Audio, Infotainment, Konektivita
122 témat v tomto fóru
-
-
-
Ahoj, asi se soudruzi trochu pomátli a už nevědí, jak z lidí vytáhnout peníze... Zlatá doba kdy byl v autě modem, do kastliku se šoupla SIM a hotspot makal jak z praku... Koukal jste už někdo na ceny pro nové eSIM od Cubictelecom? Trochu přestřelené, zdá se mi :-D Má někdo nápad jak do toho dostat jinou eSIM? :-D V.
-
- 12 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, Tak jednou za dva týdny se mi stane, že mi infotrainment (columbus) zobrazí hlášku "mějte prosím chvilku strpení" a točící se spinner. Vydrží tam celou cestu. Zpravidla to udělá když jedu někam, kde by se mi hodilo použít navigaci. Pochopitelně nefunguje ani android auto. Tedy on se připojí, takže mi navigace na telefonu píše, že mám použít ovládání z auta, ale tam se točí ten spiner. Stává se vám to také? Tuší někdo, co se v tu dobu děje? Díky
-
- 5 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, před pár dny mi vyšla na infotainmentu (Columbus, služba Infotainment online, Skoda connect) nějaká aktualizace OAA2 (nebo OOA2?) něco takového. Vše jsem odsouhlasil a celkem pomalu se stahovalo cca 130 MB dat. Jezdil jsem a parkoval jak potřeboval a neřešil to, nicméně po pár dnech mi vozidlo píše "OCU - aktualizace se nezdařila" viz. foto. Nemá s tímto někdo podobnou zkušenost, případně co s tím a jak dlouho to zabere na servisu? Budu tam teprv volat.
-
-
- 12 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Po prvých 1000km bojujem s návodmi k infotainmentu, hľadám v nekonečných menu kde sa dá čo nastaviť a zisťujem že množstvo nastavení alebo kontroly, ktoré sú bežné v iných navigáciách neviem nájsť. Prosím skúsenejších o radu s navigáciou Columbus: dotaz 1/ ako zistím, že navigácia získava aktuálne správy o dopravných obmedzeniach? - dúfam že toto nie je viazané na nejakú registráciu a vytvorenie užívateľa ale funguje vždy bez všetkých priblblých aplikácií v telefone dotaz 2/ ako zistím, kde sa dopravné obmedzenia nachádzajú a čo sa tam stalo - u iných navigácií je vždy ikona ktorá zobrazuje či je príjem dopravného spravodajstva aktívny - či…
-
- 8 odpovědí
- 3,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, Úplne nová octavia iv hybrid. Mám kúpenú navigáciu a tá funguje ale akonáhle ju chcem mať vo virt. kokpite tak pýta aby som stlačil tlačidlo ok. Tlačidlo ok nikde nevidím a ani na infotaimente mi žiadne tlačidlo nevyskoči. Link na foto: https://drive.google.com/file/d/1rkGCyVln0fQxkcWyvdKRkJAYecPeWtJU/view?usp=drivesdk Poradil by mi prosím niekto? Vďaka
-
-
- 55 odpovědí
- 18,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, má někdo reálnou zkušenost z nové Octavie s navigováním přes Android Auto v autě bez GPS? Zajímalo by mě, jestli se vyplatí připlatit si za vestavěnou navigaci abych měl lepší signál a navigace fungovala i tam, kde signál není, extrapolací rychlosti a natočení kol. Někde jsem zaslechl, že by snad ten odhad polohy u Android Auto měl fungovat i v autech bez GPS (asi je to blbost, ale v tom případě by asi vestavěná GPS ztrácela smysl). Jak to vidíte páni šoféři?
-
-
- 11 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Nevíte někdo, jak donutit virtual cockpit, aby zobrazoval zařazenou rychlost? Nějak mi ta informace schází. Díky
-
-
- 7 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-
-
Octavia IV 1,5 G-Tec DSG. Na infotainmentu Columbus jsou na jedné stránce prohozené údaje o spotřebě mezi CNG a Benzinem (ikonka pumpy s benzinem ukazuje spotřebu CNG a naopak). Takto špatně je to pouze na základní obrazovce. Máte to někdo podobně? V servisu mi řekli, že to kvůli jednomu člověku nikdo předělávat nebude.......
