Clint Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Radiusi: ty jsi exot :D Ono tam sice bude dvacet lidí od nás, ale ty vlastně nikoho neznáš. Jaká cizí hospoda? Smrádek tam byl v době hnojení pole tenkrát a já ho ani necítil....Jestli ti vůně venkova nepřišla vhod, mohl jsi dát hubu k mojemu vejfuku Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 No kluci a co když nás opravdu bude tolik, že se nevejdeme??? Je nějaké krizové řešení? Tímto oznamuji, že možná dorazím také. Už jsem se vrátil z Prunéřova do Plzně, tak pokud nebudu mít službu o víkendu, tak dorazím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 myslíte to hovno co měl Petr v kinder kár? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Jo, někdo si mi tam sedl s hovnem, ten kobereček byl prostě načuchlej. příště beru návleky z nemocnice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Radiusi: ty jsi exot :D Ono tam sice bude dvacet lidí od nás, ale ty vlastně nikoho neznáš. Jaká cizí hospoda? Smrádek tam byl v době hnojení pole tenkrát a já ho ani necítil....Jestli ti vůně venkova nepřišla vhod, mohl jsi dát hubu k mojemu vejfuku Je tam zavádějící fotka z Lán... Dál to Radiusovo brečení nemá smysl komentovat. Clinte, pověř ho pořádáním přísštího srazu, ať panáček vidí, co to obnáší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 petře připomínáš mě jednoho člověka jménem Pančo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Jo, někdo si mi tam sedl s hovnem, ten kobereček byl prostě načuchlej. příště beru návleky z nemocnice. Já to taky říkal, že tam máš hovno Kokta furt, sedni si tam, sedni si tam, tak jsem si sednul, rohožky tam nebyly, což mě překvapilo :D Ale myslím si, že já tam to hovno nepřinesl, boty jsem měl myslím OK. Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) to víš, já si vzal do pytlíku od psa hovno, než sem si sednul do Petrova rapidu, tak sem si to hovno vybalil, šlápnul na něj a šel sem si sednout do kindercar! nene klinte, hovno bylo na podložce ode mě Editováno: 3. Říjen 2014, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Ty jsi mazanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Aby mu nebylo líto, že má "jen" kindercar, tak si odvezl to hovno, no. Kromě zažítků. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Jsem rád, že se přiznal, za to ho čeká rychlá a bezbolestná 9mm. Ta krev z jeho kožených sedaček půjde ovšem blbě dolu. Krušovice = žumpařov Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 (editace) Podle toho co hlasil FB, tech lidi bude vic a tech 20 co se hlasilo neznam, tech 20 co uz znam, se tam evidentne pres fb nehlasi. Tys mel Petrreee v Rapidu hovno? Na sedacce nebo na zemi? Vzadu? Editováno: 3. Říjen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 Na srazu jsem byl pakrat, ale je zajimavy, ze poznam na FB vic lidi nez "stalice" Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Myslím, že s parkováním to pořešíme - někdo bude holt až za potokem ( a nejmenovaní rejpalové v potoce) kdo dřív přijede tak i před zimní zahradou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 A kdo prijede jeste pozdeji tak v pivovaru. Clint to tam zaridi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 ...no jestli vás bude 40 tak to bude nářez, škoda, že mi to koliduje s dovolenou, ale kdyby jste si chtěli udělat spanilou jízdu do Jilemnice tak dejte vědět, budu tam čekat se slivovicí...mimochodem clinte, už jsi výhru z ČM srazu strestal nebo ji pošleš dál ?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Jako nyslis tu methanolovici? Tuhle ji Clint dotahl na jedno setkani u Motouse a jeden frtan stacil aby me bolela hlava celej vecer az do rana a ne jen me 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Noju, ta už je dávno strestaná, Petrrr z toho měl málem zástavu Ale dobrá byla Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Hošani to je samá sranda..... a teď vážně : Vzhledem k omezenému počtu židlí v salonku budou muset někteří sedět po dvou na jedné - takže si preventivně domluvte kdo bude komu sedět na klíně ať se pak nehádáte !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 To se dá vyřešit ještě jinak - kdo přijede pozdě, tak to bude mít na stojáka před hospodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Sakra, zacneme s predplacenim mist :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Clinte, tak kolik lidí máš vlastně potvrzených? Vidím tady součet dohromady 47 ks... Jak se dá počítat s těmi z FB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 no jaa tam budu pro jistotu o 9:) prece nebudu jist steaky ve stoje:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 (editace) Pawouk: No to je právě otázka, to nevím ani já Přemýšlím, jak to zjistit sakryš.... Asi také přijedu dříve, resp. určitě. Editováno: 4. Říjen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Hlavně že nebude napůl řízek. FB účast se dá zjistit jedině otázkou třeba v pátek ráno. Ale i tak je to ve hvězdách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky