Fakt tomu nerozumiem.
Volal som do autorizáku, že som kúpil Kodiaqa, 2.0 TDI 110kW, poskytol som im VINko, a že by som chcel spraviť základný servis t.j. olej + všetky filtre. Nech mi to nacenia pre moju info. Ten bambus mi volal naspäť a stále opakoval, že podľa toho čo zistil o aute, tak netreba meniť nič, okrem oleja a olejového filtra, cena 350€. Čiže ak sa zákazník domáha výmeny všetkých filtrov pre pocit pokoja, tak to skrátka autorizák neurobi, lebo nenastal na to ten správny čas alebo ako tomu mám chápať 😆
Ano, mělo by to snad jít. Zrovna zjišťuji, jak nebo kdo mi udělá tu kalibraci. Předpokládám, že bez diagnostiky ta kalibrace nejde udělat. Nebo existuje nějaký návod jak na to? Mám Superba z 8/2016 s verzí radaru 3Q0 907 561 C.
Podle skladby jednoznačně PHEV. Ta 1.5ka se s el. pohonem dobře doplňuje. Celkově to má 150kW takže i výkonově dostatečné, dálnici to jezdí s přehledem. Má to tah jak silnější TDI . Čistě v el. režimu se na 100km dojezd dá celkem bezproblémů dostat. Není nutná FVE stačí walbox a pak tarif D27d - elektroauto. Dálnice za 610č/ rok taky potéší. Spotřeba dlouhodobě /5000km/ kolem 2.5 l benzínu a 14kW el. energie na 100km v režimu hybrid. Mrkni i na Tayrona-mají e-dotace.