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, již měsíc vlastním čtyřkovou krásku RS v mamba zelené barvě. Je to MR2023. Najel jsem již 1500 km musím říct, že jsem až na jednu věc zatím nenarazil na žádný SW problém a nebo bug. Dokonce si troufám tvrdit, že má míň chyb, než Columbus MIB 2.5 v O3 RS. Nicméně je tu jedna věc, se kterou si nevím rady. Internetové (po Škodovácky webové) rádio. Poprvé když jsem se přihlásil, tak fungovalo skvěle. Nyní již bohužel nefunguje. Kdykoliv zvolím položku webové rádio, tak namísto zobrazení zemí se asi 5-10 minut vyhledává a poté skočí hláška, že je webové rádio nedostupné a mám to zkusit později. Netuším jak tento bug vyřešit. Jsem přihlášený jako primární…
-
-
- 42 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, dcera řeší problém - při nastavování barev podsvícení si nastavuje barvu 1 a barvu 2. Ta první je jasná, tou svítí barevný pásek a třeba "jeviště" na virtual cockpit. Ale k čemu je barva 2? Kde se dá najít? Zatím jsem se rozhodl, že je určená pro exteriér, tedy podsvícení podvozku, nebo změnu barvy laku až budou k dispozici měnitelné laky.
-
-
- 3 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj. Mám pár dni Octavii s Bolero s bezdrátovým android car. Jaké máte zkušenosti s používáním spotify? Funguje Vám vždy? Neskutečně mě začíná vytáčet jak se nedokáže na spotify napojit (hlásí něco o tom že je prostě aplikace nedostupná). Jediná a snad i celkem funkční varianta (nicméně taky ne vždy) je zapojit telefon na kabel ještě před startem/zapnutí infotainmentu. Pokud telefon jen položím a připojí se bezdrátově, nefunguje vlastně nikdy (až na pár výjimek při vhodné konstelaci hvězd a zapojením např těsně předtím na kabel). Všechno mám aktuální, zkoušel jsem různé varianty a nastaveni, ale je to prostě na p***. Řešili…
-
- 1 odpověď
- 3,3tis zobrazení
-
-
Dobrý deň ma už niekto z vás aktualizáciu systému na SW1806
-
-
- 217 odpovědí
- 50,5tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
ahojte, chcem sa opytat - je pri octavii iV (PHEV) vyhodou pouzivanie zabudovaj navigacie v zmysle, ze pri jej pouzivani auto dokaze lepsie "naplanovat" rozdelenie pouzitia spalovacieho a elektrickeho motora? pripadne opacne, vie to auto "naplanovat" aj pri pouzivanie apple car play + waze? alebo to az takto sofistikovanie nie je a auto si vsima iba najblizsiu krizovatku a snazi sa rekuperovat iba po nu? dik
-
-
- 24 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj, snazim se napojit kalendar na svuj Google ucet v inforainmentu. Mam dvoufazove na googlu… Po overeni dle navodu Google pristup zablokuje, protoze delali bezpecnostni zmeny 30. Kvetna a zmanili pravidla pro pristup aplikaci tretich stran. vyresil nekdo? Spoiler
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Vzhledem k tomu, že se mi běžně při napojení Android Auto navigace waze zasekávala provedl jsem aktualizaci, Asi chyba teď již waze nejede vůbec a jen se zobrazuje informační okénko kde je uvedeno: Přejděte do nastavení a proveďte kroky: Jaké kroky už se bohužel nepíše a zrušit to bohužel taky nejde :(
-
- 7 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pred casem doslo ke slouceni aplikaci skoda connect a skoda one app. povedlo se nekomu tu cast, kterou zajistovala skoda one app vyuzit (resp se k ni vubec dostat)? jedine co mi v ramci skoda connect app funguje, je to, co tam bylo vzdy, jeste pred sloucenim - cili zakladni informace o jizde (delka, spotreba, atd), a stav auta - jestli je zamcene ci otevrene apod... ale nic vic.
