omicron Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Bohužel je to dopad neustálého odkládání zprovoznění češtiny v Google Assistant. Nyní je to snad odloženo úplně, bez žádné "cestovní mapy". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Teda položku Používat bez účtu jsem ta nemohl nalézt. Asi blbě hledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 je mozne, ze je to fix len pre apku Waze v ramci nastavenia tejto apky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Před hodinou, Sudetak napsal: Teda položku Používat bez účtu jsem ta nemohl nalézt. Asi blbě hledám. otevres aplikaci Google, vpravo nahore mas ikonku sveho uctu, tapnes na ni a vyberes - Pouzivat bez uctu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 (editace) Asi jsem opravdu blbej, ale já to tam nevidím ani když otevřu aplikaci Google tak v nastavení Googlu. Můžu přidat účet anebo spravovat účet, volbu Používat bez účtu mě to nenabízí. Mám android 8.0 P.S. Mám kvůli problémům s android auto zakázané aktualizace google aplikací. Editováno: 21. Prosinec 2020, autor: Sudetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 před 4 hodinami, Sudetak napsal: Teda položku Používat bez účtu jsem ta nemohl nalézt. Asi blbě hledám. Nainstaluj klidně poslední verzi Android Auto (5.9.xxxxxx) a aplikace Google (11.41.xxxx) a pak v té Google najdi tohle po zmáčknutí "...": 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 21. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2020 Google jsem aktualizoval, položku Používat bez účtu jsem nyní tedy našel a potvrdil. Doufám, že bude android auto fungovat, jinak jsem v hajzlu. Díky, díky kuchaři ze sedmého schodu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J_V Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 tohle ale bude pak cely telefon nepripojeny k google uctu co? to aby se poridil jeste jeden telefon jen na android auto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Ne, telefon zůstává s google účtem, gmail, kontakty, vše funguje normálně dál. Pouze Google aplikace je bez účtu = deaktivovaný Google assistent. A o to jde, dokud nebude asisstent podporovat češtinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSKO83 Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Nemusí mít nikdo zakázané aktualizace aplikace Google. Návod na zprovoznění češtiny je: přeninstalovat aplikaci Google: - tovární nastavení aplikace - instalace aktualizací - po spuštění 3x odmítnout nainstalovat jazyk A po tomhle funguje čeština v Android Auto a v Google jako dříve. Jediné, co nefunguje je čtení zpráv z aplikací přes Android Auto. Zbytek jako: "volej", "naviguj", "jaké bude počasí" funguje super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSKO83 Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Pro betatestry je již zprovozněna navigace Sygic v Android Auto. Zkoušel jsem to zatím jen spustit, neměl jsem zatím nikam cestu. Lze navigovat jen z bodu A do bodu B. Nelze přidat průjezdní bod nebo vyhledat POI na trase. Uvidíme, jaká bude plná verze. Podle toho, že se v Sygic objevila v obchodu položka Android Auto, tak zprovoznění bude zřejmě zpoplatněné, i když už máte koupenou licenci na mapy Sygic :-/ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 (editace) ano, funguje to od cca konce listopadu a je to opravdu v plenkach. jen navigace a to jeste klopitajici. Ale diky alespon za tu otevrenou cestu. Editováno: 27. Prosinec 2020, autor: JiVi obrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Prosím o radu, co s tím? Columbus O3 2020 mi začal s kabelem k iPhone vypisovat “Vaše vozidlo nepodporuje SmartLink+”. Předtím problém nebyl. Někdo stejnou potíž? Jak z toho ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSKO83 Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 před 30 minutami, cz921172 napsal: Jako první bych zkusil restartovat telefon a jiný kabel. Občas mi to taky dělá s Android. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Pak bych zkusil vypnout a zapnout znovu siri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Android Auto - při pokusu o hlasové přečtení došlé zprávy (W.A.) mě AA opakovaně čte anglickou výslovností (!) něco asi v češtině (totálně nesrozumitelné) - jestli jsem dobře odchytil, říká se v tom cosi o potvrzení GDPR (!), potom že bude zprávy číst. Nicméně jsem nikde nenalezl jakýkoliv nepotvrzený disclaimer na toto téma. Google Voice Asisstant používám (doma) již několik let. Netuší někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 @omicron pozri sa na toto nastevenie v mobile: https://forum.skodahome.cz/topic/148090-android-auto/?do=findComment&comment=2503738 Odkedy som si to nastavil, už mi to reálne číta doručené správy - aj keď stále v nezrozumiteľnej angličtine. Zároveň opätovne dokážem hlasom zadať cieľ v navigácii podržaním tlačidla hlasového ovládania na volante ako niekedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 To určitě nebude pro mě možné - jak jsem psal, nemohu Google Assistent používat bez účtu (!), používám pro SmartHome funkce, a mám ho velmi personalizovaný. Bohužel toto s tím nemá nic společného, byť to může někomu pomoci, ale tím, že odstaví jiné, pro mě velmi důležité funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 V 27. 12. 2020 na 20:59, MiSKO83 napsal: Jako první bych zkusil restartovat telefon a jiný kabel. Občas mi to taky dělá s Android. Nepomohlo 😞 V 27. 12. 2020 na 21:07, komodo napsal: Pak bych zkusil vypnout a zapnout znovu siri. Nepomohlo 😞 nějaké jiné nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 a restart infotainmentu nepomohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Restart nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Tak poslední možnost vzít jiný iPhone a zkusit jestli bude fungovat. Pokud ano tak reinstal iOS . Nebo ještě v iPhone obnovit nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#Monkey Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 Chyba není v iOS, chyba je v té aplikaci, protože je prostě jebnutá. Mně to začalo po poslední aktualizaci psát stejnou chybu, tj. že vozidlo nepodporuje Smartlink+. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 29. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2020 (editace) Tak do servisu a nechat přehrát SW rádia. Editováno: 29. Prosinec 2020, autor: komodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punit Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 V 27. 12. 2020 na 20:28, cz921172 napsal: Prosím o radu, co s tím? Columbus O3 2020 mi začal s kabelem k iPhone vypisovat “Vaše vozidlo nepodporuje SmartLink+”. Předtím problém nebyl. Někdo stejnou potíž? Jak z toho ven? Začalo to s aktualizací aplikace, že? Dělá mi to taky... Zkus se do skodaconnect přihlásit přes prohlížeč, detaily vozidla, licence. Měl jsem smartlink+ deaktivovaný. Po aktivaci ale stejný problém, třeba to tobě pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.