Ostatní
42 témat v tomto fóru
-
Napisem aj ja aby si niekto nemyslel ze skoda je bez chyb Moja Scala si od prveho dna zazila svoje .Pri kupe vozidla v madride vsetko super a vydal som sa na cestu do holanska kde pracujem uz po prvych par 100 km /zacala svietit kontrolka airbagov /preblikavanie medy vypnutym a zapnutym aibagom spolujazdca po dalsich kilometroch zacal blbnut Front asist a Line asist spolu z tempomatom .Nasledne zhaslo radio a uz nenabehlo po asi 800 km .ako posledne odysiel car emergenci a senzor zapnutia pasov .Presiel som z autom da sa povedat na jeden krat 1800 km a ked som zaparkoval pred barakom v aute blikalo a pipalo hadam vsetko . Pri vybalovani tych par veci co som m…
-
-
- 1,4tis odpovědí
- 287,2tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
-
Ahoj nevim jestli to davám do spravneho fora ale zkusim (nechci zbytecně zakladat nove tema). Mám v planu si porídit prvni auto (už jsem si nasel autoskolu na kondicni jizdy uz jsem 10 let neridil :( ) a moc jim nerozumim koncim u vymeny kola atd :). A zatím uvazuji bud o fabia combi nebo scala ale vice jsem naklonen scale. A otazka je na netu porad ctu ze trivalec je naprd ze nevydrzi ani 100k km atd dokazete mi rici co je na tom pravdy nebo ne? urcite bych to auto mel dele než par let. Jinak bych sel do tehle konfikurace Moje scala . Klidně si necham od vás poradit co tam je zbytecné nebo co treba přidat.
-
-
- 419 odpovědí
- 98,4tis zobrazení
- 6 sledujících
-
-
Ahojte ako je to s navstevou prvej servisnej prehliadky? Je to po 30 000 km alebo 2 roky? - co skor alebo 15000 km a rok? v menu som nasiel 30000km a 365 dni ako to vlastne je? Dakujem
-
-
- 129 odpovědí
- 54,5tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Nový Rapid, spaceback maskovaní
-
-
- 2,1tis odpovědí
- 425,3tis zobrazení
- 12 sledujících
-
-
-
Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Elektrika a schémy: S0066430015-Základní výbava (8T0) (8T2) (8T6) (8T9) (1MM) (1MA) (2FS) (2PK) (2PV) (2ZA) (AW5) Karoséria: D4B8091482E-Opravy karosérie.pdf D4B8091E476-Opravy karosérie.pdf S0051870015-Opravy karosérie - Montážní práce na karosérii.pdf Podvozok: D4B8090F114-Kola, pneumatiky.pdf D4B80903260-Brzdové_systémy.pdf Prenos sily: D4B80513DFA-Prevodovka 02S.pdf D4B80513E0E-Pre…
-
-
- 24 odpovědí
- 37,6tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Ahoj Lidi, Rád bych si pořídíl nějakou černou skříňku. Co od ní čekám je že bude pracovat samostatně, -napojená na napájení které si přivedu. -začne nahrávat po nastartování (zapnutí napájení) -bude nahrávat ve smčce (Umazávat postupně první záznamy) -bude to koukatelné a alespoň trochu čitelné SPZ. tzn. Min FullHD a 30fps. Máte tipy na konkrétní kousky se kterýma jste spokojeni?
-
- 10 odpovědí
- 8,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den , pokud mohu požádat , zajímají mě zkušenosti uživatelů , s motorem 1,5 tsi 110kw . Mám objednaný vůz s touto motorizací . Tedy ještě s manuálem . Děkuji Všem za info o zkušenostech . Díky
-
-
- 4 odpovědi
- 653 zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dva a půl roku na trhu, prodeje nic moc, snad ji vylepší https://www.auto.cz/modernizovana-skoda-scala-se-blizi-mame-prvni-fotografie-jejiho-prototypu-140953
-
-
- 113 odpovědí
- 24,9tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Protože Škoda rozjela masivní kampaň na Scalu, zakládám toto téma, aby člověk zůstaval pevně nohama na zemi:) 1. Scala má na podvozku "nahrubo" přivařené nosníky z důvodu malé platformy, aby tu karosérii zvládla 2. Stropnice je z netkané textílie 3. Kufr má ryze látkové dno, přilepené na překlížku - ať žje Dacia! 4. Rejd je stejně podprůměrný jako v Rapidu 5. Kufr a místo vzadu je stejně široké jako v Rapidu
-
-
- 66 odpovědí
- 22,2tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
-
Od podzimu 2024 nabízí VWFS novou službu Škoda Záruka Plus, tj. prodloužení záruky formou pojištění na auta po konci tovární záruky. Je tam několik variant a moznost vybrat spoluúčast. Mně od nich přišel mail s nabídkou, jelikož mně za měsíc končí záruka, co si o tom myslíte?
-
-
- 5 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Zdravím , tak nám Scaly začínají chodit na pravidelné STK po 4 letech provozu , někdo nějaké poznatky a případné neduhy objevené techniky STK ? Určitě by to zde zajímalo nemálo majitelů vozu Scala
-
- 6 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
-
-
Krásný den všem… Škodovka nám odmítla opravu panoramatické střechy v zákonné záruce (Clona vypadla z pojezdů a natrhla se) střecha téměř nepoužívaná, pouze dle doporučení prodejce, otevírána alespoň 2-3x měsíčně… Škodovka nám odmítla zaplatit opravu, která vyjde na dalších 30k… Nějaká rada, co s tím? Bylo nám řečeno, že jsme ji museli úmyslně poškodit, kdy na tu střechu v životě nikdo nesáhl ani rukou, natož se snažil jí vyndat z pojezdů násilím… Jsme bezradní..
-
-
- 11 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, uvazuji o Scale. Situace je takova, ze z o tridy vyssiho a rychlejsiho auta bych presedal do Scaly (1.5 DSG) jednoduse proto, ze auto, co mam ted, vubec nepotrebuju. Zajimalo by mne: 1) Zda byste si Scalu koupili znovu? 2) Pokud ne, tak proc? 3) Pokud jste si nepriplatili, za nejakou polozku a ted si rvete vlasy, co to bylo? 4) Pokud jste si priplatili za neco, co ted vyhodnocujete jako uplne zbytecne, co to je? Vidim tady plno drobnejsi problemu, ovsem krom padajicich sedacek nic, pres co bych se nedokazal prenest, tak me zajima, jak svoji koupi s odstupem casu vidite Vy? Predem diky za postrehy!
-
-
- 83 odpovědí
- 29,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravíčko, mám technický dotaz. Scala s manuální převodovkou a systémem nouzového brždění i při couvání. Jak je to řešený, když má auto manuální převodovku a auto zastaví do nulové rychlosti ? Motor musí logicky zdechnout ne ? Nebo si auto umí samo zmáčknout spojku ? Díky
-
- 5 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Konkurenti Scala co se vyrábí a další budou Statistika prodejů v ČR za celý rok 2018 Rapid - 14353 ks doprodej Hyundai i30 - 7455 ks nová verze Golf VII - 5529 ks doprodej Kia CEED - 4250 ks gen.obměna Ford Focus - 3522 ks gen.obněna Seat Leon - 3052 ks doprodej Dacia Logan - 2239 ks . . . Provozovatel na třídy rozdělit nejde, aspoň značky soukromé firemní Škoda - 16,…
-
-
- 508 odpovědí
- 101,5tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Asi o jednu Scalu u nas v meste na vychode SK bude menej :( dost frekventovana krizocatka, cestari, mozno vypnute semaflry. Predpisana 50-tka, viac info zarial nemam Kvalita je aka je, je to z facebooku. Podla foto uz bola na znackach Doplnenie fotiek
-
-
- 25 odpovědí
- 10,4tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Dobrý den. Měl bych takový dotaz a odpověď bude určitě zajímat více majitelů vozidel s automatickou převodovkou. Jde o nepojízdné vozidlo a případný odtah. Případ kdy je třeba vybitá baterie a zařazeno - P - nejde vyřadit , co dělat ? Anebo odtažení jiným vozidelem v případě nepojízdného vozidla. Mám takové tušení , že to bude popsané v návodu , ale myslím že to tu bude zajímat více řidičů.
-
-
- 4 odpovědi
- 7,6tis zobrazení
-
-
Jelikoz jsem nikdy nove auto nemel, nevim jak takove sluzby, ktere jsou poskytnuty presne funguji. Jde mi o to, jestli s timto mohu byt napr pri ceste do zahranici v klidu a kdyby se neco (verim ze ne) porouchalo, tak jestli se opravdu postaraji a v ramci zaruky vse vyridi (stoji to me, jako zakaznika, ktery si nove auto poridil nejake vydaje - spoluucast - behem takove situace) ? Nebo z osobnich zkusenosti radeji doporucujete na tohle nespolehat a pripojistit se na zahranicni cesty nejakou dalsi sluzbou ? Diky za nazory a rady
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Dobry den, jeste jsem nikdy nekupoval novy vuz u dealera. Je znamo, ze pri koupi vozu si musim zaroven sjednat pojisteni, jinak s vozem nemohu legalne odjet z autosalonu. Predpokladam tedy, ze budu nucen vybrat si nekterou z pojistoven ktere mi nabizi dealer, i kdyz budu mit zjisteno, ze jinde muzu mit vyhodnejsi pojisteni. Je to tak, ze do dvou mesicu muzu pote pojisteni zrusit a prejit k vyhodnejsi nabidce? Existuje nejaka jina elegantnejsi moznost? Napr. dalo by se nejak sjednat pojisteni u mnou vybrane pojistovny jeste pred predanim vozu u dealera? Predem dekuji za rady.
-
-
- 25 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-
-
Nemate nekdo zkusenosti s temito zavazadly, at uz jako komplet, nebo jen cast - jde mi o kvalitu zpracovani (bytelnost, pojezdova kolecka a vysuvna rukojet) a jestli to opravdu rozmerove sedi ? https://www.autotasky.cz/obchod/cestovni-tasky-skoda-scala-2019-sada-tasek-4ks/
-
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Zdravím, pořizoval jste si někdo ochranný/designový obal na klíč k autu? Sháním modrý, líbí se mi tento (https://www.tipa.eu/cz/obaly-na-klice-od-auta/c-2884/?par=34:modra:679;661:skoda:3248), ale je na Octavii III, Kodiaq, nebo Karoq a nevím, jestli jsou klíče stejné, jako u Scaly. Máte někdo zkušenost, event. tip, kde se event. poohlédnout? Díky.
-
-
- 1 odpověď
- 2,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, koupil jsem si Scalu s motorem 1,5 TSI v manuálu Style výb.( naj.cca3tis km) a tedy nevím zda tam není něco spatně když auto není schopno vyvynout ani 220 Km/h co je udávaná rychlost v techničáku. Auto nic nehlásí ale jen pomalu se přibližuje rychosti 210 km/h. Myslím že tento motor má navíc. Můžete mi prosím poradit zda nemám třeba něco vypnout nebo že by motor byl tzv. přiškrcen?! Děkuji
-
-
- 53 odpovědí
- 14,7tis zobrazení
- 2 sledující
-