Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Řešil jste už někdo bezpečnostní šrouby na kola?

Jaký mají rozměr?

M14 x1,5x28

-dosedací sedlo kulové pro ráfky Fe i Al z příslušenství

-dosedací sedlo kuželové pr většinu aftermarket ráfků

-pokud je ráfek přesně vrtaný pro konkrétní vozidlo,i sedlo bývá kulové

• o 2 roky později...
Vloženo (editace)

Měl bych dotaz ohledně bezpečnostních šroubů - povedlo se mi "vyžvýkat" násadu na golu pro bezpečnostní šrouby, bohužel v originálním servisu nedokázali identifikovat správný typ šroubu a originální krabičku nemůžu najít, tzn jediná možnost je šrouby odvrtat. Mám ale fakturu, kde je uvedená sada bezpečnostních šroubů, podle ní to ale zjistit taky nejde. Mám navíc dojem, že jsem před převzetím požádal servis, aby mi šrouby rovnou zaměnili, takže krabičku jsem nikdy neměl. Je normální, že mi Škoda prodá bezpečnostní šrouby a sami nemají protikus? 

Dík za vaše postřehy.

Editováno: , autor: VojtěchPraha
Vloženo

A máte napsané označení na protikusu? Můj protikus nese jen označení T a i kdyby šlo o univerzální, tak by měli mít správný porikus. Nemám zkusit jiný autorizovaný servis, jestli budou mít správnou variantu? Přecejen koupit nový protikus nebo celou sadu a odvrtávat šrouby, to je rozdíl :/.

Vloženo

Bezpeč. šrouby jsou od slova bezpečnostní. Tedy není univerzální nástavec. U origo šroubů je v krabičce kod. Já je mám z výroby a možná je kod jedna z nálepek v servisce.

Vloženo

Když se mi povedlo minulý rok zničit ořech a nemohl jsem přezout gumy, zajel jsem do autorizovaného servisu, kde se mechanik podíval, vzal kufřík s asi 30 ořechy a na 3. pokus se trefil, takže zase tak jedinečné nejsou, je to jen pro odehnání amatérských zlodějů.

Vloženo

JJ, je jenom pár tvarů, které se neustále opakují. Za mých mladých let, kdy jsem se živil ve Škodovce, bylo jen 12 sad, co se dávalo na Octy. Objel bych víc pneuservisů, určo budou mít ten správnej.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...