Tak to jsem zvědavý na dobu dodání. Já objednával sportline v září 2024, akustická skla byla v základní výbavě a nechával jsem 19 kola, protože 20 mají ty kryty. Doba dodání byla 5 měsíců, ale měl jsem naplánováno předání v květnu 25, takže uvidíme, zda stihnou dle původního plánu.
Čau,
táta koupil Octávku (2023, TMBAR8NX2RY027603) v nějaký základní výbavě a chtěl by nějakou krytku na držák nápojů, co je mezi řidičem a spolujezdcem. Má očividně nějakou verzi bez roletky, ač se s roletkou dělali. Nemáte někdo návod, jak to vyměnit, ať si udělám obrázek, jestli se do toho pouštět nebo ne?
Díky, Míra
Ahojte,
na aute mam unik oleja, menil som komplet olejovu vanu (lebo tam bol strhany srob a tiekol) a horne veko hlavy valcov (tesnenie uz bolo KO a nevedel som ho odlepit). Tieto diely som namontoval a vana ani veko uz netecu - ked ale spodok vyutieram a nastartujem do 5 minut stania na mieste len so spustenym motorom zacnu vytekat kvapky z miesta medzi motorom a prevodovkou - tam kde su tie 3 "tazko dostupne" sroby na olejovej vani. O co by sa mohlo jednat, vedel by niekto prosim? Nemyslim ze to tecie niekde z hora, je to tam obtecene este z toho veka, ale myslim ze novy olej tam nepribuda (a tak rychlo by nestiekol).