Přejít na obsah

Vrzání a pazvuky v interiéru


Bladik

Doporučené příspěvky

  • o 4 týdny později...
V 28. 6. 2023 na 7:58, dinobijec napsal:

Ahoj, 

při svižnějším zatočení vlevo se odkudsi z útrob palubky u spolujezdce ozývá protivný vrzavý zvuk, jako cvrček :D viz video od 4sec.

 

Od kol to dle mého názoru nejde, horní uložení tlumičů ok, plech za kotoučem nedře, vím že to zní jako skřípání o něco rotujícího, ale ta frekvence je neměnná nehledě na rychlost projetí zatáčky, pouze čím větší rychlost, tím intenzivněji se cvrček ozývá, pouze levý rejd, když se projede zatáčka velmi pomalu, také ticho.

 

Neřešil někdo? Přivádí mě to k šílenství, když zrovna nevržou puky v ramenech na retardérech, nebo se neopírám o vrzající loketku(spodní plast vyrván a zahozen, vrže stejně, ale o 80% méně), nebo kaplička budíků (díky bohu jen na kostkách), nebo se levým kolenem neopřu o madlo ve dveřích, tak přijde v každém levém zatočení tento cvrček. Lomcoval jsem se vším, k čemu se dá sáhnout a nic jsem nenalezl, předpokládám tedy někde uvnitř palubky.

 

Případně díky za nasměrování.

 

tak potvrzuji, byl to skutečně ventilátor, díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

 


Ahoj, můžete mi pls poradit - mam Superb 3 L&K my2018, uz po zaruce, hrozne mi vrze loketni operka. Staci se ji prakticky jen dotknout a trochu pritlacit, ale hlavne pri otvirani je to hruza. Co se s tim da prosim delat? Pro info prikladam i video. Diky moc vsem za tipy.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zdravim vedel by niekto pomoct identifikovat skripajuci zvuk vychadzajuci pri toceni volantu? prvotne podozrenie bolo na podvolantovy kruzok avsak ten bol niekolko krat premazany a nakoniec vymeneny ale skripajuci zvuk ostal. Nejake dalsie podozrenie na stlpik riadenia alebo lozisko tyce riadenia? prip mechanizmus zablokovania volantu? stretol sa uz s tym niekto alebo niekto kto sa vyzna do mechanizmu otacania volantu? Dakujem za kazdu radu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 7/27/2023 at 8:59 AM, dinobijec said:

tak potvrzuji, byl to skutečně ventilátor, díky

Ahoj, taky mi přijde že mi to dělá podobné zvuky. Po chvíli jízdy hlavně s vypnutou hudbou je to otravné. Když shodím větrák manuálně na nulu tak najednou úplné ticho. Dokážu si sám ten větrák topení vyměnit, příp. poradili byste mi alespoň jaký náhradní díl? MY2018. Díky moc.

 

PS: S loketní opěrkou se mi povedlo sundat ten dolní plast a narvat na něj nějakou vatu a ty FIXA lepítka co se dávají pod nábytek v IKEE. Najednou ticho, už to dělá zvuk jen když tu opěrku zvedám --toho už se ale asi nezbavím :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...