Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 pawouk má novou manželku a plánuje otcovství to sú mi ale novinky ....sa ani nepochváli Heh, jsem si nevšim, že bych vlastnil manželku. Do toho mě hoši netahejte. Já se nezúčastním, pracovní povinnosti to nedovolují. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Jo pracovni povinnosti, kazdej tomu rika jinak. Nema ta pracovni povinnost 3ky kozy, nohy az na zem a vlasy az na zadek? Nam to muzes rict, my to nikomu nepovime. Ovsem pokud to neni trochu jinak a ta pracovni povinnost nema kozy zadny, pytel mezi nohama, batoh nad nim a ty nohy chlupaty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Kdepak, ani kozy, ani kozu. Jen a pouze pracovní pohotovost, což v energetice jeden nikdy neví, co se kde vysype. Jelikož se neustále snižují stavy zaměstnanců (musíme se přes léto prostřídat v dovolených) a proto je prakticky nemožné ji s někým vyměnit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Kurňa Clinte,hlavně že si založíš hospodu a pak tady v tématu máš takovýho spamu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 No celkem se to týká srazu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Detašovaný Clintův sraz v Žamberku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 pírátův klub clintův klub existuje max u Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Vůbec mi nevadí, že zde řešíme Žamberský sraz, ono na to vlákno není a stejně se to týká zdejších soukmenovců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 kdy bude další Krušárna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 No Clinte, kdy bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Na ofiko 6. Clintův sraz zatím nemáme termín.....ale něco vymyslíme. Ono je to dáno tím, že teď bude Žamberk a plánuji dříve náš obvyklý "čaj o páté" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 No však já myslím na dejchánek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Ten ale řešíme v pirátském klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 No jo, jsem se v tom nějak zamotal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 (editace) mno neměli jsme minulý rok někdy v červenci/srpnu srázek? možná by stálo na první stránce udělat seznam srazů a fotky a další sraz, aby v tom nebyl maglajz No další sraz jsme se domluvili že bude v Počernicích, klidně odpoledne, vždyť je světlo do 21:00 Editováno: 15. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Vložil jsem do prvního příspěvku seznam proběhnuvších srazů, včetně odkazů na fotky. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Děkuji ti za spolupráci spidermane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 "Čaj o páté" 3.7. ve čtvrtek v 17:00 Čertousy http://www.hotel-certousy.cz/node/476 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Pánové, je pomalu na čase nachystat datum našeho oficiálního srazu. Viděl bych to nějak na říjen letošního roku. Jaké máte na to názory, případně vy, co máte problémy se podřídit s datem, navrhněte nějaké termíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 A místo zmenime nebo Krušovice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Já bych dal něco blíž k Plzni, už bych měl být doma na začátku října, tak abych to neměl daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 já se nezúčastním; od září až do Mikuláše budu mimo ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Sobota 18. října Krušovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 A jedete někdo na Prague car festival? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky