Ahoj, jaký jsi měl důvod používat na OIII v MQB takové poměrně složité řešení z TT?
Nepřemýšlel jsi využít něco z novější platformy MQB?
Dají se celkem snadno sehnat hliníkové těhlice z Kodiaqu nebo Passatu B8, které mají 85mm ložiska a pasují do MQB bez potřeby zásahů do geometrie a paradoxně kompletní sety včetně příslušenství (brzdy náboj atd.) se dají sehnat lépe než litinové verze. V kombinaci s aftermarket hliníkovými rameny (např. Meyle HD) můžeš dosáhnout výrazného zlepšení tuhosti a snížení neodpružené hmotnosti, aniž bys musel ladit odklony nebo měnit další komponenty.
Je to čisté řešení v rámci platformy a zároveň posun v jízdních vlastnostech.
Manuál nemám a tak si rada nechám poradit tady, od toho forum funguje. Já třeba na páčce žádnou kolíbku nemám a pořád mi tam ukazuje venkovní teplotu, což není důležitá , potřebuju momentální rychlost....dá se to upravit nebo si raději pořídit jiné auto :-))
Můžete mi někdo poradit jak změnit formát obrazovky 8” , aby zmizela ta velká čtvercová ikona v pravé části obrazovky, viz přiložený obrázek, která bráni zobrazení celého nazvu skladeb, které jsou o něco delší než 3-4 slova. Anebo aspoň zmenšit výšku písma na prvním řádku.
Audi TT. Ale obávám se že to jde jen v kombinaci s tehlicema. Samotný ramena budou dřít o ty sériový těhlice. A tehlice z TT mají uložení čepů níž než Octavia, tzn. že jsou jakoby vyšší. Plus teda TT má rozchod o dva cm víc než octavia ale o dva cm míň než Superb(tak asi i Passat), kvůli tomu se musely měnit i poloosy.