Přejít na obsah

Fabia III


schimmer

Doporučené příspěvky

No já mám taky F3 HB a můžu říct, že jsem rád za zadní senzory a to řídím dlouho. Měl jsem HB F1, kde nebylo nic, ale kupodivu navzdory malému pravému zrcátku na F1 sem měl odhad lepší, jak tady na F3 kde je sice zrcátko větší, ale řekl bych že hodně zkresluje a ten tvar skla je taky nic moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem trochu zmatenej... právě mi prodejce sdělil, že od MR2017 nejde objednat Alarm se safesystémem bez Kessy - že to je spojený... V konfigurátoru to sice tak je, ale podle ceníku by to jít mělo ke Style za 5000/9500 (bez/s)... Nebo jsou zmatený oni? :-)

 

EDIT: Aha, tak omluva... Změnili to už i v ceníku... Měl jsem ho vytištěný z týdne po oficiálním vydání... Takže alarm se Safe systémem je tam nyní opravdu automaticky s Kessy... bez nelze... Řádka, co tam předtím byla za 5000 bez zmizela...

Editováno: , autor: Jara-i
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím a omlouvám se za možná hloupý dotaz :kol-17:  Chtěl bych se majitelů FIII zeptat, jak se poprala s rolí rodinného vozu? Chceme vyměnit naší současnou jedničkovou Octu za něco fungl nového. Byli jsme skoro rozhodnutí jít do Rapida liftback. Máme čtyřletou dceru, která by vzadu oproti Octě měla až nadbytek místa.  Po zkušební jízdě s Rapidem nám prodejce „bohužel“ nabídnul jízdu s kombíkovou Fabií ve stejné motorizaci. No a my jsme zjistili, že kromě toho místa vzadu nevíme, proč vlastně chtít Rapida. Oba jsme měli z jízdy ve Fabii mnohem lepší pocit, více nám vyhovoval interiér, kufr úplně dostačující atd. Že bude za menší peníze nabušenější výbavou je samozřejmý.

Protože jsme všichni menší postavy, přišlo nám to při zkušební jízdě vzadu OK, zhruba na úrovni současný oktávky. Rád bych ale znal vaše postřehy z dlouhodobějšího používání s dětmi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsme 4, děti 5 a 8 a místa dost. Odpověděl sis sám, vzadu je kratsi-to je fakt. Stačí být středního vzrůstu, nejezdit se sedačkou v horizontální poloze a děti vzadu v pohodě. Když si za sebe sednu sám, nemám problém s mistem.

Za mě ano i na delší dovolenou s rodinou. Jen to chce při balení použít hlavu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás v pohodě. Děti spokojené, na nedostatek místa ještě neremcaly. Větší měří asi 150 cm a sedí za mnou (185 cm) a nikdy jsem stížnosti neslyšel. V létě jsme byli v Itálii (cca 900 km) a naprosto v klidu. Kufr pojme opravdu dost. Cestu tam jsme navíc dali za 5,5l/100km, protože na dálnici byla furt nějaká omezení, takže jsem jel tak kolem  100km/h. Za mne bych s klidem doporučil, na druhou stranu Rapida jsem možnost vyzkoušet nikdy neměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muzu ti dat srovnani ..... a to takove, ze krome mista na zadnich sedackach a nepatrnych rozdilech v kufru od toho moc necekej, jsou to temer totozne auta, doposud nebyli ale jelikoz rapid uz dostal i elektriku z FIII tak uz jsou jeste vic na chlup stejne,... ba i nakonec mi prijde podvozek u FIII oproti rapidu vice jistejsi a clovek si muze vice dovolit.

Samozrejme vnitrni prostor bude v Rapidu taky o neco vetsi nez FIII ;)

 

Takze za me urcite FIII combi ...... sam jsem jednu objednal a taky jsem vahal na Rapidem ale SB a pak rikam na co, k cemu ....  :kol-47:

 

Nicmene, je to tvoje volba a musis sam vedet co chces ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Končí jeden z mála přímých konkurentů combi - v létě vybíhá Ibiza ST a nová nebude. Místo toho "Ibiza SUV".

Ať jdou všichni s těmi pseudo SUV do zádele. Fakt nuda a otrava pořád dokola. Třeba Hnůjdej mě při jejich věčně stupidní a vlezlé reklamní propagandě mentálně postiženého Vošického docela rozesmál, že obyčejným, řekněme "stylovým" (ale o tom by se dalo taky hodně diskutovat) oplastováním malého kompaktu (i20) mohou auto nazvat "SUV"..

Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak "překvapivě" je ovládání adaptivního tempomatu řešené stejně jako u OIII, tedy druhá páčka pod páčkou blinkru:

41E25EC6A0AF5CCEA44701BBF246B1AD_2016042

veľmi "zaujímavá" konfigurácia :

  • automat tzn. tsi81kW alebo tdi
  • aut. klíma
  • šport.+vyhrievané sedačky
  • lakťová opierka
  • bezkľúčové štartovanie
  • adaptívny tempomat

ale napriek tomuto všetkému : ZÁKLADNÉ RÁDIO (blues)

Editováno: , autor: fabia10mpi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...