Přejít na obsah

Motor 1.8 T

600 témat v tomto fóru

• 115 odpovědí
    • 76.5k zobrazení
    • 202 odpovědí
    • 94.6k zobrazení
    • 73 odpovědí
    • 95.6k zobrazení
  1. 1.8T 110kW skubani 1 2

• 41 odpovědí
    • 48.7k zobrazení
  2. Rozvody 1.8T 1 2 3 4 5

• 111 odpovědí
    • 66.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 142 odpovědí
    • 70.8k zobrazení
    • 35 odpovědí
    • 24k zobrazení
    • 89 odpovědí
    • 52.7k zobrazení
    • 33 odpovědí
    • 28.1k zobrazení
    • 98 odpovědí
    • 67.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 218 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 763 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 612 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 950 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 516 zobrazení
  3. Přehřívání motoru

• 6 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  4. Väčší intercooler

• 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den. Prosím o radu... Jsem nově majitelem Octavie II 2.0 TDI PD (BKD) 103kw a chtěl bych udělat výměnu oleje, jen se v tom trochu ztrácím. Bývaly majitel tam používal olej Lavio SYNTHETIC C3 5W-40 což jak jsem dohledal je určeno pro vozy s DPF filtrem. Tato Octavie ale podle servisní knížky je bez DPF (0GG = Exhalační předpis EU4) Chápu to dobře že je tam špatný olej? Podle servisní knížky je kódování QG1 tedy LongLife. Chtěl bych ale přejit na pevný výměnný interval 15.000 km (kódování QG0) Pokud to dobře chápu mohu použít olej specifikace 505.01 i 507.00 aniž bych překódoval? Jaký olej by jste doporučili? Vůz má aktuálně 340.000km. Předem Děkuji.
    • Opravila jsem zatím  jen 1 dveře od rzi né zrovna kvalitním způsobem (obroušení, odrezovač, lak), z časových důvodů. Po cca 2 měsících (během zimy) mi tam vyskočil takovýto nevzhledný rezavý flek.  Potřebuji radu: Kterou verzí vydrží dveře DÉLE?:  Je lépe nechat ten rezavý puchýř (skrytý pod lakem), protože je to rozhodně vzhlednější anebo je lepší roh dveří zbrušovat a zbrušovat zevnitř i zvenku (co 1-2 roky; tím se materiál též ztenčuje) a dát mu pořádnou opravu ( broušení, odrezovač, tmel, lak).  Diky za názor či ještě lépe profesionální poznatek.   A ještě: PROČ MI DVEŘE V TĚCHTO DOLNÍCH ROZÍCH REZAVÍ, když u jiných fabií to nevidím ? ( a při koupi tam nebyly; majitel měl nejspíš, aspoň to tak vypadalo- garážováno)
    • Dobrý den, mám Škoda Kamiq, se starším telefonem Samsung galaxy A23 nebyl nikdy problém. Propojení fungovalo dobře. Nyní nový telefon Samsung Galaxy A55.  Telefon se stále odpojuje.  Fungovalo asi týden. Několikrát ukončené spárování, znovu spárované. V autě obnova továrního nastavení. fungovalo týden. Po týdnu už nepomohlo ani toto. Fakt nevím co s tím. Asi před pul rokem mi přehrávali software, protože mi špatně fungovala navigace. Byla jsem v servisu, tam mi řekli, že software nepodporuje můj telefon. Obrátila jsem se přímo na škodovku, tam se k ničemu nemají. Má někdo radu? Děkuji
    • Ahoj, dnes v Brně na parkovišti, sedím v autě a vidím jak asi 7 letý klučina mi nějakým kusem kartonu jede přes kapotu. Křikla jsem na něj, co dělá. Pak se jdu podívat a na kapotě auta asi 20 cm škrábanec. Asi pod tím kartonem něco držel v ruce, ale to přesně nevím. Není hluboké, ale je tam. Chtěla jsem kontakt na rodiče. Nevěděl, ale řekl mi kde bydlí a jak se jmenuje. Vůbec mne nenapadlo na takového klučíka volat policii. Jela jsem na uvedenou adresu, mamince vše řekla, chovala se slušně, slíbila jak přijde manžel domů, že se ozve. Bohužel nic. Hold jsem hloupá a důvěřivá...Teď přemýšlím co dál, má někdo radu jak postupovat, co udělat, zpětně nahlásit na polici? Nebo jen pojišťovnu a vše dopodrobna včetně kontaktu? Moc děkuji za rady. 
    • Toto je blbost,…udělal jsem repas vstriku, nove jehly, hydrostely, kabeláž ke vstrikům a dělá to stále,…výměna držáku motoru a převodoky,… stále dělá, nový tandem nic,…
  • Vytvořit nový...