Přejít na obsah

Zadní část Roomster

Vše týkajíci se Roomsteru od B sloupku dozadu

27 témat v tomto fóru

• 145 odpovědí
    • 61k zobrazení
    • 69 odpovědí
    • 21.6k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 23.1k zobrazení
    • 32 odpovědí
    • 28.5k zobrazení
  1. Parkovací senzory 1 2

• 26 odpovědí
    • 22.2k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
  2. Krídlo 5-tych dverí

• 22 odpovědí
    • 6.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
  3. Rommster Scout

• 17 odpovědí
    • 9.1k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 6.1k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
  4. Plastové dveře

• 5 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 17.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5.9k zobrazení
  5. Boční okno černá folie

• 3 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  6. kde sehnat vyfuk

• 2 odpovědi
    • 4.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak to je zaujimave, ja som sa nato nepytal, nechal som si standart servis 5r/100t km. Predtym som pozeral nejake video recenzie a v jednej tusim na motoringu spominal aj toto. A on prave spominal ze 30t je predpisane ale on odporuca 15t.  Teraz som aj kontroloval cez appku a je tam 30t alebo 2 roky.
    • Tak jsem pro legraci zkusil tu podnožku objednat také a abych měl dopravu zdarma, tak i ty kryty pedálů. Vyšlo to takto levněji než podnožka + cena dopravy. Cena celkem 314Kč. @Deliberator Nevím, buď jsi měl štěstí nebo jsem já hnidopich. Podnožka opět s hrbatým nerez plechem, v odlescích je to dost vidět (i když tentokrát těch hrbolatin je méně než při minulém pokusu a dalo by se to jakž takž zkousnout). Ty kryty podálů mají na bocích neskutečně odfláklé opracování hran plechu. Jeden roh zedřený a jinde zas ta hrana s otřepy trčí z plastu a je ostrá jak žiletka. V autě mám vše origo a tyto nedostatky tam ani náznakem nejsou. Jasně, co bych asi tak chtěl za tři kila. Ta "kvalita" odpovídá té nízké ceně. Ani jsem nezkoušel jak to drží na pedálech. Zahájil jsem na Ali spor, tak mi snad těch pár drobných zas vrátí. Zkusím to malým kladívkem a jemným zabroušením trochu poladit. Když se to nepovede (což je víc než pravděpodobné), poletí přinejmenším ty kryty pedálů do popelnice 😔.
    • Jak jste spokojení s ventilovanými sedačkami? Mám nového Kodiaqa a na maximum téměř není cítit, že se v sedačkách něco děje. Dříve jsem měl Tucsona a po pár minutách byly sedačky opravdu studené i v největších vedrech. 
    • Myslím si, že tu nad tým lamentovať netreba. Stačí si spraviť geometriu v poriadnom servise a auto ťahať nebude a volant bude rovno. Ja keď som to riešil, mimo autorizáku čo máme geometrie mi scalu spraviť nevedeli, lebo ju nemali v softwari. Neviem čo k tomu potrebujú ale budiš.  Ak to teda autorizák nevie dať do roviny, zober niekde, kde robia poriadne geometriu a vybavené.
    • Před vypnutím motoru jí nezabrzdit. Pokud tedy nemáš zapnutý autohold.
  • Vytvořit nový...