Interiér
258 témat v tomto fóru
-
Chci se zeptat u O3 jak se dostat do prostoru osvetleni interieru ? Chtel bych si tam zapojit kameru. Ale nevim jak se tam dostat abych neco neznicil, nerozlamal. Predstava je ze bych rozebral mini usb nabijecku a pripojil ji tam nekam na 12V. a cele to tam schoval.
-
-
- 611 odpovědí
- 212,3tis zobrazení
- 19 sledujících
-
-
Zdravím, prosím o radu zda někdo nebude vědět - po dešti nacházím na koberečku u řidiče vodu. Od pár kapek po loužičku (dle intenzity deště). Tapec mokrý není. Zjistil jsem, že se voda drží v palubce vedle přihrádky u řidiče odkud kape na kobereček. Kudy se tam ta voda dostane? Auto parkuje na kopečku nakloněné na stranu řidiče a dozadu.
-
-
- 171 odpovědí
- 130,9tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
-
Nějakou dobu už mě pěkně s.re drnčení plastů odkládací schránky u spolujezdce. Dnes jsem se dal do rozdělávání plastů abych tomu přišel na kloub.. vše jsem se poté snažil zaklapnout tak, aby už nic nedrnčelo, ale bohužel. Na "klasické české" silnici při jízdě schánka stále drnčí Pokud se při jízdě rukou zatlačí na schránku, drnčení přestane. Po rozdělání mi ale příjde, že to děla samotná schránka, která je ale z jednoho kusu. Tipl bych to na mechanismus otevírání (nějaké táhlo na 2 zápatky po stranách), ke kterému se ale nedostanu. Napadá někomu nějaké řešení?
-
-
- 995 odpovědí
- 304,5tis zobrazení
- 15 sledujících
-
-
Nevíte kde je u OIII kabinový/pylový filtr a jak ho vyměním?
-
-
- 38 odpovědí
- 41,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim a zaroven prosim o radu. V octavii 3 liftback mam zadni sedackove operadlo bez loketni operky a dostal jsem nabidku na pouzite operadlo s loketni operkou, ale kazdopadne bylo by to z verze combi. Bude to pasovat? Predem moc dekuji za odpovedi
-
- 0 odpovědí
- 144 zobrazení
-
-
Zdravím všechny, dal jsem tomu celkem dost času (i zde na fóru) a k ničemu kloudnému jsem se nedobral. V hotelích mám naspáno tolik, že je v podstatě nenávidím a občas v autě přespávám, tedy ve volném čase a proto potřebuji mít v kufru "rovinu", abych se na ní za pomoci samonafukovací karimatky pohodlně vyspal. Rád bych si do OIII CUNA combi 06/15 dodo domontoval mezipodlahu zavazadlového prostoru, a jediná možnost jak ji (02/2017) koupit byla na bazos.cz ze Slavkova viz https://auto.bazos.cz/inzerat/70157572/Original-druha-podlaha-Octavia-3-Combi-SET-Original-druha-p.php No a jak mi zřejmě dáte zapravdu, 15KKč je dost …
-
-
- 29 odpovědí
- 47,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, dneska mi zničeho nic začal vrzat při sešlápnutí spojkový pedál. Jako u starýho auta co ma najeto 200000km :-D. Jo a to mi stálo před firmou na sluníčku při 35 stupních tak nevim jestli to neni třeba tim. Stalo se to už někonu z vás?
-
-
- 26 odpovědí
- 36tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Mam čerstvě O3 liftback 1.6 TDI Elegance a trochu me překvapilo, ze ve stropní svítilně vpředu nemam to ambientni osvětlení. Dneska jsem koukal ma jinou O3 ve stejne výbavě, ale s alarmem a tam byla jina svitilna a mela ty ambientni ledky. Jak to mate ostatni ? Diky
-
-
- 156 odpovědí
- 89,9tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Cau. Mam Octavia 3, 2018 (kratka) a celkem vyrazne klepne pri opreni na zadni leve sedacce a take pri jizde, jak se ruzne pasazer vrti. Kdyz operadlo sklopim a chytnu za nej, tak je citit vule ve spodni casti uchyceni operadla na nejake asi kovove ose. Zaroven je slyset prave ten neprijemny a hlasity kovovy zvuk. Neresilo se to uz? Mate nejakou radu, co tam pripadne nacpat nebo nekde pritahnout? Diky.
