Přejít na obsah

Vynechávání válce


Popopepa

Doporučené příspěvky

Zdravím mám problém co může být příčinou, že se motor třepe a cítíte to i když sedíte v autě. Nejde ani moc pravidelně. A někdy motor nejde nastartovat diagnostika ukázala ty to chyby:

6 Nalezeny chyby:

16686 - Valec 2 Zjisteno zapalovani vynechava

        P0302 - 35-10 -  - - Sporadicky

16684 - Zjisteno vynechavani zapalovani

        P0300 - 35-10 -  - - Sporadicky

16685 - Valec 1 Zjisteno zapalovani vynechava

        P0301 - 35-10 -  - - Sporadicky

16686 - Valec 2 Zjisteno zapalovani vynechava

        P0302 - 35-10 -  - - Sporadicky

17584 - rada 1: korekce lambda za katalyzatorem Regulacni mez dosazena

        P1176 - 35-00 -  -

16502 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Signal prilis velky

        P0118 - 35-10 -  - - Sporadicky

 

To že auto někdy nejde nastartovat až po chvilce naskočí by mohlo dělat čidlo teploty chladící kapaliny, sice teplotu auto ukazuje, ale zas do řídící jednotky může dávat jinačí informace než je pravda ne?

A to že se auto třepe by mohlo být tím že to píše že 1. a 2. válec zapalování vynechává svíčky jsem nové koupil tak jedině ještě kabely ke svíčkám by mohli dělat neplechu.  Opravte mě, nebo poraďte díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím mám problém zničeho nic fabia začne jet jak traktor a nemá skoro žádný výkon a strašně se třepe. Asi mi přestane jet jeden válec.

Když motor vypnu a nastartuju tak se potom obvykle motor vzpamatuje a během dne to udělá ještě párkrát. Čím to může být? Měněny svíčky zapalovací kabely, zapalovací cívka ale použitá. Může to být ještě něčím jiným nebo nějaká z těchto věcí může být vadná děkuji za odpověď.

Fabia I 1.4 16V 74kW AUB motor.

Editováno: , autor: Popopepa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Zdravicko. Mam fabiu 1.4 16v 55kw AUA. Stava sa mi, ze mi z nicoho nic prestane ist treti valec (stalo sa mi to iba ked som siel po zasnezenej ceste). VAG pise, ze treti valec vynechava zapalovanie (sporadicky). Ked chybu zmazem, tak motor ide zase normalne na 4 valce. Mam doma nachystane nove sviecky aj kable (bohuzial aj lambda prednu lambda sondu lebo mi ju to odpalilo), len ma trosku strasi to, ze mi to spravilo len ked som siel po zasnezenej ceste (2 krat) a trochu mam strach, ze chyba je niekde inde ako kable a sviecky... Neviete niekto co s tym?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj, prosím o informaci jak jsou číslované válce u motoru 1.4 16V 55kW BKY? Vag ukazuje 4. válec vynechává zapalování. Jsem přesvědčen, že je to zapalovací cívkou na čtvrté svíčce (vpravo od víčka na dolévání oleje). Ale chci mít sychr, že je to čtvrtý válec :D, jelikož u staré oktávky tuším že byly válce číslovány jinak nežli popořadě..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj byla. Teda doufám! :-D cca před 14. dny jsem měnil svíčky a taky to vypadalo, že je problém vyřešen. Výhoda je, že máme ten samej motor ještě v jednom autě a tak se nechá testovat aniž bych musel všechno hned kupovat :kol-31: Každopádně cívka vadná byla jelikož při čenžování se vada objevovala a mizela okamžitě..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...