n0m4d18 Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Zdravim chlapaci, dneska sem byl prezout na letnacky kdyz sem zaparkoval u baraku sel sem nacvakat krytky sroubu do kol a vsiml sem si boule na pneu chtel bych se zeptat jestli se stim da jezdit nebo budu muset koupit nove pneu viz foto dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 No já měl dvě. Jedna mi prdla za týden, druhá za měsíc. Nemá smysl to riskovat a měnit gumu někde na silnici v noci a v dešti... pokud vůbec máš rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0m4d18 Vloženo 18. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tak jasne ze rezervu mam ale docela me to stve je tam jeste solidni vzorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Pneu se musí vyměnit, bohužel. Nouzově, než bych objednal novou bych dal toto kolo na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0m4d18 Vloženo 18. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 tak to neni moc dobra zprava a prave to kolo kde je ta boule tak minulou sezonu bylo vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Já měl bohužel obě také relativně nové.. nedalo se nic dělat. Může to vyržet rok, nebo týden. Po zkušenosti už bych to neriskoval. Musel jsem měnit, když se to nejméně hodilo - čtyřproudovka bez odstavného pruhu, musel jsem ujet další asi 2 km, ještě tma a navíc jsem spěchal. Druhá šla za měsíc někde na horách, odjížděl jsem do Prahy a prdlo to. Čas jsem sice zrovna měl, ale náladu moc ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0m4d18 Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Jasny noo ja to mel napredku ted sem si to nechal hodit na zadek... jako je tam mala boulicka tak doufam ze to vydrzim moc casto dlouhy trasy nejezdim tak snad se to nevysere a zrovna kdybych chtel koupit to pneu co mam na kolech tak stoji kolem 3500 jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Zajimavy, ja mel uplne tu samou bouly a taky jsem mel ty samy Dunlopy. Pravdepodobne jsou ty Dunlopy pekny smejdy. Najel jsem s tou bouli asi 10.000 km (a kdovi kolik km nez jsem to zjistil) a nesirilo se to. Pak jsem vsechny 4 Dunlopy vyhodil a koupil Continentaly :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0m4d18 Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 dunlop sp sport fastresponce 225/45 r17 94w no jsem zvedav kdy to bouchne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Sice trochu mimo původní dotaz, ale o víkendu jsem na ně přezul zpět na letní a je to katastrofa. Tři roky stará guma, 5 mm vzorku, ale tak strašně hučí, že mám úplně po radosti z jízdy a přemýšlím, že se jich taky zbavím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0m4d18 Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 na Dunlopy? tez mi prijde ze nejak moc huci rikal sem si jestli je nemam prefoukli ze to huci ale nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) Ano, ty samé co máš Ty. To hučení jsem už vnímal minulý rok, ale buď jsem si na to zvykl a tolik mi to nevadilo, nebo to udělaly teď ty čtyři měsíce co byly v garáži. Každopádně teď je to opravdu katastrofa a třeba ve 120 km/h neslyším vůbec motor, ale jen kola. Editováno: 19. Březen 2014, autor: hansHK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Naprosto stejná zkušenost. Dunlop největší hučáky. Už přesně nevím kdy to začalo, ale vím že už při 6mm to bylo jak píše kolega nade mnou, gumy bylo slyšet víc jak motor. To po tom přezutí ze zimních na letní byl vždy šok.....S 5mm jsem je vyhodil a koupil kontíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Ja taky mimochodem ty Dunlopy mimo te boule vyhodil hlavne proto, ze huceli. Vzorek byl na krajich sjety do pily a to hucelo. Dunlop uz nikdy vice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Jen dotaz. Zachovali jste směr otáčení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Projel si nějakou JAMU nebo obrubak, az ji sundate tam tam budou díry.. Jinak dunlopy sou hrozny hucaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Směr otáčení zachován snad byl a včera jsem dokonce už ze zoufalství zkusil vrátit stejně jak byly minulou sezonu,ale rozdíl bohužel žádný. Prostě půjdou asi pryč a nechám si doporučit něco lepšího. Moc se mi do toho nechce,protože přes léto najezdím víc na motorce než v autě a minimálně rok bych je ještě mohl mít,ale na tohle si prostě nezvyknu a včera mě pětiletý syn prosil jestli mu zesílím rádio, že něco dělá rámus a neslyší písničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) Já jsem to řešil loni. Přehazoval jsem je tak dlouho, než bylo ticho. Teď mám poznačenou pozici na autě. O víkendu budu měnit, tak jsem na to zvědavý. Editováno: 19. Březen 2014, autor: motosman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0m4d18 Vloženo 19. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 ja mam teda prehozeny kola jakoze predni dozadu a zadni dopredu ale smer je zachovany a hucak hroznej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosc Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Chlapi,boule z boku pneu je z 99% způsobena najetím pneumatikou na překážku (obrubník).Ještě jsem neviděl bouli na boku pneu na levé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Ne vždy to tak je, měl jsem bouli na vnitřní straně a důvod byl ze po pár tkm rupnul kord. Reklamace uznána a stalo se mi to 3x u Goodyear EfficientGrip a vždy vnitřní strana a přední kola... Borec v servise říkal že se nějak nepovedla série při výrobě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Taky přezuto na Dunlop a je to fakt sílo s hukotem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzkrasne Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Dobrý den. Taky mám bouli na kole, objednal jsem novou pneu. Bude problém s hlídáním tlaku, když jedna pneu je nová a druhá už má něco najeto? Není moc sjetá, ale nová taky není. Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Tvoji povinností je mít na voze v rámci nápravy stejné pneumatiky, jak typem, tak hloubkou dezénu. A i v návodu je psáno, že pneumatiky by se měly měnit v páru.Myslím že pneuservis ti neobuje rozdíl více než 1mm v hloubce dezénu a ne hlídání tlaku pomocí ABS to nepozná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Hlídání by mělo vyřešit vyresetování tlačítkem u řadící páky. Co na ten rozdíl řekne auto a jeho jízdní vlastnosti, toť otázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.