Je to možný, mám tam firmware asi původní ze září 2019, nekupoval jsem to jako nové auto.
Nastavení napětí nevím, Car scaner mi ukazuje max na cca 13,8V.
Příteli okřídleného šípu,
pro: Marsonic. V zaměstnání krotím osobní automobily, níkladní automobily, bagry, a speciální nákladní automobily. To je dost hluku někdy. Když potom přesednu do své O4, je to šepot květin. Ale jistě, pneumatiky hrají na vozidle důležitou úlohu. Ale Tobě jde o hlučnost pneumatik. Tak to by Tě měl zajímat valivý odpor pneumatik. Čím menší budou mír valivý odpor tím by měly být tišší. Ovšem taková pneumatika potom může mít ty další vlastnosti horší.
Dík. Asi jsem slepý, ale nikde to nevidím v novém ceníku, ani v katalagu, a ani v katalogu příslušenství. Pro Exclusive Selection je výbava "Rolety zadních oken" - předpokládám, že to jsou jen roletky na dveřích, nebo i ta v tom platu? Není tam totiž uvedeno, že je to jen pro lift.
roman63: Já myslím, že ne. Mám ročník 16 a vy co máte novější nebo jste byli v autorizáku na upgrade firmwaru to možná máte jinak. Na mou fabku skopčák v tomto směru kašlal, resp. nejezdil do autorizáku, takže je vše v základu z roku 16 se všemi mouchami, které autorizáky postupně odstraňovaly a upravovaly. Nevíš náhodou, jaké napětí tam máš nastavené?
Jo a to, že chcípne i studené auto se tady taky dost řešilo, hlavně jak si lidi kupovali nové tehdy zpočátku