Termiter Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Přes Mirrorlink jde zrcadlit obrazovka, zkoušel jsem YouTube, docela to šlo. Akorát auto musí stát na místě. Při jízdě se z funkce zrcadlení obrazovky stane nepodporovaná aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Tak proc se za jizdy nekouknout na film, ze? Aspon to rychlejc utece... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Tak o to nejde za jizdy aby to slo. Ale spis kdyz clovek nekde ceka na nekoho a mohl si treba neco pustit bouzel mam iphona a ten mirror link nepodporuje :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 Koukat se dá ale trochu se to seká MR 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Potěšil mě automatický přechod na zimní čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 (editace) U mňa bohužiaľ nie, niekde sa to nastavuje? Editováno: 26. Říjen 2015, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Nic jsem nemastavoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Ano, je tam nieco ako: automaticka zmena zimneho casu ...... super, nemusim nastavocat cas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Aha, tak som nemal začiarknuté automatickú zmenu na letný čas ani časovú zónu GMT +1 hod. Akonáhle som to nastavil, čas za automaticky zmenil na správny, tak super drobnosť, ktorá poteší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saablic Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Ahoj, jakou máte prosím poslední verzi SW v Boleru na své nové Fabii resp. víte někdo jaká je aktuální verze SW? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Jdu volat do servisu, každé ráno mi zatuhne dotykový displej. Ovládání přes volant funguje a reaguje to i na tlačítka okolo. Odpoledne už to pak funguje vždycky. Dneska už to ale stávkovalo i odpoledne, navíc už to nereaguje ani na ta tlačítka podél displeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 (editace) Mám stejný problém. Navíc mi nefunguje ani SmartGate a Mirrorlink. Na SG mi při reklamaci řekli, že mám verzi androidu 5.0.2. a že SG spolehlivě komunikuje se starší verzí 5.0.1. Pak to všude recenzují, viz. Škoda magazín, že infotainment musí být vždy aktuální. O Mirrorlinku nemluvě. To je kapitola sama o sobě, tam nefunguje zhola nic a to jsem si kupoval kvůli tomu jiný mobil. Editováno: 19. Prosinec 2015, autor: Pawouk Necituj bezprostředně předcházející příspěvek - pravidla fora to nedovolují! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Vyriešil už niekto to zamŕzanie dotykového displeja ?? Tiež sa mi to už stáva, inokedy ide normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Máte někdo zkušenost že Bolero nehraje že nenajde stanice jen šumí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Mám stejný problém s bolerem, ráno když je k nule tak display doslova zamrzne nereaguje na dotyky ale tlačítka okolo a ovládání na volantu funguje tak jsem se stavil v servisu a technik mě řekl, že škodovka o problému s bolerem ví, ale že chcou důkaz tak jsem jim natočil krásný ranní video jak jim to krásný rádio nefunguje a 11.1.2016 jdu na výměnu. Tak snad bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 23. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2015 Když jakkoliv blbne nebo nereaguje rádio tak to natočit a zajet do škodovky a chtít výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 V návodu k rádiu je uvedeno, že by mělo umět zobrazit spotřebu pro "komfortní spotřebiče" jako klima, vyhr. sedačky. U dvou Fabii, kde jsem měl možnost vyzkoušet, jsem to nenašel. Naopak u dvou Octavií ano. Jedna se o funkci pouze pro OIII? V návodu není rozlišeno. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 24. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2015 Ano, FIII tohle zobrazit neumi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Ahoj, jakou máte prosím poslední verzi SW v Boleru na své nové Fabii resp. víte někdo jaká je aktuální verze SW? Děkuji za info. 5Q0035840A H24 0241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saablic Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 5Q0035840A H24 0241 Díky moc a prosím tě updatují se ti loga stanic na rádiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Loga jsou obsazena v lokalne (v radiu) ulozene databazi, pokud chces updatovat, musis stahnout novy stav a importovat do radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 čau kluci. Mám Bolero a v menu je funkce Mirrolink a ted sem koupil Samsung A5 android 5.02 který podporuje tuhle funkci. Co potřebuji abych rozhodil Sygic navi. Mám koupenou verzi ale na Mirror potřebuji jinou. Klidně bych je ještě koupil ale ted myslíte že stačí propojit radio s kabelem?? Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Mělo by. Ja sice jedu na AndroidAuto, ale pokud umi Samsung A5 MirrorLink 1.1, pak by to melo chodit po propojeni kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Tak mám Sygic pro Mirrorlink a připojí se to a jede to se zkušební 7 dnení verzi ale po rozjezdu se to vypne jede jen hlas. Jde to nějak obejít? Napsat do Sygic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Umi tvuj telefon MirrorLink 1.1 nebo pouze 1.0? Pokud jen 1.0, za jizdy se to bude vypinat. EDIT: Koukam, ze by mel umet 1.1, cili by to melo jet bez potizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.