Elektrika
365 témat v tomto fóru
-
Zdravím, mám takový problém. Po zmáčknutí tlačítka start u superb 3 mi nejede palubovka a ani start auta. Vůbec se mi nerozsviti ani po několika zmacknutich. Tlačítko jsem nechal vyměnit,ale problém přetrvává. Další možnost byla výměna baterie a mínusový snímač/pojistka vedle baterie. Opět bez reakce. Jsem už zoufalý. Máte někdo nejaky dalsi napad? Dekuji!!
-
- 13 odpovědí
- 11,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Caute, dlhsi cas som pocul jemne pukanie pri otoceni volantom a dnes to prislo. Riadne chrupnutie pri otoceni a multifunkcia na volante absolutne nefunguje. Otazka1: mozem s tym chodit? Otazka2: neviete co s tym je?
-
- 3 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, prosím o radu. Mám S3 140KW nafta r.2018. Diag mi vyhodila chyby související se senzorem tlaku DPF. Vyměnil jsem ho za nový origo díl, ale měla by se udělat Adaptace (základní nastavení) ve vcds. Není to nic složitého, ale zasek jsem se v tom. Mám vcds poslední jak CZ tak EN verzi, kabel mám Origo Hex CAN (ne verze 2), ale nemám v 01 Motor prostě přístupná ani Měřený hodnoty, ani Loging 11 a v UDS zas nenajdu potřebné položky Adaptace. Může prosím někdo zkušenější poradit ? Postupy jsou např. VCDS: Snímač tlaku výfukových plynů (G450) - přizpůsobení Postupujte takto: pouze zapnout zapalování, bez startování zapnout …
-
- 4 odpovědi
- 10,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
V dnešních vedrech mi odešla klimatizace na iV, podle diagnostiky kompresor kaput. Nejhorší je, že žádný není skladem a pokusí se ho stáhnout z výrobní linky nových aut. 😞
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam Superb 3, 2018. Kdyz jedu po dalnici, mam aktivovany DLA (svití A-DLA), svetla nastavena na auto, ale presto to nikdy neprepne na dálkáče (neukaze se modra ikina dalkovych svetel). Neví nekdo, kde je problem?diky
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat včera mi v servisu měnili baterii a večer mi volá žena, že jí nejde zavřít panaromatická střecha. Sluneční roleta jezdí jenom do půlky a sklo nakonec na několik pokusů zavřela. Dle Návodu se to musí nastavit při odpojení baterky to samozřejmě neudělala. Zkoušel jsem tu sluneční clonu podle návodu, ale nejde to pouze se celá vysune, ale zasune se jen do půlky sklo radši nezkouším. Je nějaké řešení když se to udělá špatně po vyjmutí baterie. Nebo jí můžu znova odpojit a zkusit to znova nastavit i když není sluneční clona zavřená? Děkuji
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, neřešil jste prosím někdo náhradu originálního modulu bezdrátové nabíjení za něco co využije prostor maximálně a bude tak nějak respektovat počet sedaček vepředu Ideální řešení má jedna americká automobilka, která tady asi nebude tak oblíbená, ale pardon, to co má Škodovka je hrůza, nevejde se tam pořádně ani větší mobil díky okrajům. Možná ideálně, kdyby tam zapadl nějaký modul od zmiňované automobily https://www.aliexpress.com/item/1005001367896808.html
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, chtěl bych požádat o radu. S přítelkyní jezdíme na dovolené, k našemu Superbu máme předstan a spíme v autě. "Problém" je ten, že máme originální alarm s tlačítkem na B sloupku. Ať již tlačítko stisknu, či ne, alarm vždy houká. Takže když spíte v noci v autě a chcete se otočit z levého boku na pravý, tak jediná možnost, jak nehoukat a nevzbudit tak půl kempu, je prostě nechat auto odemčené, což se nám úplně nechce. Zajisté mi budete rozumět. Máte prosím někdo nějaký návod, jak tento alarm vypnout, alespoň na určitou dobu? Předem děkuji. V.
