Exteriér
Podfóra
-
Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu
- 546 příspěvků
-
Vše týkajíci se Fabie II od B sloupku dozadu
- 696 příspěvků
203 témat v tomto fóru
-
Zdravim...ma niekto takto koroziu na na zadnych nad kluckou ? Pozeral som dalsieho Scauta a ten to iste ale v mensom rozsahu .....da sa to nejako rozobrat a osetrit? dakujem za odpovede
-
- 0 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
-
Ahoj kluci Mám Roomster 1,4 tdi BNM 51 KW STYLE a mám ho po bouračce jedno světlo je nové druhé staré a to staré samozdřejmně svítí mín a i jinou barvou je vypálená ne čočka ale parabola renovuje to někdo a kolik by to stálo mám světla H7 s čočkou pevné
-
-
- 9 odpovědí
- 14,9tis zobrazení
-
-
Ahoj chlapi máte někdo zkušenost se střešní nosičem? Koupil jsem originál škoda uzamykatelné na fabii II namontoval dle návodu a pak to přišlo asi od 70 km/h se ozívá ze střechy nesnesitelný hučivý zvuk,asi tak jako kdybych měl na střeše hromadu trubek a jel tak 200. Prolezl jsem ty nosiče celé jestli není v konstrukci nějaká díra nebo něco co by mohlo to hučení vyvolávat ale nic jsem nenašel zatím jsem neměl čas se stavit v salonu a zeptat se na to máte někdo podobnou zkušenost?
-
- 72 odpovědí
- 42,5tis zobrazení
-
-
Dobrý den, prosím, nesetkali jste se někdy s tím, že by vám nepasoval závit zažného oka v nárazníku. Jedná se o Fabii II combi 2012 1.6 TDI v eleganci v CZ verzi a zjistil jsem, že napsuje závit na oku.Originál je závit hrubý snad trapézový a v nárazníku je jemný tl . cca 18 mm Zkoušel jsem tam strčit měrky stím, že si koupím šroub a celé oko navařím, ale je to hodně hluboko a nevidím tam... Koupil jsem jen tak M18 x 1.5 mm ale nepasuje... Díky za reakce...
-
- 8 odpovědí
- 8,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám ještě jeden problém. Zatéká mi do auta, když venku prší, tak je u řidiče mokrý koberec. Střešnímu oknu jsem to nepřisuzoval, na stropě žádné "mapy" nebyly. Odkládal jsem řešení na léto, ale dnes jsem přecejen zkusil nalít vodu střešním oknem a do auta zatéká přes něj... Střešní okno má mít dle mého názoru 4 odvodňovací hadice. Přední jsem na obrázku níže označil L a P. Když naleju do střešního okna vodu tak, aby vytekla jen odvodem označeným jako P, tak vyteče u dveří spolujezdce (to je OK). Když však naleju vodu do L otvoru, tak nevyteče nic a voda steče po sloupku do interiéru k řidiči resp. troška vykape u prahu pod řidičem. Sun…
-
-
- 3 odpovědi
- 23,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám Škodu Roomster, a chtěl bych si na něj dát nárazník z Fabie RS. Ještě problém je v tom, že auto je z roku 2008, tudíš nemá facelift. Dostanu nárazník z Fabie RS II na roomstera bez faceliftových světel a kapoty? Díky moc
-
-
- 56 odpovědí
- 20,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám takový problém, u ostřikovačů čelního skla na Fabii Combi (2010) mám vypadlou hadičku u trysek, jde i vidět, je to pod čelním sklem v mřížkách, akorát nevím jak se tam dostat, když sundám v motorovým prostoru izolaci, tak je pod ní docela solidní plech, přes který se asi nedostanu. Nevíte odkud tam je přístup?
-
-
- 22 odpovědí
- 14,4tis zobrazení
-
-
Zdraví, prosím vás o radu. Nejde mi zavřít kapota motoru. Jakoby ten zámek nechtěl zaskočit. Když tam zatlačím šroubovákem, tak to zamkne, ale když přitlačím na kapotu, tak ta zase vyskočí. Nevíte čím by to mohlo být?
-
- 0 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Zdravím potreboval by som poradiť mám na Škode Roomster 2009 prasklé tesnenie dverí-vnútroné -šoférova strana, potreboval by som vedieť treba demontovať aj palubovku ak ho chcem vymeniť za nové ??? Lebo palubovka v určitej časti prekrýva tesnenie. vid foto-šípka na obrázku dakujem všetkým
-
- 4 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám problém - podařilo se mi odřít auto o bránu (viz fotky níže). Lak je poškozený na několika místech po celé šířce auta, je na něm zelený lak brány a nejde to umýt. A mým dotazem je - co s tím? Servis by byl asi pěkně drahý...Zejména jsem slyšel něco o originální lakové tužce, která ani není nějak drahá - pomohlo by to? jsou s tím nějaké problémy? je to jednoduché?...A nestačilo by nějakým způsobem odstranit lak brány (jakým?)? UPOZORŇUJI (!), že jsem strašné poleno a nic složitějšího či riskantního dělat nehodlám...Opravdu budu velmi vděčný za každou radu, potřebuji to rychle vyřešit. :-/ Obrázky: http://www.img.tpx.c...ffffffffffo.jpg http://www.img.tpx.c.…
-
-
- 93 odpovědí
- 54,4tis zobrazení
-
-
-
Čaute, chtěl bych poprosit o radu. Potřebujeme vyměnit oba panty dveří, obě půlky. Byl jsem lehce zaskočený tím, že někdo chytrý dal na část pantu, který je u karoserie, šrouby i zevnitř. Dole je přístup po oddělání krytu. Mimochodem jak se sundává ta klička, co slouží k otevření kapoty. No a hlavně, jaký je přístup zevnitř, k hornímu pantu? Prosím o navedení :-) Případně nemáte někdo v .pdf Jak na to? Fabia II? Děkuju moc za pomoc
-
-
- 30 odpovědí
- 22,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám problém a to ten, že jak sem neustále čistil světlomety od mušek a pod, tak se mi podařilo ty světlomety poškrábat a to do té míry, že je už to není z pohledu tak čirý světlomet ale takový zamlžený, prostě ztratil tu čirost, kterou měl při koupi. A to mě štve, netušil jsem že je to takovej měkej plast... Ted když postavím vedle mýho R služební FIIC stejně starou, tak na tý F to vypadá pořád jak z výroby a ty moje jako kdyby byli 10 let stary :D:D Nevíte někdo, jestli se to dá nákým přípravkem třeba jakoby vyleštit? aby znovu dostaly tu čirost, čím by se dal ten plast opravit?děkuji moc za pomoc
-
-
- 19 odpovědí
- 21,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, vlastním Škodu Fabii r.v. 2012 a ve spodní části předních dveří jsem našel v odtokových dírách "plastovou záslepku". Ve dveřích se nacházejí tři odtokové díry, přední a zadní je volná a uprostřed je právě tato "plastová záslepka" - viz foto. Mám k vám prosbu. Je to tak schválně z výroby, nebo v automobilce zapomněli prostřední díl ze dveří oddělat, stejně jako je tomu u Hyundai i30? Jak to máte vy? Děkuju za radu.