-
-
- 3 odpovědi
- 800 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý večer, Kúpil som octaviu 3 kombi 2.0tdi 110kw 2013 ckfc. V poslednom case mi vydava v kabine takyto zvuk. Prepáčte, že to je z iného auta než octavia ale skúšal som to natočiť a vtedy nevydalo ten zvuk. V priloženom videu mi robi ten isty zvuk. Čo ho spôsobuje? Ďakujem https://www.youtube.com/watch?v=93W2W9f39ZY https://www.youtube.com/watch?v=cduDAn_YlyM https://www.youtube.com/watch?v=o4yh6SWGZpU
-
-
- 54 odpovědí
- 24,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Chtěl bych se zeptat,chtěl bych si doma prohodit volanty 4-rameno za 3-rameno.Bylo by to čistě kus za kus.Žádné multifunkce změna apod.Jde jen o přehození volantu!Dokázal by mi někdo poradit přesný postup výměny a na co si dát případně pozor!Na všech autech co jsem vlastnil jsem si vždy volant měnil sám,ale u O3 se raději zeptám na postup,protože je to zatím nejnovější auto co vlastním.Myslím,že jsem kolem aut zběhlý,tak by to snad neměl být problém...předpokládám,že důležité je aby nevystřelil airbag:-),odpojuje se tady ještě baterie?-kvůli tomu riziku výstřelu airbagu?,důležité je asi dobře si volant označit,aby poloha zůstala stejná,že?a bude mi to poté házet nějakou c…
-
- 13 odpovědí
- 15,7tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s přehozením sedaček z manuálních vyhřívaných za "polomanuální ergocomfort" z Golfa VII. nikde jsem to nenašel. jen tato zmínka: https://www.vwvortex.com/threads/retrofitting-seat-heating-ergo-active-massage-golf-7-2017-mqb.9247507/ Mám Scouta rv 2014 a chtěl bych delší podsedáky a po vyzkoušení tech v golfu mi to příjde jako smysluplné řešení. Díky za odpovědi.
-
- 0 odpovědí
- 431 zobrazení
-
-
Zdarec, rád bych předělal "phone box" na verzi s bezdrátovým nabíjením. Nemáte někdo nákres toho, jak vypadá můj současný, který tam má protaženou anténu? Rád bych pod něj plácnul bezdrátovou nabíječku, případně komplet vyměnil za verzi přihrádky, která jím disponuje. EDIT: V nějaké webové etce jsem našel toto: 5E0863589A - to mám teď. Ten Qi tam bohužel nebyl. Díkec!
-
-
- 72 odpovědí
- 53,5tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Ahoj, mam dotaz k pružinám na automatické otevření dveří kufru u Octavia III. kombi. Docela by se mi to líbilo, ale co jsem nalezl cenu tak 860,- Kč za dvě pružiny se mi zdá docela dost. Na internetu jsem nalezl e-shopy s prodejem tlačných pružin v cenně od 15 do 50 Kč. Rozměr pružiny lze odvodit na základě změření pístu v kufru, jeho průměr, případně zbytku volného pístu po zavření kufru, na kolik se pružina stlačí. Než vyzkouším, chtěl jsem se jenom zeptat, zda toto náhodou někdo nemá ověřené abych se vyhnul případným omylům. Díky za Vaše nápady a zkušenosti.
-
- 6 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat. Po necelých dvou letech používání jsme začaly pozorovat při zabouchnutí předních dveří že už to není takový ten příjemný tlumeny zvuk ale je tam slyšet takový ten laciný mechanický docvaknutí. Napadlo mě že bych se nějak pokusil promazat zámek ve dveřích nebo ho koupil nový nebo jestli je to o seřízení..? Jestli jste už někdo řešil nebo máte radu tak se podělte. Děkuju
-
-
- 7 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nedávno jsem musel demontovat plast madla dveri v tapecu dveri ridice (viz.foto) a z nejakeho duvodu uz mi tento plast nejde uplne zacvaknout zpet(horni cast vycniva smerem ven). Je to malickost, ale prece jenom bych byl rad kdyby to bylo zase tak hezke jako pretim XD. Mate nekdo zkusenost se spravnym nacvacknutim tohoto krytu zpět do tapecu? Predem dekuji za odpovedi
-
- 3 odpovědi
- 734 zobrazení
-
-
Přemýšlím o využití prostoru dvojité podlahy. Drobné nezbytnosti, které se používají pro provoz vozidla je možné uložit v tomto prostoru. Ale, když je pouze uložíte, dojde k jejich posouvání a pak je můžete mít až u zadních sedaček a obtížněji dostupné. Při přepravě většího nákladu a potřeby snížení podlahy musíte tento prostor celý vyklidit. Stejně tak je obtížná manipulace s rezervou či tažným zařízením. Tak mě napadlo vyrobit takový "kapsář" kde by se tyto věci ukládaly. Byl by v tom systém, Každá věc by měla své místo, nic by se neposouvalo ani necinkalo. Vyjmutím kapsáře uvolníte celý prostor mezipodlahy pro jiné použití. Kapsář by se nechal složit a zapnout suchými…
-
-
- 82 odpovědí
- 24,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte, verim, ze nevytvaram tuto novu temu zbytocne. ak ano tak sa moderatorovi ospravedlnujem. Mam ale taky problem; mam 2.0 TSI motor, r.v. 2014, nabehaných 22 tis.km a teraz v zime mi zacalo v aute pri cuvani cudne zapachat. Stava sa to, ked mam nahriate ohrievanie v aute naplno, zaradim spiatocku a cuvam na rovinke bez akéhokolvek preklzavania spojky. Ten smrad ani nie je spojkovy, tazko ho opisat a pripomina mi to smrad z vrtania v zubárskom kresle. Doteraz mi to nerobilo, so spojkou jazdim myslim dost setrne. Ma niekto predstavu o co moze ist? Ma niekto podobny problem?
