Přejít na obsah

Podvozek

Vše o podvozku - kola, nápravy, tlumiče...

232 témat v tomto fóru

• 13 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
  1. Loziska kol... 1 2 3 4

• 78 odpovědí
    • 32.5k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 18.7k zobrazení
  2. Problem pri cuvani

• 16 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
  3. Roomster - Brzdy RS 1 2

• 42 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 20.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
  4. Brzdy - krok pedálu

• 9 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 6.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 43 odpovědí
    • 18.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
  5. Výfuk

• 22 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  6. Výfuk 1.6 77kw

• 6 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 6k zobrazení
  7. Auto bribržďuje

• 9 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 46 odpovědí
    • 37.7k zobrazení
  8. Geometria

• 21 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
  9. Náhlý rachot a vibrace

• 0 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Řešil jsem nedávno, hlásilo to příliš nízký průtok plynů. Po výměně snímačů diferenčního tlaku (má 2x) vše OK. V servisu mi nejdříve vyměnili horní AGR/EGR (ten lépe dostupný), ale asi zbytečně, protože tím to nebylo.
    • Na LED žárovky je zde vyvěšené téma... LOCK.
    • Ahoj, potreboval bych poradit, dnes se mi rozsvitil na pristrojovce trojuhelnik, zhasla tlumena svetla a na infotaimentu je hlaska: "Zkontrolujte tlumene svetlo vlevo + Zkontrolujte tlumene svetlo vpravo". Zarovky jsem vyndal, ty jsou ok. Zbytek svetel sviti, tak pojistky by to byt asi nemely. Mam Octavia 3 pred faceliftem a bez automatickeho prepinani svetel. Muzete prosim poradit? Diky  
    • Ak myslíš optický nesúlad v zmysle, že pri pohľadoch z vtáčej perspektívy nesúhlasí dĺžka vozidla, súhlasím s tebou, je to zle. Ak tým myslíš optické skreslenie, tak nie, lebo to optické skreslenie tam je pri určitých pohľadoch zámerne. Ad rozlíšenie: kým sa nedajú jednotlivé body obrazu spočítať voľným okom (ako to bolo pri Mazde 6), dovtedy v tom nevidím problém ani ja. Na druhej strane je vysoké rozlíšenie kamier z jedným "wow" efektov u zákazníkov pri predaji áut, preto je nepochopiteľné, že to koncern ignoruje. Stačí sa pozrieť na recenzie čínskych áut, každý "novinár" v nich chvíli kvalitu vyobrazenia.
    • No možný to je ale bude to vypadat blbe uz jen kvuli tomu ze to je rozměr na superba a ten ma o 1 (2.55cm) palec širší disk tak to asi nebude vypadat tak hezky kdyz na 8" disku jsou bocčnice zarovno s diskem 
  • Vytvořit nový...