Honimír99 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Troufám si odhadnout že nebude trvat dlouho a bude podána ŽALOBA NA ŠKODA AUTO PRO PORUCHOVOST MOTORŮ TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 pochybuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Asi tak, je to neustále v nějakém promile poruch, ale v tom kvantu aut se o tom víc ví. Kdyby jenom nedělali ze sebe hlupáky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Za tu dobu co se sleduje rachtani rozvodu se Skoda tomu postavila ( dlouho to trvalo a toho urgovani ) ale zadarmo ti ho vymeni, ve vyrobe taky zmena zacali delat novy motor ale asi nikdo verejne neprizna ze se jim prvnich 100xxxxxxx kusu nepovedlo to bych se divil mozna az s odstupem casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Jeste pred opravou a po oprave se stahuji data z rj ktere posilaji do skodovky docela bych rad videl oba elaboraty a rozdily v nich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Nevím co tam vyčtou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 v podstatě nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 ahoj, mně vyměňovali na Yeti řetěz v 5/2012 s najeto cca 30.000km a teď to v 60.000 rachtá opět. Nevíte někdo, jestli od toho 5/2012 je nějaký posun a tedy novější typ řetězu, že bych ho vyměnil??? Díky, J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak já to mám stejně ve 30 výměna a teď 60 najeto a ozývá se to znovu.. zatím to neřeším uvidíme co v 90tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 (editace) ahoj, mně vyměňovali na Yeti řetěz v 5/2012 s najeto cca 30.000km a teď to v 60.000 rachtá opět. Nevíte někdo, jestli od toho 5/2012 je nějaký posun a tedy novější typ řetězu, že bych ho vyměnil??? Díky, J. Jakou máš záruku? 4 letku nebo obyč? Editováno: 30. Květen 2013, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 měl jsem obyč, zrovna vypršela, ale o to nejde, spíš mi jde o to, že bych je vyměnil a nemusel to už nikdy řešit, i kdybych to měl zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Mám obavy že máš starý typ TSI a tam to budeš muset měnit pomalu pořád. Definitivní řešení asi není. Staré mají jinak řešený rozvoďák než u inovovaných typů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Na jaky druh oleje jezdite a po kolika menite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Lejou tam myslím 5/40 Castrol. A výměna po 15ti sis. Ale mám cukání to zkrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Kolikrat jsi teda menil nez jsi slysel rechtani retezu toho noveho ne toho spatneho z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Sesumíruju to včetně- 1. výměna ve 30ti, 2. výměna ve 45ti(mezitím ve 40ti turbo), a v 57mi to práská znovu... Editováno: 1. Červen 2013, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolicek Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) Chyba bude asi nekde jinde chtelo by to cele rozebrat do sroubku a videlo by se Editováno: 1. Červen 2013, autor: Kolicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 No, rozebráním nezjistíš zhola nic nového. Jistota je, že starší 111ky nepředělá nikdo bez výměny klikovky(nebo opravy), hlavy a dalších drobností na "konečnou verzi" tohoto motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Příští týden jdu s rozvody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Ou jeee, vítej do klubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Při startování to už slyšela i moje drahá polovička... Uvidíme, komunikace se servisem naprosto v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Rozvody zatím nic. Yetík se asi bojí pana doktora... Kdyby něco, tak zase šup zpátky do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Takže jak jako nic ??? Nic Ti teda neměnili a nebo laborovali jen s něčím jiným ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Rozvody neměnili. Zkoušeli starty za studena, Yetík byl nechán dvakrát vychladnout do druhého dne, ale nic se neprojevilo. Doufám, že se to projeví dokud mám záruku. Asi od 25.května se mi několikrát při startu ozval onen tady tolik známý zvuk s neméně známým pokračováním. Dvakrát před garáží stála moje drahá polovička a aniž jsem něco pronesl, běžela mi do okýnka říci o divném zvuku a jestli to nejsou náhodou ty rozvody, co se onich bavíme. No uvidíme, nebo spíš uslyšíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Ukázka klasického přístupu servisu na dávno známou závadu - nám se to neprojevilo... Rozvody se jinak mění jak na běžícím pásu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.