-
-
- 9 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-
-
Během 15 000 km již 5x klimatizace doslova vařila posádku zaživa i když byla vypnutá, všechny výdechy vypnuté a nešlo to nijak vypnout. Nevíte, co by to mohlo být/případně nesetkali jste se s tím také? Motor 2.0 TDI 110 KW, kombi.
-
- 15 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, nasiel by sa tu podobny babrak co zapojil bateriu opacne???? plus na minus a minus na plus? je tam dost chybovych hlaseni. nevie niekto poradit co vsetko sa mohlo pojebabrat
-
-
- 13 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
pls . klima se nesepne , trabl v el či v kodováni, kompresor ,tlak v systemu ,vše v pořádku , v akčnich členech vše ok
-
-
- 5 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, ze dne na den mi přestali komplet fungovat ostřikovače na autě. Nefunguje ostřik světlometů, čelního skla a ani kufru. V autech se moc nevyznám. Po pouhém nahlédnutí pod kapotu mi tam nic návštěvu kuny nenaznačuje. Při zapnutí ostřikovačů, stěrače stírají. Zvuk motorku/čerpadla, ale není. Díky moc za případné rady.
-
-
- 12 odpovědí
- 16,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Spoiler Caute, ma niekto z vas s tymto skusenosti? Auto stalo na slnku a ked som nastartoval, hodilo mi po par sekundach otacky z 800 na 1,000 a tento oznam mi svietil v info
-
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s tímto typem klíčů? https://www.aliexpress.com/item/1005004150850302.html Přijde mi to geinální, mít to v pouzdře mobilu, který stejně pořád nosím s sebou, teoreticky by měl jít přidat jako každý jiný klíč ne? (pokud je to teda stejný typ, vhodný pro superb 3). Ideální by byla teda varianta jako má Tesla, mobil jen pomocí bluetooth v mobilu i když tento klíč má v obrázkách taky vyobrazenou komunikaci BT s mobile a s autem, což by skoro vypadalo i jako diagnostika, tak nevím.
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, čau, mám problém u svého combíku 2016 2.0TDi 110kw s třízonovou klimou,Řidičovo místo funguje správně, všechny ofuky a u spolujezdce to topí tak na 50% teplo i když je nastavené na teplo a vzadu to topí pouze studeně. To samé topení na nohy, topí pouze studeně, i u řidiče Řešil to už někdo? Čím jste problém vyřešili?
-
- 1 odpověď
- 1,9tis zobrazení
-
-
Par dni zpatky se mi rozsvitila hlaska doplnte kapalinu do ostrikovacu, chtel jsem ji vyplencat vsechnu, abych pak nalil rovnou letni/destilku. Postupne hlaska otravovala pri prudsim brzdeni casteji az rvala porad a dle ocekavani jsem dalsi den byl na suchu. Dva dny jsem jezdil nasucho a pak dolil destilku. Jenze hlaska nezhasla. Nepomohlo nekolik delsich jizd, ani vystrikani kompletni nadrzky destilky. Pro jistotu jsem znovu dolil asi litr zimni smesi, ale bez vysledku. Superb rv 2020 po fl, takze zaruka v pohode. Ale predpokladam, ze na banalni vymenu cidla je treba rozebrat pulku auta/sundat naraznik a po zkusenostech bych se takovymu …
-
-
- 5 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Nemáte někdo zkušenost s nastavením aplikace VAG DPF.Měl jsem Golfa7 a tam mi to vše fungovalo s adapterem ELM327.Koupil jsem si Superb lll r.v 2021 a nelze načíst data.Nevím kdy a jak je zanesený filtr.
