libero Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 tomu zasa neverím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 d.novakd: Jak prosim vypada dlouhodoby test silikonove vazeliny? Jen ze zvedavosti. Uz jsem pred objednanim. Jen to zatim nechci patlat pred servisni prohlidkou kdyz to budu chtit reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Pic, dlouhodoby test je takovy ze sem to porad jeste nenamazal znova. Stacilo jednou a zatim absolutni klid. Ikdyz sou ty paraky ted tak ticho. Bez obav kup[emoji6][emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Momentalne auto dokonaly porad dela radost. Az na malej detail ze v zadu v bubnech moc nefachaj samostavy a cca co 5tis se musi stelovat rucka ale to je do jinyho tematu[emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Ok, diky jsem rad ze je tu reseni. Kdyby to dohadovani nevyslo, nemam uz na dohadovani naladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Ja s kotoucema nemit problem s ruckou. Jestli povolila tak nepatrne. To mam 26tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedluk Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Já jsem taky zkoušel různé silikony ap.Bylo to dobré, ale nebylo to ono.Po čase se vrzání vrátilo.Co se týče motorek, tak jsem měl super zkušenost z 2T olejem Motul 510.Tento olej je oproti jiný super přilnavý, proto jsem ho krom motorek používal i do olejničky.Napadlo mne ho vyzkoušet, tak jsem si ho dal trošku na houbičku a rozetřel jsem ho lehce po těsnění.Výsledek je spokojenost.Je to přes měsíc a ani náznak vrzání.Už na to nic jiného používat nebudu.Preventivně to 2x do roka přetřu a už o tom vrzání uslyším jen tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 A to je co za olej? nejakej motorovej? Taky furt natiram silik olejem proti primrzani s houbickou. Dele jak 3 tydny to ale nevydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 8. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 (editace) ja pred dvouma tejdnama namazal takovym tim bilym lojem na tesneni proti zamrzani..namazal jsem ten semšovej jazýček....no je pravda ze prselo par dni ale ted tri dny vedro a a ani naznak vrznutíčka takze zatim dobry uvidime jestli to vydrzi do toho uterka kdy ma bejt nejvetsi vedro Editováno: 8. Červen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 A je te luj na tom videt? Doma mam taky od sonaxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 neni...sem to rozmazal prstem jako ten typek na videu....neni to ani nejak mastny nic...dneska jsem na to sahal...no ale stale nevrze tak uvidime ja nemam sonax ale nejakej z autokelly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Ok tak casem referuj jakou to ma trvanlivost. Ja pripadna dalsi alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 zdarec, tak jeden problém zmizel a nový se objevil. Loketka - když ji zvedám nahoru tak šíleně cvakaj zuby v ní. Troufal bych to přirovnat hlasitostí k menší řehtačce. Začlo to dnes odpoledne. Ještě přidám video večer. Dělá to někomu taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Mám to samé při pohybu nahoru úplně ze spodní polohy. Byl jsem v servise s druhým autem, tak jsem rovnou při té příležitosti požádal, ať se podívají i na tohle. Auta jsem převzal a dělá to úplně to samé, tak nevím, co a komu vlastně mazali : )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Nevím, mě to cvaká asi jako když natahuješ ručičkové hodinky s klasickým strojkem na pérko. Nebo právě teď zvuky PC klávesnice, když ťukám ttttttttttt. Takový tichý cvak-cvak-cvak-cvak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Zřejmě zase další 'vlastnost'. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Rano to bylo presne jak rikas, hodinky, ale dnes po praci sem ji zvednul a silenej rachot[emoji2] doufam ze to bude treba jen teplem ale je to hrozny. Zkurvili i loketku prevzatou z octy 1. Tam je absolutne v poho i po 400tis km [emoji2] mam najeto 18500tis a bojim se co prijde pri 30tis. Me upadnou kola. A to me prestala chladit klima jeste [emoji2][emoji2][emoji2] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 To cvakání mě dělá od novoty (při každém odklopení bez ohledu na cokoliv) a nikdy jsem si nemyslel že je to špatně, pravda je že u bratrance MR2014 to nedělá, úplný ticho, to jsem přirovnával novému MR a modifikaci. Tak že to cvakat jakoby přes zuby nemá jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 (editace) Přijde mi to jak jede ta zarážka po těch zubech do polohy kterou požaduješ, tak to cvaká, ale jen cca do 90st. od 90st do úplného odklopení už nic, ale tam už to stejně nejde polohovat od 90st více. Editováno: 11. Červen 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 (editace) Mi to teda s MR2014 dělá, od novoty byl klid, začalo to až časem, proto jsem to zmiňoval v servise. Mi to dělá asi 5 - 6 "cvaknutí" na začátku dráhy z úplně spodní polohy, podle mě to taky bude souviset s těma aretačníma polohama, pak nahoru už nic, je to podobné jak zatahování ruční brzdy bez zmáčklého knoflíku. Editováno: 11. Červen 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 No nemelo by to delat. Kdyz to nedelalo do ted [emoji2] otazka co se stim da udelat. Snad si to zas nebudu muset poresit sam jak to vrzani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d.novakd Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Ta rucka je presny prirovnani [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Já se na to opět zeptám, až zase půjdu do servisu s něčím jiným. kvůli tohohle bych tam extra nechodil, ale od novoty to zkrátka nebylo. Nicméně to ani cvakající relé stěračů a také jsem byl odkázán na vlastnost výrobku : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Jo ručka, to je přesně ono. Tak to jste mě zase nasrali. Akorád fakt stejný projev od úplné novoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.