rowz Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Koupil jsem auto bez rezervy, takze i bez zvedaku. Jaky koupit bazarovy hever? Klasicky VW.... treba z Fabie II nebo Octavie II? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 takový aby ti pasoval na spodní hranu:) Takže asi všechny koncernové na osobáky budou pasovat. Pokud to chceš do garáže, tak kup nějakého třeba levného jezevčíka. Jen doporučuju dát na konec kus silné gumy se zářezem na spodní hranu postranice, ikdyž většinou na konci mají výřezy. http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-4803/auto-hever-hydraulicky-do-2000-kg-zdvih-135-az-330-mm-pojizdny.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 záleží kde a proč chceš zvedat. Ve finále se mi nejvíce osvědčil hever z Favorita - "nůžkový kosočtverec". Z toho klasického ">" to má tendenci padat, hlavně na nerovném povrchu. Vkaždém případě pokud chceš zvedat za hranu prahu, tak tam musí být příslušný žlábek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Chci si ho nechat v aute, kdybych nekdy po ceste potreboval sundat kolo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Tak to být tebou bych pořídil v první řadě klasickou rezervu a do ní koupil tohle: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/bezpecnostni-vybava/sada-pro-vymenu-rezervniho-kola-fabia-iii-6v0093860x/0/1/24/43/1001 ta opravná sada je v mnohých případech úplně k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Přesně tak. Jen ten klíč bych vyměnil za ten do kříže. Tenhle stranový je žvýkač šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 A navíc origo klíč na kola díky hranám orve hliníky. Křížový bývá kulatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rados_ Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Souhlasím. Na šrouby kol jedině křižák. Tím standardním co se dodává k rezervě to za kritozvývch situacích někdy člověk není schopen povolit (už se mi to jednou stalo). U křižáku může člověk použít obě ruce a hlavně síly k povolování / utahování jsou větší + tolik netrpí šrouby (závity).... lepší rozložení momentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Ahojte, pokud zvedáte pojízným heverem kam jej umísťujete ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 (editace) @zwan : Síce to nieje III, ale niečo napovie : https://www.poradte.cz/auto-moto/19251-jak-zvednout-hydraulickym-zvedakem-fabii.html alebo už tu na fóre riešené :https://forum.skodahome.cz/topic/12470-místo-pro-zvedání-vozu-zmáčklý-práh/ Editováno: 28. Červen 2018, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 (editace) Pokukuju po tomto zvedáku https://www.autokelly.cz/Product/DO-CF10253/4091412# Bude jeho zdvih dostacovat pro zvednuti fabie, tak aby slo vymenit kolo? Díky Co jsem koukal tak Fabie III má práh cca 20 cm nad zemí, tak nevím jestli tech 13 cm zdvihu bude dostacovat. A vselijake podkladani atd me neprijde moc bezpecne Editováno: 26. Září 2018, autor: michalr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 michalr_ co tenhle vyjde levněji podobný mám doma a zvedám s tím i ASX a ta má jinou světlou výšku a kolo mám dost vysoko nad zemí. https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?articleId=18302 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Vzdyt zdvih maji stejny. A za co zvedate, za body k tomu urcene nebo za napravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Normálně za prahy tam kde je místo k tomu určené, to kolečko na tom zvedáku má výřezy které tam pasujou. Proto jsem psal že s tím zvedám i to druhé auto co mám v podpisu a v poho. Já bych se toho zvedáku nebál, jen je neskladný na převážení, proti tomu co je ve výbavě vozu, kola sem měnil i s ním, jen sem si nebyl tak jistý při manipulaci z vozem jako s tím pojezdovým. Za chvíli budu přezouvat obě auta , dělám to před panelákem, typni si který asi použiju, budu při jednom i rozebírat a čistit brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Tak převážet jej nechci a nepotřebuji. Doted jsem to delal tim co je v kufru u rezervy, ale posrabal jsem si nastrik na prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Tak poškrábat si to můžeš s jakýmkoli zvedákem, je to jen auto, zas tak často to přece nezvedáš. To si myslím že kvůli tomu co píšeš je to zbytečná investice.Ale to je jen můj názor. Já ho kupoval kdysi ke starému autu kde sem potřeboval mít jistotu že to na mne nespadne, prahy už byly lehce jeté. Pak sem si vyrobil stavitelné trojnožky,, to bylo jiné kafe. Stál mě 4 kila a je v plastové futrálu, taky sem ho kdysi vozil i v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 No mě by ani nevadilo používat ten co je v povinný výbavě. Ale mám zkušenost, že jsem to prostě trochu podrápal. A nerad bych u novýho auta hned poškodil prahy. Na druhém autě jsem škrábance stříkl BODY a je to ok, ale zase to dělat pokaždé, to je taky na palici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 (editace) Ahoj, souhlasím zvedak vozu pouze v nouzy na ceste a jeste se modlit at auto nesleti. U F1 jsem pouzival pojizdny zvedak + puk. F3 uz nema vhodne mista pro puk tak budu zedat za prahy. Mám objednano tohle https://www.ebay.com/itm/Universal-Frame-Rail-Floor-Jack-Stands-Pad-Block-Durable-Rubber-65X33mm-NEW/123236387386?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Podle obrazku to bede sedet primo do zvedaku. Editováno: 11. Říjen 2018, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Pouzivam originalny zdvihak, zdvihal som s takym golf2, leon1M a teraz fabiu. vzdy bez problemov... urcite by som pod auto nesiel, ale to by som nesiel pri ziadnom zdvihaku... jedine podlozene neakymi trojnozkami a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Vada originálu spočívá v tom, že auto může ujet do boku - zejména pokud zastavíš na okraji silnice a nezvedanou stranou stojíš např. na štěrku či jiném pouličním bordelu. Vznikají od toho velmi charakteristické promáčkliny na boku prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalr Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Tak je jasné, že doma si zajedu na pevnou a rovnou vydlážděnou / vybetonovanou plochu. Teď to asi zkusím s originálem a uvidíme jak to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Ničím jiným jsem zatím nezvedal a prahy jsem neponičil. Výjimka byla Felicie kterou jsem ke konci životnosti raději bral za nápravy hydraulickým jaký je tu uvedený v eshopech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 6. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2018 Mám ten z Kelly/Lidlu/OBI a já nevím kde všude se dá koupit, je to to samé. Nemám s ním problém, zvedám za prahy a mám mezi zvedákem a prahem kousek prkénka, abych neodřel moc práh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Já používám puk na hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 V 2. 10. 2018 na 6:22, zwan napsal: Ahoj, souhlasím zvedak vozu pouze v nouzi na ceste a jeste se modlit at auto nesleti. U F1 jsem pouzival pojizdny zvedak + puk. F3 uz nema vhodne mista pro puk tak budu zedat za prahy. Mám objednano tohle https://www.ebay.com/itm/Universal-Frame-Rail-Floor-Jack-Stands-Pad-Block-Durable-Rubber-65X33mm-NEW/123236387386?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Podle obrazku to bede sedet primo do zvedaku. Ahojte upravený puk je konečně tu. Perfektně sedí do pojizdného hydraulické zvedáku který probirate. Přikládám foto 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.