Dixik2 Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 mp390:Nové Polo co teď představili a bude v prodeji v ČR od letošního listopadu,tak je na platformě MQB A0.Fabia III je platforma PQ26. 1.5 TSI odhadem až do Fabie IV,pokud to VW povolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 (editace) A pokud by byla nějaká poptávka. Pokud škrtnou combi tak už je asi jedno jestli koupit Polo nebo Fabii. A pokud chci combi tak nevím co bude mé příští auto, asi jetá Octa. @mp390 Popsal jsi to perfektně, nevěděl jsem že to řešíš až tak do hloubky. A stejně jako @Maverick i já se ve většině s tebou shodnu, ty rány jsou opravdu někdy o strach, že jsem někde ztratil kolo. Pokud to někde v esíčku přeženu tak je to uhnutí nepříjemný, stejně tak prohrab při rozjezdu, ale já to nikdy moc nepřeháním a protiprokluz do toho hrábne jen nepatrně. Ale v 90% času při jízdě se do těchto situací nedostanu, hodně lidí třeba i jen zanedbatelně. Pokud potřebuješ nezdit jako závodník tak pro tebe nižší třída prostě není. Já jsem možná trochu oblblbnutej z F2 a 16", že mě teď přijdou 17" na F3 jako jízda po peřinkách, ale ani výraznej rozdíl v komfortu jsem nepostřehl u 15" zimních. Na ten sportovní podvozek ti Maverick neodpověděl. Myslím že tam jde jen o kratší pružiny a maximálně jiné tlumiče na jedné z náprav. Jinak tam není nic odlišného od standartu. Pokud chtějí na FL 18" tak se to možná neobejde nez naladění. Editováno: 6. Červenec 2017, autor: MilanHos 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Zajimave je, ze když jsem cetl recenze na tehdy novou Fabku, tak si všichni do jednoho pochvalovali naladeni podvozku. Dokonce i taci, co jezdi rallye - asi dobry marketing... Jinak je to presne o tom - 90% lidi nepotrebuje vyjizdet na okresce zatacku na trojku pod plnym plynem a gumovat silnici. mp360: tak jdi do Golfa v kombajnu, akorát cenove budes nekde uplne jinde, leda bys vzal jety... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Osobně jsem s podvozkem velmi spokojený, mám Fabii kupovanou 7/2015, perfektně pod plynem tahá do zatáček, to i na sněhu, mám samozřejmě svoje úseky cesty, kde si podvozek užívám, i když už jsem jízdně vybouřený, paradoxně nemusím řešit problémy s podvozkem tu řešené (asi mám auto vyrobené uprostřed týdne:-)) ) a ani jiné problémy. Díky bohu?B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 Kohopak to tady na nové platformě máme? https://www.motor1.com/news/179285/2019-skoda-rapid-spy-photos/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 @CharlieCh kiez by to nebola len povera... moje bolo vo vyrobe v stredu tiez :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 @bojler co to je za habaďůru, vidím v tom všechno jen ne škodovku, žeby markantně změnili desigh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Tady je to česky: http://www.autoforum.cz/predstaveni/v-alpach-pristihli-tajuplny-prototyp-nove-skody-je-to-pristi-rapid-nebo-uz-fabia/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Minimálně je vidět design masky ve Škoda stylu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Je to Seat, ale mohou zkouset jak to uchladi predni design masky. Takze to vyslovene skodovka byt nemusi, protoze za tim autem je vozek a ten ma nalozeno par set kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Přesně ta maska je tam na prasáka přidělaná a oblepená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 před 25 minutami, Lukason napsal: Je to Seat, ale mohou zkouset jak to uchladi predni design masky. Takze to vyslovene skodovka byt nemusi, protoze za tim autem je vozek a ten ma nalozeno par set kilo Je to testovani nove skodovky na 100%, jde to videt na masce. Pro tyto ucely staci navarit upravene narazniky a masku. A protoze novy Rapid nebude mit rozvor Fabie a protoze to neni zvysene, neni moc moznosti, co by to bylo jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Bojler, podivej se na zadni svetla a predni svetla, jedineho co je defakto skodovacke na exterieru je ta maska. a pochybuju, ze si dali praci s prevarenim svetel a atd.... jedineho co naroubovali je ta maska aby zjistili, jestli to pri poradne zatezi dostatecne uchladi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Čo to je, neviem, ale nielen svetlá, ale aj boky (dvere) to má zo Seatu Ibiza (horné prelisy - od predných svetiel a ku zadným; dolný zalomený prelis). Maska škodovácka. Zvyšok je na predstavivosti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Taky si myslím, že to Škoda není, nesedí zrcátko, boční prolisy a hlavně zadní světlo. Rozhodně bych řekl, že to je více Seat než Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 před 2 hodinami, Lukason napsal: Bojler, podivej se na zadni svetla a predni svetla, jedineho co je defakto skodovacke na exterieru je ta maska. a pochybuju, ze si dali praci s prevarenim svetel a atd.... jedineho co naroubovali je ta maska aby zjistili, jestli to pri poradne zatezi dostatecne uchladi Ale jiste, ze je to mula z Ibizy. Touto dobou by prototyp nemel narok na spatreni denniho svetla. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Jasný je to na 100% test škodovky, ale jak píše Lukason, jde jen o test masky (asi aji mřížky v nárazníku) ze Škodovky a je to tam jen přiložený, nahrubo připevněný a oblepený. Nic jinýho na tom autě nemá nic společnýho s novým modelem Škoda, když je to Ibiza. Samozřejmě bude společná platforma MQB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Ne asi, ale určitě. Chlazení, brzdy, .. Mění se jen to, co má na funkci vliv. Proto je to zvenku prakticky seriová Ibiza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Například já v tom vidím hnůjdai ale ten to asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Fakt? Vždyť je to na pohled Seat s jinou maskou bez dalších změn 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 Na první pohled z boku jsem si taky řekl hnujdaj, až podle zadních světel a pak znovu pohled na bok jsou jasný ty prolisy atd. jako podpis seatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 Nestraš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 nova Skoda Buldoq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 To ne, musí tam být K. Takže Kuldoq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.