TSI Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Já už zatopil v garáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 no ja mam v garazi 12 stupnu, to je vpoho, v praci v garazi 20, ale od ledna budu v praci muset parkovat venku a to se mi nelibi, nechce se mi tam chudinku motokaru nechavat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Dnes v poledne v garáži +0,5 °C. Počítám, že po víkendu už to bude v mínusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 v Německu parkuju stabilně venku a v ČR u rodičů v garáži u baráku. Tam je asi 16°C, takže pohoda. A kdyby byla zima, tak tam je i topení... ale sednout ráno do vymrzlého auta není to pravé ořechové, ale zas to člověka slušně probere... A ta ranní rozcvička se škrabkou - na kombíku jsou z toho prý dobrý svaly zatím teda u sebe nic nepozoruju, tak abych nedělal něco špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 No to u benzinu je to rozmrzli do peti minut bez skrabani;-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 vy s těma benzínama furt... benzín patří do zapalovače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 (editace) ... a nafta do kamen To jám mám auto pěkně furt venku na mrazu, dešti a sněhu....aby si zvyklo a nebylo zhejčkaný Editováno: 7. Prosinec 2012, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 A nafta do traktoru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 ja za to nemuzu ja radeji to auto hejckam, nez abych ho nechal mrznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek2007 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 MPI 130 jede, jen mu to trvá dýl než TSI , Jinak jak tady čtu webovou nevraživost vůči jiným než TSI motorům, mám malou obavu s MPI dorazit , abych všechnu tu tíhu argumentů unesl , nejsem vystudovanej mechanik, tak ty plusy x minusy nějak neřeším . Ale až uslyšíte cvrkot LPG vstřikovačů, všichni se zamilujete . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Jakou nevraživost? Ničeho se neboj a přijeď! Nejedem přece žádnou rally, tak přece nezáleží komu to jak frčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 To všechno je jenom sranda samozřejmě, já MPI měl a vím, že to není špatnej motor. A mám dojem, že do 200 moc nescházelo....1,6 MPI je držák, bezporuchovej osvědčenej osmiventil, slouží a sloužit bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 mirku jen se neboj, ja porad nevim jestli zapadnout do rady TSI a nebo zvit TDI dymovnicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 (editace) Koberecky neluxuju, uz sazim brambory na leto , auto je od toho aby jezdilo. mirek2007 prijed, ukazu ti motor, jakej jsi ani ty nevidel, ja kdyz ho videl, tak jsem myslel ze je jen pro predni napravu a sel jsem se podivat do kufru, jestli tam neni dalsi jen na zadni napravu a k memu prekvapeni tam nebyla ani rezerva , mam ji asi nafukovaci pod sedackou BTW: ptal jsem se na zadni svetlo O2 a stoji 1500Kc (konci A) a 2100Kc (konci B ), ale ani jeden prodejce mi nebyl schopnej rict, proc je jedno drazsi a ja mam samozrejme to drazsi (jeden se me chtel rychle zbavit, tak rekl ze ma jiny usporadani zarovek - tomu moc neverim) opravu planuju po srazu, pristi tyden se budu objednavat Editováno: 8. Prosinec 2012, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 No já si myslím,že to tak horké s tím benzínem vs. nafta nebude , jelikož zástupců naftových motorizací moc nepřijede. Za mě : nezáleží na obsahu motoru ani palivu ,ale na dobré náladě,která nám snad nezmrzne - i když podle aktuální předpovědi by se mělo oteplit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 No jo, ale zas hrozí ledovkou. To si nevybereš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Když to vyjde, otočím se tam s tovární 1,6 MPI LPG, rád bych viděl TSI motory. Já potom ukáži raritu škodovky,která se již nevyrábí :-( a s ní skončil atmosférický motor 1,6 MPI 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 koukam na stranky skodovky, a konfigurator u octavii uz neni a je jen u kombiku, kdyz se ale vleze na obecny konfig., tak pote octavia jde vybrat a kdyz clovek chvili hleda, tak 1.4MPI najde (paradoxne ale u klasicke verze, ne u cz edice - ktera je levnejsi a v zakladu dava 1.2TSI, museli usetrit jinde) mimochodem, to je ale bordel v tech verzich, jakej je rozdil mezi klasickou o2 a cz edici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Příští tejden zavolám na hotel a musím upřesnit počet lidí na salónek...takže vy co jste napsaní v prvním příspěvku bez otazníku, s vámi počítám pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 se mnou tedy nepočítej; na 80% nedorazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Však vím, od začátku jsem si u tebe nechal otazník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 Klasická OII je neskutečně nevýhodná, CZ edition má klimu, elektrická okna a zrcátka za menší peníze. Raději jsem si doplnil nejlevnější octavii 1,6 MPI LPG o vhodné doplňky a vyšla levněji než ambition, mám tedy primu - social wagen :-) s tónovanými skly, lepší sedačky, tažné, paket pro špatné cesty a pár drobnostmi, zloděj to obejde a hrůzou uteče, žádné xenony, žádná navigace, žádné elektrony a ani motor, jen motorek na plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 no, nemam TSI, takze se mnou se spolehlivosti nebude problem, mne odrovna jen rymicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2012 I ty jeden. No koukám, že se tady začínají rojit i plynaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek2007 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 Jak psal Radius, můžu, počítám s tím, jen ta chlapská rýmička by mohla účasti zabránit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky