Popu Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Ja se tam klidne posadim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 Tak nevím, váha sice vzroste, ale auto sedne k zemi a bude menší odpor vzduchu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Duben 2014 Sdílet Vloženo 24. Duben 2014 A lepší těžiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Tak hlásím, že nové srazové samolepky pro letošní rok jsou již připraveny Každý účastník srazu obdrží 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Skvělá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Sraz se již nezadržitelně blíží !!! Prosím proto o případnou aktualizaci učasti těch, kteří jsou již na seznamu a teď již ví, že nedorazí. (5. Clintův sraz Octavia) Zatím nepřihlášení kolegové s jakoukoliv Octavií se k nám ovšem mohou klidně přidat !!! Děkuji všem za zájem a těším se spolu s Clintem na naše setkání! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Borci a jak to provedem se "spanilou jízdou" z Bělohorské? Kdo dorazí na Benzinu? Mám obavu, že se tam tentokrát nevejdem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 ale vejdem, klint nám tam dá kužele a uděláme jeden pruh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 ja jeste porad nevim jak mi to vyjde, jedine co vim, ze na 99% jsem od 6 do 14 v Opave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Ajaj, to budeš muset pořádně protáhnout Carcoolcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 uprimne receno vzdalenost asi neni ani tak moc problem jako spis ten cas, prece jen v beznem provozu to je cca 4,5-5 hodin tam a to same zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Však to potáhneme do půlnoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 no tak to je uplne ideal, rano v 5 vyjedu, abych to stihnul a pak v 5 rano budu znovu zpatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 (editace) tak přespíme u klinta ne? taková menší afterparty. jeho manželku s dítětem pošlem na seno a já budu spát (vedle) jirky, jelikož sem jeho nejlepší kamarád. zpět k tématu: na OC klubu se někdo ozval, že dají vědět kolik přijede lidí. že jsou z Rakovníka. Editováno: 25. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 (editace) Já zrovna přemýšlím, jak zajistim ten parking, to už není prdel Mám teď kontakt na majitele a zřejmě budu muset na obec, aby nám to tam zapáskovali.... Editováno: 26. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 2 a více let stará auta strčíme na svah do potoka a já myslím, že to bude ok. popř. Krušováček má směrem do Prahy 2 pruhy, myslím si, že když se jeden zabere a udělá se z něj šikmé stání, že se taky prd stane. No a nebo zavolej do Krušovic pivovaru, ať si odvezou ty basy a sudy, že tam budeme parkovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Ono určitě zas tolik lidí nepřijede, jak se deklaruje. To pak nebude moct tenhle pak tamten, to jsou vždy jen sliby ve chvilkách nadšení a pak když na to přijde, skutek utek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 zpět k tématu: na OC klubu se někdo ozval, že dají vědět kolik přijede lidí. že jsou z Rakovníka. Kde to tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 (editace) Soukromá zprava vis spidermene Jinak dávají ti film v kině Editováno: 26. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Aha, tak to jo. Však z toho taky beru tantiémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Ahoj,na srazík dorazim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 (editace) Koukam tam budu jediny s R. No budu vam delat doprovodne vozidlo tzv. safety car. Editováno: 27. Duben 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Však Rapid je taková nedospělá oktávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Clinte, máš pro rapiďáka Petra special nálepku??? Já zatím na 100% nepotvrzuji, nevím jak to bude s prací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) Rapiďák dostane oktávistickou, alespoň si bude připadat, že patří mezi dospělé Na 100 nemusíš, stačí na 99 Koukej si to nějak zařídit, práce počká, to jim řekni, (co je to nejdůležitější?) Editováno: 28. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky