Pawouk Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 A nedají si pokoj, že Clinte? Pawouk, Stanmar: vitejte zpet, jaka byla dovolena? To jsem byl jen na skok doma. Až na ten hic good, mimo jiné, zase pár dalších rozhleden. Ještě týden se budu flákat. A pak zase do pracovního procesu, no a v září čeká škola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Tak já doufám že přijedu, v práci bych být neměl, ale co je jistý 2 měsíce dopředu, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 asi tak, ale přijed :-) pro ně soboty jsou dobré, neděle už jsou horší třebas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 sraz je tak daleko, ze na nej urcite zapomenu a rodine zas vse odkejvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Zdravím pánové. Vrátil jsem se z dovolené (protáhl jsem auto až do Bulharska) a hlásím se na sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 Dobře chlapci, rádi vás uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 Zítra pořešim v práci dovolenou a napíšu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2013 OK jen tak dál ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Když už tu octavii mám tak taky na něakej ten sraz musím snad nebudu jedinej nováček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Možná budeš,ale to vůbec nevadí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 tomáši počítej tím, že na tomhle srazu nemají rádi TDI.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 To je ale úplně jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 jen kokta nema rad TDI a proto si ho koupil, aby na nej mohl nadavat 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 A ještě se mu nelíbí bílá barva na autě, takže auto má bílé. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 tomáši počítej tím, že na tomhle srazu nemají rádi TDI.... Nenech se odradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) Editováno: 26. Srpen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Nevadí... já se odradit nenechám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 btw co dpf? ty nejsi pokokaný? já bych se s tím bál jed k bratrům do němec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Už jsem na to neměl nervy, každé 2 týdny svítící kontrolka apod..... rozepsal jsem se o tom zde: http://forum.skodahome.cz/topic/2945-20-tdi-103-kw/page-74 Holt je to risk, ale jelikož mám na autě jinak vše ok tak snad by to prošlo, nevím. Raději na to nemyslet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) a kolik si měl nakloktáno? taky mě to asi bude čekat i u otcovyho scoutu... a kolik stál čip a vyjmutí u toho diesel poweru. nic čip nedělá cukání apod? díky Editováno: 26. Srpen 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 žačalo to při 165 000km, ale myslím si že už to zlobilo i předchozího majiltele jelikož jsem auto kupoval ve 163 000km (podotýkám že mám na 99% poctivé km) Cukání které jsem měl při 1800-2000ot například když jsem jen na dálnicvi na 6st. kolem 110km/h tak to bylo jak kdyby vynechaval motor. Po chipu a vykuchání a úpravě jednotky je to bez cuknutí, jede nádherně a míň mi žere. Turbo je malinko více slyšet než bylo, ale to je tím že už tam není ten filtr a rezonuje to dál do potrubí, ale toho si po par jizdach už ani nevšimneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Tak já mám taky 2.0TDi, ale mám ho chipnutej na 130kw. Taky si nemůžu stěžovat, zatím jsem měnil jen turbo a ložiska najeto 150t. Jo a dneska na mě blikla chladící kapalina, tak musim dolít až přijedu z práce domů. Jinak jaký má následek na funkci motoru vyjmutí DPF. Kromě emisí tedy myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 dpf ti ucpává vejfuk takže tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Tak to nějak jsem chápal, ale ono to tam má funkci i nějak na zpětné tlaky ne? Třeba u motorky když vyndáš tlumič (rádoby tuneři kvůli zvuku dělají) ztratíš výkon kvůli zpětným tlakům... Tak jestli to tady taky něco nedělá... DPF je jinak jen kvůli emisím, ale aby na to nebylo vázáno ještě něco dalšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 na sítko se ti tam dostanou ty určity spaliny, až se to tam usadí a senzory vyhodnotěj, že je plnej, tak to prostě spálí bud tím že jedeš nebo pokud chybí teplota, tak si tam sám stříkne naftu... takže pokud to vykucháš, vrátíš zpátky, vypneš všechny možny idiotsky senzory, tak to na nic není vázané (lajtsky vysvětleno, nejsem z oboru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky