ahojte na dorobenie sistemu treba co vsetko kabelaz riadiaca jednotka sklicka v spetakoch a co este ? pol auta rozobrat? dokodovat har softw samozrejme ze treba dokodovat .dakujem za info inac ak chapem dobre tak funguje na parkovach cidlach nie inych cidlach .alebo je tu dakto kto to robil na superb? mam combi III 2018
tak bohužel mě to nefunguje, ale díky za návod, někomu to třeba půjde, jinak veškeré kódování podle návodu sedělo, zřejmě tomu mému volantu něco chybí (volant z výbavy monte carlo)... Po nakódování mě vyskočila hláška nedostupnosti Travell Assist a Lane Assist, tak jsem to vrátil zpět a vše je zase funkční - viz foto
Ja som na tom rovnako ako @marek_l. Tesim sa a uzivam si. Ak by to tak nebolo, tak to potom mozem rovno predat. Mne sa nastastie tiez nic vazneho neprihodilo, boli to len take male drobne muchy. Vadil mi problem s vyhadzovanim rychlosti bez zapnuteho pasu, ale zda sa ze prave toto sa tym updatom vyriesilo a okrem toho som mal vypadnutych asistentov hned na zaciatku, a potom po update mi este raz nachvilku vypadli, inak pohoda. Ale verim, ze ostatne kusy mozu blbnut viacej, tak som rad ze je to tak ako to je.