-
-
- 15 odpovědí
- 11,3tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám možná trochu netradiční dotaz. Hodila jsem na palubovku mé Octavie 3 parkovací kartu (na stranu spolujezdce; karta má asi 10x5 cm) a zapadla mi do škvíry mezi palubovkou a čelním sklem. Myslíte, že bude někde za kabinovým filtrem a dostanu se tak pro ni přes kastlík, nebo to nebude tak easy? Díky za rady, názory i případný výsměch – je mi jasný, že ne každýmu se tohle povede. ?♀️
-
-
- 4 odpovědi
- 4,7tis zobrazení
-
-
Dobrý deň, idem si po radu. Vopred sa ospravedlňujem za amatérsky popis problému Octavia 1,6TDI rv 2017 -začal sa mi v interiéri šíriť nepríjemný štiplavý zápach z kúrenia ( aj pri studenom vzduchu ). Pôvodne som si myslel, že sa jedná o výfukové plyny ( zo začiatku mi to tak pripomínalo ) Dal som auto mechanikovi. Prezrel všetky možnosti či sa do kabíny nešíri zápach z motorovej časti, prezrel všetky tesnenia, výfuk, pletenec, DPF všetko možné a škontatoval , že sa nejedná o výfukové plyny( žiadny únik na výfukovom systéme ani v motorovej časti, ktorý by sa šírili do interiéru ), ale o zápach " zhorenej elektrickej súčiastky " ( motorček,klapka alebo niečo in…
-
-
- 12 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se jen zeptat jestli někdo neměl stejný problém jako já. Dnes na dálnici jsem potřeboval setřít zadní okno. Nejdříve netekla vůbec žádná kapalina, pak jen slabě. Nakonec, po neustávajícím zápachu z kapaliny uvnitř vozu jsem zastavil a zjistil, že mám louži kapaliny na gumové podlážce. Po každém použití páčky na zadní ostřik viditelný proud kapaliny z mezery mezi plasty dole u prahu vedle spojky. Hádám prasklá, nebo vypadlá hadička k zadnímu ostřikovači. Ví někdo jak opravit/ jak náročná je oprava apod.? Octavia Combi III 1.4, r.v. 2015 Předem díky
-
- 8 odpovědí
- 867 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, setkal se někdo s drnčením palubovky při sepnutém elektrickém topení a to jen při určitých otáčkách motoru? Děje se mi to, jen když jedu se studeným motorem v rozsahu otáček cca 1900-2000. Jakmile se ohřeje voda v motoru, tak drnčení přestane. Neznáte jednoduchý způsob, jak se podívat na přídávné elektrické topení, anyž by se musela rozdělávat celá palubovka nebo v čem by mohl být problém? Díky za reakci.
-
- 1 odpověď
- 499 zobrazení
-
-
Dobry den neviete mi poradiť , mam taký problém keď naštartujem za studena a asi po 3minutach začne cítiť spáleninu ako keby sa mi pripekal nejaký kábel auto je Skoda octavia III 1.6 Tdi 77kW
-
-
- 22 odpovědí
- 21,2tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte, kupil som O3 a ani v manuali neviem dohladatco znamenaju tie tri cierne dierky Neviete vy skusenejsi poradit? Vdaka :)
-
- 6 odpovědí
- 607 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím páni mám otázočku ako ťahať káble z hlavovych opierok z monitormi od sedačky k autoradiu. Ďakujem.
-
- 0 odpovědí
- 409 zobrazení
- 1 sledující
-