-
- 3 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
nemáte někdo prosím návod čím se štěluje sklon předních světel? Klasická světla na H4.. potřebuju je lehce zvednout nahoru a nemam čas jet s tím do servisu, kde to stejně nastavili blbě.. dík
-
- 9 odpovědí
- 16,4tis zobrazení
-
-
Ahoj řeším jak vylepšít již tak skvělou svítivost optik ve fabce .. Dost se tu omílá Osram night breaker .. Ta bych rád věděl jakou verzi, jaké zkušenosti máte s nimi a co to udělá té optice? Díky .. Budou svítit jen v noci..
-
-
- 98 odpovědí
- 33tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, na levých zadních dveřích mám pod těsněním takovouhle "bublinu" - byla tam trochu i dřív, ale mám pocit, že teď se trochu zvětšila... Co jsem koukal, tak je to neklamná známka toho, že tam ty dveře pod tou gumou vesele reznou? Pokud je moje hypotéza správná, tak bych měl následující otázky: 1) Má cenu se to nějak pokoušet opravit sám, nebo to svěřit odborníkům (stejně auto někdy na jaře půjde do opravy kvůli tomu, že mi chlapík trochu odřel při parkování pravej zadní blatník a nárazník)? 2) Jak "akutně" je potřeba to řešit?
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
ako dat dole predny naraznik a nic pritom nezlomit ? f2
-
- 29 odpovědí
- 35,4tis zobrazení
-
-
Chci se zeptat zda-li někdo neví jak sundat vnější kliku dveří v zadu se zaslepkou na Fabii 2 FL. , přední jsem vyndal během 3 minut, povolil jsem ten aretační sroubek a potom ten vetší a vytahnul zamek poté kliku. Ale u zadní mam z boku dva otovory, jeden je prazdný nic tam nevidim a v druhem je plastové kolečko a v něm nic co bych mohl vyšroubovat. Nevíte někdo? Díky
-
- 1 odpověď
- 14,6tis zobrazení
-
-
Zdravím,dnes som si všimol že mi neni vidieť VIN pod sklom ,miesto je prekryté nejakým tesnením,vyzerá ako nejaký handerný pásik ktoré ide spod palubovky.Kto robil demontáž palubovky,je tam nejaké tlmiace tesnenie?Ako by som to dostal naspäť,dať demontovať palubovky sa mi moc nechce.Predtým bolo VIN pekne vidieť. Nafotil som nejaké foto.
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, může někdo poradit s demontáží předních mlhovek s denním svícením? Jsou jenom nacvaknuty, nebo je drzi srouby? Diky za radu.
-
- 7 odpovědí
- 18,5tis zobrazení
-
-
nemuzu si odpustit abych nezminil moji naprostou spokojenost se steracema u Roomsteru. Jsou tenky (az me to poprvy prekvapilo co je to za proutky) ale stiraji dokonale a hlavne bezhlucne. Jsem znam ve svem okoli velkou spotrebou vody do ostrikovacu, protoze mam uchylku na cistotu predniho skla kvuli dobre viditelnosti a sterace u Roomsteru - to je blaho
-
-
- 231 odpovědí
- 66,4tis zobrazení
-
-
Cetl jsem tady vsude o opravach ale nejsem z toho moudry, neporadite nekdo jak obnovit opet na cerno tento skrabanec na prednim sloupku ? Nekdo mi chtel ukrast zrcatko a takhle to poskrabali, diky moc.. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
-
-
- 17 odpovědí
- 9,5tis zobrazení
-
-
Ahoj bando, nějako mě ta moje potvora začíná zlobit. Občas mi zlobí centrál, sem tam se auto za jízdy zamkne. Ale co mě teďka trápí více je to, že mi přestal stírat pravý přední stěrač, levý jde. Když se pokusím s ním hnout tak jde volně - je nějak propojený s levým, že by tam vypadl jen nějaký kloub či tak? Za rady díky.
-
-
- 6 odpovědí
- 17,1tis zobrazení
-
-
-
Nevíte náhodou kolik by mohla stát domontáž ostřikovačů světlometů? V konfigurátoru je cena 3tis. počítám že to bude přes
-
- 113 odpovědí
- 43,7tis zobrazení
- 1 sledující
-