Přejít na obsah

Rapid vs. Toledo


vormen

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

nejhezčí auta na parkovišti dneska, pěkně naleštěný. akorát jsem měl strach, že mi rapid odjede než půjdu dom, už vedle mě stál jednou, ale nestihl jsem ho. rapida právě dost zužuje opticky ta maska, která je od světla ke světlu. kdyby se nedělalo toledo, tak mám přesně takovýho rapida teď :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

toledo zezadu hezčí, vevnitř taky hezčí (budíky apod.) celkový dojem z auta je že je širší a proporcionálně tak víc vyrovnanější nicméně...pokud vemu že cena by byla stejná...vyplatí se rapid už jen díky cenám servisů (někdo tu psal o rozdílu ceny za výměnu oleje seat vs škoda), jejich široké dostupností apod. nebo třeba dostupnpost náhr. dílů....viz. případ silentbloku převodovky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host amissus

A ta sazba pak bude podle Škodovky nebo podle Seatu? Protože pokud by to byla první možnost, tak by stačilo se Seatem jezdit ke Škodě, která je na každém rohu (samozřejmě kvalita je věc druhá).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za Golfa platíme úplně stejně jak za Fabku.. Obojí 1.2 TSI 77kW.. Co se týče motoru a všeho tam je to úplně stejné.. Jediné, kde je nutné počítat s cca 1 denním zdržením, tak když se něco reklamovalo nebo opravovalo, protože některé díly co se týče interiéru nebo kastle jsou odlišné a museli je objednávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

záleží jak do kterýho servisu, některej dělá celej koncern a některej jenom škodovky. jednou jsem se zastavil s Ibizou do škodovky ať se jenom mrknou na potečený HTPčko od oleje jestli je to normální a odpověď byla, že s tím nesmí ani do dílny a nezájem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...