Exteriér ŠKODA CITIGO - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Exteriér

34 témat v tomto fóru

• 5 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
  1. Koroze

• 1 odpověď
    • 458 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 9.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  2. Plynové vzpěry kapoty 1 2

• 29 odpovědí
    • 18.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  3. Poškozený lak

• 4 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 9.2k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  4. Střešní box 1 2

• 29 odpovědí
    • 17.8k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 12.3k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
  5. Blatník

• 1 odpověď
    • 4.4k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 20.5k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 16.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 7.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 6.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mirku prišiel si k dajakému riešeniu daného problému?
    • Tak to jsem zvědavý na dobu dodání. Já objednával sportline v září 2024, akustická skla byla v základní výbavě a nechával jsem 19 kola, protože 20 mají ty kryty.  Doba dodání byla 5 měsíců, ale měl jsem naplánováno předání v květnu 25, takže uvidíme, zda stihnou dle původního plánu. 
    • Fakt to doteraz nikto nezistil/neriešil/nevyriešil? Samozrejme mám podobné skúsenosti, neikoľkonásobné. Ďakujem. 
    • Čau, táta koupil Octávku (2023, TMBAR8NX2RY027603) v nějaký základní výbavě a chtěl by nějakou krytku na držák nápojů, co je mezi řidičem a spolujezdcem. Má očividně nějakou verzi bez roletky, ač se s roletkou dělali. Nemáte někdo návod, jak to vyměnit, ať si udělám obrázek, jestli se do toho pouštět nebo ne? Díky, Míra
    • Ahojte,   na aute mam unik oleja, menil som komplet olejovu vanu (lebo tam bol strhany srob a tiekol) a horne veko hlavy valcov (tesnenie uz bolo KO a nevedel som ho odlepit). Tieto diely som namontoval a vana ani veko uz netecu - ked ale spodok vyutieram a nastartujem do 5 minut stania na mieste len so spustenym motorom zacnu vytekat kvapky z miesta medzi motorom a prevodovkou - tam kde su tie 3 "tazko dostupne" sroby na olejovej vani. O co by sa mohlo jednat, vedel by niekto prosim? Nemyslim ze to tecie niekde z hora, je to tam obtecene este z toho veka, ale myslim ze novy olej tam nepribuda (a tak rychlo  by nestiekol).
  • Vytvořit nový...