stanmar Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Termín je sobota 15.12. Případná změna bude oznámena. Jak píše výše kolega Clint - obhlídne místo konání a jistě nás bude informovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 jen strucne, pisu z mobilu tema paintball bych si teda nechal na sraz o_O, at jsem dulezitej a mam co vypravet :-D. Byla to dalnice pha -> lovosice Kolik chteli za opravu tech kroupu? Mam tam asi 7 dulku a doporucili mi znami cloveka v Mlade Boleslavi. Svetlo netusim jestli zvladnu sam, ci to mam dat do servisu, autu je pul roku, tak kvuli zaruce. Ps: hlavne Clinte zjisti, zda-li to nemaj predrazeny. Jel jsem tuhle po dalnici z Brna do Pha a v jedny takovyhle kneipe na odpocivadle byla bageta za 100kc a hajzlik za 10kc. Nemluve o tom, ze to tam bylo pod urovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Se tam tolik aut na to parkovišťátko ani nevejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) No pokud by to bylo 1.12. tak v šest ráno přiletím z Almaty a klidně přijedu kam chcete. V úterý už ale letím do Jeddah a vrátím se 15.12. A pak už můžu. Co bych neudělal pro striptýz na kapotě,jinakje mi hádka o typu motoru docela , kór když vývoj koncernu má už připraven nový motor TDfSI, který nekompromisně odstraní všechny kompromisy a důvody k hádkám. Bude se dodávat s přívěsem, kde bude umístěn kladrubský teplokrevník jako rezerva. Jdu pracovat, ale opravdu bych Vás všechny rád osobně poznal, alespoň na chvilku se zúčastním moc rád ať je to kdekoli. To kdekoli zdůrazňuji neb jak jsem několikrát psal-spotřebu neřeším, takže by bylo docela blbé, abych napsal, že to je daleko....čau z Astany, hotelu King, nóměr 0604 Tak se dívám, že se špatně dívám, protože termín už je! Ale jsem tupej tak nevím KDE! Jsem vstal a mám fofr, přesto jsem si přebukoval letenku tak, že přistanu v 9.10 z Paříže (poletím teda nějak debilně z Jeddah do Paříže a z Paříže do Prahy tak abych byl 15.12. na místě. Pokud to změníte dejte mi včas vědět třeba sms na 737 224 383 (kdyby to bylo nějak narychlo). Děkuji a fakt už musím Editováno: 23. Listopad 2012, autor: radim1234 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 15.12 to je jeste dlouha doba , ja jestr neskoncil listopad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 (editace) radime1234, moc rádi tě uvidíme. Ty jsi takovej řečník, necháme ti prostor u řečnického pultu Já dnes zjistím jak to vypadá, s parkovištěm bych obavy neměl, je poměrně velké, ceny bejvaly ok. Pokud by to tam nešlo, mám něco v záloze o 3km dál, rovněž s parkingem a možná bychom tam měli i vlastní salónek....Nicméně sraz by byl stejně asi zde a pak bychom se všichni případně přesunuli. Editováno: 23. Listopad 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Pozor důležitá změna! Pročtěte si pozorně první příspěvek v tomto vláknu, kde je napsaná změna konání místa akce, sraz zůstává nezměněn, platí R06 motorest u Nového Strašecí. Dnes jsem byl obhlédnout motorest a bohužel je v rekonstrukci a v prodeji....Nicméně mám jiné lepší místo, vzdálené cca 5km s privátním parkovištěm a zamluveným salónkem v restauraci jen pro nás.... Fotečky jsou na prvním příspěvku tohoto vlákna.... Bude se vám to líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 tak to vypada hodne zajimave hlavne aby jeste bylo pekne pocasi, abych mohl prijet s motokarou a nejel zimni vozem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ozi, ty bys měl s sebou vzít i to kódování, třeba by někdo měl zájem si tam něco nechat přičarovat A my bychom konečně snad dořešili ty cornery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 No já myslím,že místo vypadá pěkně a v muzeu mají mj. i sportovní babičku našich Octávek http://www.auto-muze...a-touring-sport 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 clinte s tim se pocita, vozim s sebou kablik skoro porad 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 hmmm paráda clinte vypadá to takhle z venku že jsi dobře vybral. To se nám ten seznámek účastníků (zájezdu) pěkně rozrůstá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Pěkně jsi to vybral Clinte! Dovolím si sem vložit odkaz na restauraci: http://www.hotellany.cz/restaurace/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 To vypadá o dost líp, než ten pajzl u silnice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Co bych pro své soukmenovce neudělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Po tomto víkendu sem pisnu jak to zvládám, bude to o prdel ale snad to dopadne!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 No snaž se to nějak pochystat, rádi tě tam uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Koukám, že TSI se tady jenom rojí. To si pak společně poslechnem, jak nám řehtají řetězy. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Jsem v práci,ale udělám všechno abych dorazil jinak supr nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 safra, kdyz vidim jak roste pocet TSI tak to si prece jen vezmu zimni vuz s TDIckem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ale kuš, snad nám tam nebudeš chrochtat s ropákem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 no uvidime, jak jsem psal vejs, bude zalezet na pocasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 co ten mavouš, přijede?? ví o tom vůbec nebo dělá mrtvýho brouka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Mavouš ví, rád by přijel, ale má nějakou služebku za hranicema až do Vánoc. Pokud by se mu to změnilo, slíbil že dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 tak to tam nebude zadny naftak, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky