jets Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Pořád se mi nedaří spojit S4 s Columbusem ve svém Superbu.... Pomůže někdo? k napíšeš něco konkrétního, jako třeba co jsi už zkusil atd, tak se pomáhá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Už jsem ti to vysvětloval v telefonu,ne???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 On už ví resemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 To musím opravdu vyměnit HF jednotlu v autě, abych mohl propojit svou S4...? Trochu zvláštní, ne...? A co když zkusím spárovat starší Samsung Galaxy Ace...s androidovou verzí 2.3.6...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Taky nepůjde!!!!!!!! Musíš vyměnit jednotku!!!!!! Jak nevěřící Jarda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 A co když vytáhnu ze šuplíku starou Nokii...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Tak ta ano, předpokládám ze mas rsap jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Tak kdo vlastně zaspal dobu Škodovka, nebo Samsung...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 Ja som bol v predajni O2. Dali mi najnovšiu sim - kartu a všetko šliape jak má. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Zdravim,tak jsem prisel o starsi Samsung Galaxy S advance (android 2.3..) ktery jsem pripojil ke GSM III pres klasicke hands free,rsap neslo(radio mam bolero).Ted mam jako nahradni S4 mini(android 4.2..) a jdou obe varianty,jen primarne se pripojuje rsap.Kdyz jsem to tak pripojil,v nastaveni jsem zmenil na klasicke hands free,protoze casto lezu z auta,tak mi to vice vyhovuje a tel neni "mrtvej",kdyz ho chci pouzit v aute a samozrejme vadilo i porad tukat pin... Jen asi na delsi jizdy je lepsi rsap,jestli rozumim ma lepsi signal.Z toho mi vychazi,ze jednotka,co mam zvlada snad "vse". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 PIN si ulož a nemusíš ho vždy zadávat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Jo Děkuji, Já jsem to porad mackal na displeji rádia, tam to uložit nejde.Na maxi dotu ano.. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 19. Červen 2014 Sdílet Vloženo 19. Červen 2014 (editace) K tomu rootování telefonu... 1) přijde mi to nesmysl pro Samsung S4 bo S4 je jeden z mála telefonů resp. všechny "vlajkové" lodě Samsungu (low endy ne) mají vestavěnou podporu RSAP narozdíl od jiných Androidích telefonů (android/Google sám o sobě RSAP nepodporuje je to vůle Samsungu). O té S4 nekecám vím o čem mluvím, provozuji S4 již na několikáté verzi OS. Aktuálně mám KITKAT 4.4.2 konkrétně I9505XXUFNB9 a RSAP jede na 100%. Mám Supa facelift výroba před vánoci a BT III Premium. Páruje RSAP, čte SMS, dělá palubní wifi, ovládá přes BT přehrávač (i Soundcloud), zobrazuje názvy skladeb hrané přes BT. Jedinej zádrhel v párování byl v tom, že jednotka byla nastavena by default (nastavuje se v setupu TEL/BT na Maxidotu) na Audio HF nikoliv RSAP, po přepnutí na první klik napárováno přes RSAP a funguje OK. 2) S rootem si moc nehraj, můžeš mít problémy s bankovními appkami, nebo s emailovými klienty typu Good for Enterprise, ty pokud detekují narootovanej mobil, tak chcípnou. Potažmo, pokud máš korporací pořízenej mobil a IT spravuje security policy, mohlo by se ti stát, že to posoudí jako porušení pracovní kázně (znám i takové případy). howk Já osobně jsem aktuálně RSAP přepnul zpět na klasické HF! Protože, byť mám vestavěnou navigaci, používám WAZE na telefonu a ten potřebuje datové spojení. Bohužel pokud RSAP převezme z telefonu SIMku, pak samozřejmě přestanou fungovat i data v telefonu ( logické bo GSM rádio je v telefonu OFF), takže je potřeba navázat WIFI mezi autem a mobilem. BOHUŽEL STABILITA DATOVÉHO SPOJENÍ JE U ŠKODOVÁCKÉ JEDNOTKY MIZERNÁ !! Nevím čím je to způsobeno, teoreticky by to mělo díky anténám být opačně, ale je to horší. Napadá mě jedině, že ta palubní jednotka nepodporuje všechny GSM/UMTS a kdoví jaké normy má dnešní mobil v sobě, zkrátka, že podporuje jen jednu normu nebo pásmo, což výsledně snižuje dostupnost/pokrytí datovou službu.... Někdo podobná zušennost?? Editováno: 19. Červen 2014, autor: Pavel_R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 21. Červen 2014 Sdílet Vloženo 21. Červen 2014 Ahoj nevíte někdo kde se dá sehnat nová nebo zánovní jednotka BT III Premium za rozumný peníz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin F. Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Mám Superb Combi (1/2011) s Amundsenem. Dá se někde najít, jakou BT řídící jednotku koupit, aby mi běžel Samsung Note 2 či manželky telefon (ten má taky android 4.4)? Pokud by ji někdo měl, napište SZ s cenou. Díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Mám tuhle HF jednotku. Kde prosím zjistím co vlastně dokáže a co opravdu spojí....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dressi Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Mám tuhle HF jednotku. Kde prosím zjistím co vlastně dokáže a co opravdu spojí....? 5NO 035 730A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Dokáže jen připojit telefon, který podporuje režim vzdálené sim karty(rSAP). Neumí A2DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Ahoj, řeším teď výměnu HF jednotky mám SII 1/ 2010 a teď mám jednotku 1Z0035729E GSM II a chci nahodit jednotku 3C8 035 730D GSM III premium. Telefon budu připojovat přes rsap a zajímá mě jestli bude fungovat čtení a psaní sms. Mám MF volant,maxidot+Columbus s hlasovým ovládáním. Případně poraďte jaou nejlepší jednotku zvolit. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Nutné dodělat GSM anténu. Jinak tento typ jednotky by Ti měl v režimu rSAP poskytnout komfort o kterém píšeš(při správném kódování). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Díky za odpověď ta anténa mě nenapadla,dá se koupit zvlášť třeba jako gps anténa bez nutnosti výměny té stávající ? Moc se mi nechce kuchat kvůli tomu stropnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Mohla by to být tato anténa ? http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=200&menu=Volkswagen&img_b=IMG_2846.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Čauko taky se přidaám s dotazem v rodine mame supa II 2009 ... Sup nepodporuje Iphone 5S a to z duvodu ze Iphone nefunguje s fuknci RSAP auto ho najde ale napise ze zarizeni je nepodporovano ... Tudiz se ptam Samsung S5 by stim tento problem nemusel mit co ? Popripadne mate tu nekdo Samsung S5 v kombinaci s Colombusem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 I s iphonem si sup poradi. Je ovsem treba chytrejsi jednotka BT ktera stoji kolem 6 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.