Radas1 Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Pokoušel se někdo o opravu bezpečnostních pásu? Mám konkrétně na mysli navíjení ,je tam asi slabá pružina jde to opravit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Čau.Nechci bejt hnusnej ale chce to použít vyhledávač.Třeba tady se to docela řeší http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37205 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Pokoušel se někdo o opravu bezpečnostních pásu? Mám konkrétně na mysli navíjení ,je tam asi slabá pružina jde to opravit??dík hned zítra to testnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 zdravim hladal som nieco pas alebo pasy nic som nenasej zalozil temu-ak uz je o tom pisane poprosim to vymazat.potom aj link.dakujem. mam take problem ze na zadna sedacka co je ten stredny pas je zaseknuty ako to viem opravit?dal som len kryt dole dalej co mam robit.stalo sa aj vam? dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Prostredny 3bodovy pas je isteny, pokial nemas sedacku zaklapnutu, tak je zablokovany. Ak Ti nejde ani ked ju zaklapnes, tak si pozri, ci normalne beha ta "zapadka", ktora je paralelne popri zapadke zaistujucej sedadlo v spravnej polohe. Od nej ide bowden do navijaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 (editace) nejde mi ani tak-ak myslil na ten zapadka co je zozadu,a moc to mam napnute neviem s tim sa ani pohnut. Editováno: 25. Únor 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Ak nezabudnem, tak Ti to odfotim. Musis skusit zaklapnut sedadlo (alebo podvihnut tu zaistovaciu zapadku paralelnu so zaistenim sedadla) a potom stlacit molitan, aby sa pas trochu uvolnil. Nasledne by Ti mal ist trochu dovnutra a potom pojde vytiahnut. Este to ale nerob, az ked Ti dam foto, ako je to spravene vnutri sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2009 Jednu fotku som nasiel... Pre zvacsenie klikni na nu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ak nezabudnem, tak Ti to odfotim.Musis skusit zaklapnut sedadlo (alebo podvihnut tu zaistovaciu zapadku paralelnu so zaistenim sedadla) a potom stlacit molitan, aby sa pas trochu uvolnil. Nasledne by Ti mal ist trochu dovnutra a potom pojde vytiahnut. Este to ale nerob, az ked Ti dam foto, ako je to spravene vnutri sedacky. no skusal som podvihnut tu zaistovacie zapadku a potom molina-to ako a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Nie tak, zle som sa asi vyjadril. Musis podvihnut zapadku, ktora je na jednom konci bowdenu (z druhej strany ako je ten cerveny kruzok), aby si odblokoval navijak a potom pritlacit molitan, aby si uvolnil pas (ako je ten modru kruzok), skratka uvolnit pas, aby nebol taky napnuty a dal sa povytiahnut. zapadka je paralelne s tou, ktora zaistuje sedacku, na pas je ta tensia na lavej strane a podvihnes ju jednoducho prstom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII 1.9TDI Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Jak se da sedacka takhle rozebrat? Ma ten samy problem pas je zaseknuty ale sedacka je doklapnuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza2017 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 Ahoj chlapy, chtěl jsem se vás zeptat mám oct 1 rok 1997 a chtěl jsem se zeptat jestly tadyten model má už kontrolku bezpečnostních pásu na přístrojové desce? že se my tam kontrolka rozsvítí jednou blikne a potom svítí ale nevím co to je jestli to je že se musí zapnout pásy a nebo to je airbag a když zapnu všechny pásy tak to pořád svítí. viz. příloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 diagnostika by mohla říct víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza2017 Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 (editace) To už jsem skoušel to napojit na diagnostiku a akorát co mi to píše tak je kod: 65535 - Internal Control Module Memory Error 00-00-- 00532 - Shareware Version. To Decode all DTCs Tak nevím co to je moc anglicky neumím Editováno: 20. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 65535 je vadná řídící jednotka (dle VIS) - kontrola nebo výměna 00532 je napájecí napětí nesmysliný signál příčina: řídící jednotak byla zapojena při zapnutém zapalování, přerušené vedení nebo zkrat, při zapnutém zapalování žádné napětí na svorce 15, vadná ŘJ motoru, relé napětí na svorce 30 vadné popis chyb dle VIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza2017 Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 (editace) A dá se to nějak opravit? Popřípadě kolik stojí oprava? Editováno: 21. Duben 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 s tím sem se zatím nesetkal, tak že ti neporadím, jen sem ti objasnil chyby, víc ti bohužel neporadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekkk Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 kupil som octaviu 1 rv1999 a su tam len 4 bezp. pasy, ale spodnych uchytov v sedadlach je 5. videl som ze stredny pas byva niekde vnutri v sedadle hore, len ja tam nemam ani ziadnu dieru ze by tam niekedy bol nejaky pas namotany. boli aj Octavie so 4 bezp. pasmi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Stredny je len taky kratky bedrovy,pozri z kufra alebo pod sedacku ci tam neni zastrceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Kecy, jsou i třibodové prostřední pásy. Jinak ano, pokud je pouze ten bederní, může být schovaný pod sedadlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 jak už tu napsali, podívej se pod sedačku, tam bude schovaný bederní pás, jinak jsou i zadní sedačky se 3mi plnohodnotnými pásy, ale to bylo asi až od určitého roku a výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tetrosy Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Zdravím, víte někdo, co znamená ten dopínač pásů, mám octavii 97 a na mechanismu pásů mám napsáno s dopínačem, ale nikdy jsem nepochopil co to vlastně znamená nebo jaká je funkce dopínače. Dik :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Nechápu, proč se na to ptáš v sekci FI, když tady u jedničkových Octavií jsem našel minimálně čtyři témata o bezpečnostních pásech (všechny jsem je sloučil). Takže tvůj příspěvek jsem přesunul. Vysvětlení je zde (bohužel to mám jen v němčině): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos3 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Sice je to 7 let, ale stejně... Koupil jsem Fábii 1, facelift, krátká a vzadu samozřejmě tříbodový pás. Po koupi normálně fungoval, ale bylo rozbité sklápění dvojsedačky. To jsem opravil výměnou táhla (klasika, ulomené pacičky na konci), ale od té doby nejde odvíjet prostřední pás. Zkoušel jsem hledat tu pacičku, co je na fotce výše, ale vůbec tam nebyla :-o . Svítil jsem si do toho baterkou a kde nic tu nic. Nějaký nápad čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.