Přejít na obsah

Řetěz v rozvodech 1.2 TSI

Doporučené příspěvky

No nech to přeměřit, a pokud ti to naměří přes toleranci, tak pak záleží na přístupu servisu k problému, někteří to se škodovkou neřeší, jiní ti to vymění z fleku na kulanci, doplácí se tuším jenom něco na práci. Ovšem jestli máš původní řetěz, pak nevím jaký je postup, možná ti ho vymění bez zbytečných keců a na účet škodovky  :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 8. 2015 na 14:17, marfan napsal:

Neni jediný, ktorý tam má ešte origo reťaz. Doma máme fabiu MR2013 a je tam origo reťaz pri 90tkm bola meraná a bola v tolerancii,...

A není to náhodou tím, že k tý poslední největší změně, po který už automobilka tvrdí, že řetězy jsou DEFINITIVNĚ VYŘEŠENÝ, došlo už v červnu 2011 - tudíž MR2013 už je podle nich "za vodou" protože jeho řetěz se nevytahuje ( :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44: ) a řehtání je jeho vlastnost ???

Odkaz ke komentáři

V 18. 8. 2015 na 15:37, standavfr napsal:

Přečti si nejdřív na co reaguješ.Píše,že auto do autorizáku nejezdilo.A kulance je ve většině případů do 100tis.

já jsem to pochopil tak, že auto po záruce nejezdilo na kontroly a opravy do autorizáku.

Že bejvalej majitel nejezdil do autorizáku v době záruky.... blázen.

Editováno: , autor: Rypicong
Odkaz ke komentáři

rakem a ten známý ti namontuje inovovanou sadu a přelisuje rozvodové kolo na klikovce?A co ti tvůj mechanik řekne,až to začne za rok chrastit,což se bohužel může stát.Nevím to určitě,ale v autorizáku je v tom asi i výměna oleje.Je třeba si tohle všechno zjistit a pak se rozhodnout,možná zjistíš,že ten rozdíl bude nakonec menší.Já se opravami živím,ale z důvodu nutnosti výměny kola na klikovce bych si to sám nedělal,dávat nový řetěz na stará kola je nesmysl. 

Editováno: , autor: standavfr
Odkaz ke komentáři

Auto bylo pravidelně kontrolováno firemním servisem + jezdilo na svolávací akce. standavfr: máš pravdu, že součástí sady pro vozy do 23.10.2011 není kolo, to se ho budu muset optat....dík za upozornění. V ceně v autorizáku byla i výměna oleje, ten mám měněný před 2ma měsící, takže se vypustí a naleje zpět.
Kolik stojí tedy navíc to kolo na klikovce?

Editováno: , autor: rakem
Odkaz ke komentáři

Bez kol jsou na Kelly rozvody za 2800,s kolem vačky a montážním mat.je tam za 5800.Inovovaná sada bude jen asi originál,je úplně jiná a nejde kombinovat se starou sadou.Jestli olej měnit nechceš,tak ti ho přece nevymění,9000-2500=6500 a není moc co řešit,dostaneš to nejnovější co dostat můžeš.

Editováno: , autor: standavfr
Odkaz ke komentáři

Teďkom nevím, jestli dobře rozumím....ty tvrdíš že do vozidla r.v. 2010 lze namontovat inovovaná rozvodová sada, např. tadyta:
http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03f198158b-rozvody-1-2tsi-63kw-77kw-oe-25113.html

Ta stojí 2500kč. Nevím potom proč dávat autorizáku 9tis. Nemluvě o tom, že mi tam vypuštění a napuštění jetého oleje nebudou chtít udělat....

Odkaz ke komentáři

a proč bys tam nalejval jetej olej,šetření na pitomým místě. dyt 5W-40 (5 litru)stojí 700kč..... jinak to chce vyměnit vše, jinak to nemá moc velký smysl. pokud to ten servisák umí, tak je zbytečný jezdit do autorizáku.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...