslím, že není třeba řešit víc. Molitan je suchý, vodu nedrží, na myčce vždy zajedu do spáry mezi prahem a blatníkem a prostor vymeju. Nyní při přezouvání zkontrolováno, prostor suchý, čistý, jsem spokojen.
  • Vytvořit nový...