Michal B. Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 No i tak se to chová mimo standard. Povylezení otáček nyní při teplejším počasí je normální, ale vyskočí to tak na cca 1300 a sleze, ale jak to stále rachotí tak tomu dát čas maximálně na hranici záruky a dožadovat se výměny. Pak to půjde ze Tvého a v ten okamžik jsou, jak to znám měnit půlku auta. No chovalo, dnes start ráno a musím zaklepat v pohodě. Budu sledovat,ale věřím že to bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Včera jsem jel se šéfovou na školení, v Olomouci se na palubce rozsvítilo EPC a motor spadl do nouzového režimu. Doplížil jsem se na místo školení, zavolal do servisu. Auto se resetlo a zpátky jelo normálně. Když jsem mazal do servisu, situace se opakovala. Resetl jsem auto. V servisu to hodili na diagnostiku a vylezlo turbo, přesně ta regulační klapka. Přehráli soft a řekli, ať to vyzkouším a nešetřím. Pokud budou problémy, mám mazat zpáty do servisu. Za měsíc mě čeká delší cesta a nerad bych, aby se mi podělalo turbo někde v Polsku nebo daleko v Čechách...Snad se to umoudří, ale mám v živé mysli Kubíkovic škatuláčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Tygříku, byla ta porucha "Ovladač plnícího tlaku - mechanická závada"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Podle jeho slov právě tato diagnoza a při ní je to v, no rozbitý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Tuším, že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 A máš už namontovanou podložku pod ten ovladač plnícího tlaku ze známé akce 24W6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Myslím, že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Tak bych si tipnul, že tě to čeká. Tvoje potíže tomu odpovídají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 to je nemilé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Ach jo. Díky Pawoučku za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Každopáďo jsem zvědavý jak se pan "běžný projev" Rozehnal bude ksichtit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3Rolf3 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 Tak to je skutečně extrém,při tak málo najetých km. Dík za info. Ještě kdybys mohl uvést měsíc výroby.Auto vyrobeno O2/2011. Rr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Pridavam fotky z vymeny retezu: Novy retez je stejneho vzoru jako retez k olejovemu cerpadlu a podstatne lepsi zpracovani presnejsi provedeni Starej je odfusovanej a dal bych ho tak leda na kolo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Máš vyměněno i to rozvodové kolo, co je na fotkách? A nemáš i čísla dílů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) Vymeneno v ramci Skodovky je predepsan ze se meni jen retez napinak a prislusenstvi Kolo nebylo opotrebovane listy mirne v umere najezdu km Editováno: 23. Duben 2013, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Kola nedělají, ale jsem celkem na rozpacích- lišty úměrně nájezdu. To jsou ti mechoši takoví mistři? Snad nestudovali v Plzni. To kolo je čistější asi jen úhlem nafocení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) Vymeneno v ramci Skodovky je predepsan ze se meni jen retez napinak a prislusenstvi Kolo nebylo opotrebovane listy mirne v umere najezdu km Dík, A ještě kolik máš najeto a datum výroby? Editováno: 23. Duben 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Za urcitou dobu se budou muset vymenit listy ktere se ojedou napinak se oklepe ale to se pozna az zase po nejakych km kdy se vse rozebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Dík, A ještě kolik máš najeto a datum výroby? Jak uz se psalo auto pred 07/2011 kdy se montovaly stary retezy najeto kolem 60000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Vymeneno v ramci Skodovky je predepsan ze se meni jen retez napinak a prislusenstvi to príslušenstvo obsahuje (šrób kolesa vačky,hliníkové šróbky spodného veka bloku motora,šrób remenice kľuk.hriadeľa) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrberan Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 Také se připojím - vyrobeno 5/2011, od 6 tis. km rrrrrrrrrrrrrrrrrrr po startu, v 18 tis km proveden nějaký servisní zásah, ale ne výměna. Dalších 5 tis klid a pak zase rrrrrrrrrrrrrrrrrrr a nyní v 29 tis km najeto výměna rozvodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 (editace) 23 tisic najeto s rachtanim to bych chtel videt po rozebrani jak to vypada Editováno: 22. Květen 2013, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Na šrot. A to u mne, kdy mám jít potřetí dala Š-A zákaz bez dohledu jejich machrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 (editace) Muzete nafotit jak vypada retez, viko rozvodu, listy, napinak a poslat moc rad bych to videl Editováno: 22. Květen 2013, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Jak to budou kuchat, provedu samosebou dokumentaci a můžou něco žvatlat. To auto, je bohužel MOJE a tak se k němu budou chovat a zároveň respektovat že jsem za tu kur.u utratil svoje peníze. A jest-li se jim to nebude líbit tak se budou divit. Právník o mých potížích udělal dokumentaci a je přesvědčen o spoustě věcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.