-
- 7 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně správného fungování vnitřní cirkulace, než budu případně řešit servis. Mám r.v. 2020 a i při aktivní vnitřní cirkulaci se do auta dostává nějaký vzduch zvenku (odhadem tak 20-30 %), poznat to je, když jedu za nějakou tatrou, nebo i třeba v delším tunelu (vždy funkci spustím včas). I při použití ostřikovačů je odér trochu cítit. Je mi jasný, že auto úplně vzduchotěsné být nemůže, to by musel být v kabině přetlak. Nicméně u předfacelifu z 2016 mi to přišlo lepší. Aircare zap/vyp nemá vliv, zkusil jsem i kalibraci klapek na panelu, ale beze změny. Pokud při stojícím autě ztlumím intenzitu ofuku na 1 dílek, aby větrák nerušil, tak je z palub…
-
- 5 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, koupil jsem minulý týden ve Škoda Plus Superba 2016. Ve výbavě má vyhřívané čelní sklo. Ovšem od té doby jsem měl zamrzlé/zamlžené čelní sklo jen jednou, ale přišlo mi jakoby výhřev vůbec nic nedělal. Teď marně čekám na další zamrznutí abych si to ověřil. Je nějaká jiná možnost jak funkčnost vyhřívání ověřit? Chtěl bych to pochopitelně co nejdříve případně řešit s prodejcem. Mám podezření zda nebylo měněné sklo a někdo chtěl ušetřit, tak dam dal obyč? Díky za případně tipy.
-
- 5 odpovědí
- 8,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobry vecer. Chcel by som sa opytat. Mam Superb 3 2017. Pocas jazdy v priamom smere pri nastavenej klimatizacii na 22 stupnov mi prudi teply vzduch. Avsak pri prudsom zatoceni alebo pri prejazde kruhoveho objazdu mi zacne prudit do interieru zimny vzduch. Nasledne pri jazde v priamom smere znovu zacne do interieru prudit teply vzduch. Stretol sa niekto s podobnym problemom? Ako pisem vyssie deje sa to len pri prudsom zatoceni, avsak pri ziadnom predoslom aute som sa s takym niecim nestretol.
-
-
- 4 odpovědi
- 1,1tis zobrazení
-
-
S KESSY je možné odemknout či zamknout auto sáhnutím na kliku nebo tlačítkem Start také nastartovat či vypnout motor. Klíček stačí mít v kapse, v tašce apod do cca 1,5 metru. Páté dveře mohou být na přání vybaveny elektrickým otevíráním a zavíráním, které lze ovládat tlačítkem u sedadla řidiče, klíčem dálkového ovládání nebo stisknutím tlačítka na pátých dveří. Vůz může být na přání vybaven také virtuálním pedálem pro bezdotykové ovládání pátých dveří. Virtuální pedál a elektrické ovládání pátých dveřích fungují i v kombinaci s KESSY.
-
-
- 188 odpovědí
- 80,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám asi menší problém. Ukazatel paliva jsem měl před polovinou a dotankoval jsem 51 litrů. Což vzhledem k plné 66 litrů je trochu mimo, protože jsem měla dle ukazatele natankovat cca 35-40 litrů. Tak jsem to chtěl zkalibrovat pomocí ELM, kde je uvedena hodnota -12,8. Je ta hodnota správná, nebo tam má být jiná. Viz.foto. Dík za radu.
-
-
- 18 odpovědí
- 7,5tis zobrazení
-
-
Je první model, který je vybaven elektrickou parkovací brzdou. Tato nová technologie nejenže nechává více prostoru mezi předními sedadly, ale také přispívá k bezpečnosti a komfortu. Díky funkci Auto Hold (konečně, to trvalo) brzda vozidlu zabraňuje v tom, aby při rozjezdu sklouzlo dozadu, aniž by se přitom řidič musel dotknout brzdy.
-
-
- 34 odpovědí
- 47,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, můžete mi někdo poradit jak vyměnit servomotorek klapek vydechu na nohy? Mám S3 . Děkuji
-
- 8 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se někdo nesetkal s tím ,že při svižnější jízdě mi spotřeba na palubním pc klesá, oproti tomu při ekonomické jízdě zase stoupá (jakoby to ukazuje nelogicky naopak) Ve Vag pouze mechanická závada na jedné výfukové klapce,jinak to nic neukazuje.... 2.0 TSI Děkuji M
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-