-
-
- 75 odpovědí
- 23,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Pred pár mesiacmi som mal požičanú Style s Columbusom. Pri vyparkovávaní cúvaním z rady áut infotainment upozorňoval na približujúce sa objekty zboku. Síce kompletne prihlúplo - pri cúvaní pozerám na stredný displej kde je obraz z kamery. Ale výstraha na približujúce sa auto bola na palubovke - malá ikonka a jemné pípnutie v momente keď už by bolo po nehode. Ale OK, asistent tam bol. teraz mám snáď rovnakú konfiguráciu - Style, Columbus, parkovacia kamera, side asistent. všetky možné voľby v parkovacom asistente sú zaškrtnuté ako aktívne ale pri vyparkovávaní sa nedeje žiadne upozornenie pred približujúcimi sa autami. Manuál na strane 133 píše, že má…
-
-
- 14 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Čaute, dneska som nasadol do auta a vo virtual cockpite mi vypísalo, že porucha parkovacej kamery a ešte nieco s nejakým brzdením (nestihol som prečítať) a rádio bolo len čierne, vôbec sa nezapínalo. Nereagovalo vôbec na zapínacie tlačidlo, ani vypnutie/zapnutie (keďže som ITčkar :D) motoru nepomohlo. Nakoniec som to vyriešil tak, že som tlačidlo držal asi 10 sekúnd a potom už chvalabohu nabehlo. Stretol sa niekto s takýmito problémami ? Moja teória je, že rádio bolo prehriate, keďže palubný počítač ukazoval 36C a na rádio solídne pražilo slnko. Dúfam, že to bolo kvôli tomu prehriatiu lebo sa mi, teda na ani nie mesačnom aute, nechce riešiť servis a celkovo ta…
-
- 4 odpovědi
- 8,5tis zobrazení
-
-
Ahoj všichni, mám od začátku prosince RS 2.0 TSI s Cantonem a zjistil jsem, že tam není sound generator (vůbec se neline zvuk z reproduktorů v žádném z módů, nelze jej ani nastavit v Individual módu). Dle prodejce to tam už nedávají, ale všechny recenze, co jsem viděl, tak je z nich patrné, že umělý zvuk tam furt je. Je tu někdo s RSem, kdo mi potvrdí či vyvrátí, že tam sound generator má? Díky za pomoc.
-
-
- 30 odpovědí
- 17,5tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, obtěžuje mě neustálé potvrzování hlavního uživatele při nástupu do auta. Podařilo se to někomu vyřešit, aby to samo zmizelo? Párkrát se stalo, že to samo zmizelo, pokud na displej naskočily senzory při couvání, ale jinak je pravidlo, že vždy musím dát "OK" což je hodně otravný. Díky, kamcer Infotainment mám viz příloha. Zřejmě starší Swing se šesti dotykovými tlačítky?
-
- 5 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, chtěl bych se zeptat majitelů infotainmentu Bolero, zda při spojení přes Android Auto nebo CarPlay čte systém SMS česky nebo anglicky. (mě anglicky). A druhá otázka, zda je možné odblokovat zobrazení zpráv. Díky.
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Je mozne zobrazovat aktualni zarazeny rychlostni stupen v jizdnim rezimu D ? Pri S a M se zobrazuje.
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost s nefunkčním bezdrátovým Apple CarPlay. Vždy ztroskotám na téhle hlášce - když kliknu na "Zapnout WLAN", tak se nic nestane .. ani v nastavení infotainmentu nemůžu nikde najít možnost zapnout WiFi. Připojení přes kabel funguje bezvadně, moje výbava by ale měla umět i bezdrátový smartlink ..? Díky za pomoc, mějte se, Michal.
-
-
- 5 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny. Prosím máte někdo zkušenost, jak rozchodit přehrávání videa? Díky moc.
-
- 9 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
- 1 sledující
-