Clint Vloženo 19. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 a ještě zvenku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) Za mě cesta zpět parádní :-) Moc pěkný sraz pánové Editováno: 19. Říjen 2013, autor: Tomas Krska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Clinte, sraz vyšel úplně parádně - skvělé počasí (prosím, obejednat i na příště), výborná partička, kultivovaná debata. Co víc si ještě přát? PS: na foto trochu strpení. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) Jo a málem bych uplně zapomněl na to nejdůležitější , DuKu, Ozi platil poslední a smál se na celé kolo, že platil jen tři kofoly a přitom vychrupnul čtyři! Tak ti jednu visí na příště a já mám jednu u tebe, že jsem ho prásknul Editováno: 19. Říjen 2013, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Ad myslivci - to by kokta nepřežil, samej kombík tam byl, i ta OIII. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Také hlásím návrat. Na jižní spojce jsem si lehce postál v koloně kvůli nehodě 4 aut, ale jinak ok. Chtěl bych poděkovat organizačnímu výboru svazu za skvělou reprezentaci družstva a za privátní salónek Fotky dodám hnedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Super sraz pánové, nemělo to chybu, jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Sraz parádní, jako obvykle, účast velká a super pokec. Proste ideální akce. Jinak jsem taky vpoho doma a cestou jsem si pekne zablbnul, diky Robiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 slíbené fotky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) Jo a Clintovi přeju šťastnou ruku při volbě a koupi OIII příští rok. Editováno: 19. Říjen 2013, autor: bigbopp 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Fšak jsem stál na druhé straně parkoviště, abych se nenakazil od kombíků :-). Trošku kolona na Jižní spojce, provoz slušný. Nakoupil jsem a doma jsou na mne zatím hodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Super srázek jako vždy. Kdo nepřijel ten prohloupil... Už se těším na jaro:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Přátelé ,velmi všem zúčastněným děkuji za příjemně prožité odpoledne a již se těším na další - tentokráte jarní sraz. Vám,kteří jste se z rozličných důvodů nemohli dnešního srazu zůčastnit přeji,aby to již příště vyšlo. Škoda jen,že opět nepřijel žádný kolega s Octavií I. generace ,naštěstí již dorazil zástupce s O III. Ještě jednou díky a s Clintem pevně doufáme,že na jaře to bude zase super ! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Ta BigBoppova trojka je krasavice, ačkoliv jsme se s BigBoppem domluvili, že mi ji za 5tis korun vymění, než k tomu došlo, stačil mi ujet.... Tak mi snad pošle alespoň těch pět tisíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Neujel, než to vyměníme, musím to nechat přeleštit, přece bys nechtěl špinavé auto . Místo těch 5 tisíc ti přihodim zimáky do kufru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 No a tady je duší největší škodovkář na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Tak ta IIIka je fakt libová! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) Já jsem jenom rád, že to opadávání laku zevnitř kapoty nemám jenom já, ale díky mému upozornění, si toho všimli i ostatní účastníci Za což jsou mi určitě vděční ....tedy kromě Oziho a Pawouka, ty jak to mají natřené štětkou jenom červenou základovkou, tak to maj OK.... Editováno: 19. Říjen 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 fakt super, bylo to fajne, a kluci muzete me nejak poslat fotky v plne kvalite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) mam mensi balicek fotek od kamarada, ale nechce se mi zamazavat znacky - par fotek jako ochutnavka Editováno: 19. Říjen 2013, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Kamarád je fotograf? Nechceš to někam upnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) mam to upnute, pokud to chces tak neni problem jinak foti jako konicek, ale rekl bych ze lepe nez nekteri profi fotografove edit: cituji jeho hlasku: až za to budu dostavat prachy, tak si budu říkat profík Editováno: 19. Říjen 2013, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 jj, měl bych zájem. Ono je to vidět už i na těchto fotkách, že mu to jde. Na to se nechytám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 nic si z toho nedelej, mam stejny pocita pokazdy kdyz jedem nekde fotit nebo na vejlet poslu SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky