Tak som bol zas raz dnes odviezť Kodiho do "wellnesu" v AS. Kamery stále vypadávajú, asistenčné tiež, aj po SW update. A medzi rečou mi vedúci spomenul, ze VW/Škoda zastavili zvolávacku na update SW pre Tiquan/Kodiaq a čaká sa na ďalší update.. Vraj ca. za mesiac... Ci je to pravda... Netuším...
ahoj, vibrace u motoru 1.0 81kw evo, na volnoběh v kabině i výfuku, stačí přidat plyn na cca 1000ot a vše se zklidní, přemýšlím, že bych zvýšil otáčky na volnoběh, ale nevím jak , tak tedy alespoň díky za stop/start . Co pomáhá je výměna oleje, tedy u mě, zelený ow-20, tím se vibrace na cca 2-3tis. zmenší, ale nezmizí. V aut. serv, řekli, že je to tak normální- co jiného.
pokiaľ máš DCC tak ti odporúčam ist na test tlmičov je možne že sú na hranici životnosti čo udáva škodovka a mohol by si to na záruku uhrať.
umy auto a pokontroluj si lak na aute. hlavne miesto zadneho narazniku a podbehu či nekvitne.
môžeš sa skúsiť sťažovať na MIB aby ti porobili všetky aktualizácie.
Mám zatmavovacie vnutorne zrkadlo, ktore ma vzadu iba svetelny senzor. Na prednom skle je iba dazdovy a svetelny senzor. Prepinac s AUTO prepne z denneho na tlmene svetla. Iba po prvom prepnuti lavej packy stale napise zavada light assist. O3 RS. Diag je ohladom toho čistá.