Přejít na obsah

Clintův sraz Octavia u Prahy

Clint

Doporučené příspěvky

A nedají si pokoj, že Clinte? :kol-28:

Pawouk, Stanmar: vitejte zpet, jaka byla dovolena?

To jsem byl jen na skok doma. :kol-28:  Až na ten hic good, mimo jiné, zase pár dalších rozhleden. :kol-31:  Ještě týden se budu flákat. A pak zase do pracovního procesu, no a v září čeká škola. :kol-33:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

žačalo to při 165 000km, ale myslím si že už to zlobilo i předchozího majiltele jelikož jsem auto kupoval ve 163 000km (podotýkám že mám na 99% poctivé km) Cukání které jsem měl při 1800-2000ot například když jsem jen na dálnicvi na 6st. kolem 110km/h tak to bylo jak kdyby vynechaval motor. Po chipu a vykuchání a úpravě jednotky je to bez cuknutí, jede nádherně a míň mi žere. Turbo je malinko více slyšet než bylo, ale to je tím že už tam není ten filtr a rezonuje to dál do potrubí, ale toho si po par jizdach už ani nevšimneš.

Odkaz ke komentáři

Tak já mám taky 2.0TDi, ale mám ho chipnutej na 130kw. Taky si nemůžu stěžovat, zatím jsem měnil jen turbo a ložiska najeto 150t. Jo a dneska na mě blikla chladící kapalina, tak musim dolít až přijedu z práce domů. Jinak jaký má následek na funkci motoru vyjmutí DPF. Kromě emisí tedy myslím...

Odkaz ke komentáři

Tak to nějak jsem chápal, ale ono to tam má funkci i nějak na zpětné tlaky ne? Třeba u motorky když vyndáš tlumič (rádoby tuneři kvůli zvuku dělají) ztratíš výkon kvůli zpětným tlakům... Tak jestli to tady taky něco nedělá... DPF je jinak jen kvůli emisím, ale aby na to nebylo vázáno ještě něco dalšího...

Odkaz ke komentáři

na sítko se ti tam dostanou ty určity spaliny, až se to tam usadí a senzory vyhodnotěj, že je plnej, tak to prostě spálí bud tím že jedeš nebo pokud chybí teplota, tak si tam sám stříkne naftu... takže pokud to vykucháš, vrátíš zpátky, vypneš všechny možny idiotsky senzory, tak to na nic není vázané (lajtsky vysvětleno, nejsem z oboru)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...