Přejít na obsah

Inspirace pro Rapida


Pawouk

Doporučené příspěvky

Vormen dík za typ. Objednal som si jeden a porovnám to. Síce mi tam chýba otvor pre LEDku, ale zdá sa mi taký... no proste úplne iný ako mám teraz. Možno skončí v šuplíku a možno nie. Momentálne nemám dôvod niečo meniť, každopádne prečo si ale nevybrať to lepšie, keď sa dá, že áno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokiaľ všetko funguje ako má, tak nie je najmenší dôvod na potrebu kontrolovať funkčnosť vysielaných povelov aj vizuálne. Opodstatnenosť nastáva až v okamihu, keď sa po zatlačení tlačidla nič neudeje. Tá LEDka totiž nesignalizuje iba kvalitu batérie. Jej činnosť je totiž priamo odvodená z riadenia výstupného tranzistoru, ktorý modulovaný signál posiela rovno do antény.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zaujímavé, ale chcelo by to lepšie fotky trochu viac z diaľky a hlavne s nacvaknutým rámikom - chrómovým, alebo skôr s čiernym ako má monte carlo, takto bez rámika to nevypadá moc dobre a hlavne by to chcelo umyť auto keď sa už fotí pre e-shop  :kol-48: A cena 70€ (2.000Kč) mi tiež príde trochu moc..

post-88451-0-61568600-1422009412_thumb.j

post-88451-0-16995700-1422009421_thumb.j

post-88451-0-61151600-1422009427_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

taky sem videl a uz sem hnedka nadaval,.. nesvic me dostavaji ty nastrikane krytky mlhovek :D nejdriv zlute :D a pak teda nejake stribrne,.. no to je proste hnus, ja nechapu co ten clovek ma za problemy ze se mu to libi a dokaze to dat na auto,... rad bych si precetl nejakou studii z  USA :D jde vedci zjistily :D co se skryva za lidmi toho typu :D ........ majitel at se na me nezlobi, ale je to proste prehnany, az moc ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...