LukášCBR Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 To jako že si můžeš nastavit, pro které žárovky je kontrola aktivní a pro které ne ? To bych potřeboval [emoji846] Spíše jsem to myslel tak, že můžěs nastavit zdroj (led, žárovka), aby ti nehlásila daná osazená pozice chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 Ta to.je přesně to co potřebuju, chci dát do couvaček ledky od Osramu a ty nemají canbus. Takže by mi to pomohlo. Na kterém MR to testuješ ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 @headerTDI Já mám ledky od Osramu taky v couvačkách a i ve směrovkách. V obou případech bez jakékoliv chybové hlášky. Facelift OIII MR 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 18 hours ago, Slayer6 said: a podělíš se se mnou o tu správnou verzi? :-) na které ti to jede? Díky. preinstalovaval jsem to verzi 3.9.3 https://uloz.to/file/RDMVIJHQv6C2/carista-3-9-3-apk @LukášCBRtaky bych poprosil o odkaz na tvou verzi a jakou verzí lucky patcheru jsi ho odemknul. včera jsem nasel jen 4-0-beta18b ale nepodařilo se mi odemknout přes LP 8.5.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 [mention=8132]LukášCBR[/mention] No já bych chtěl právě ty supervykonne bud od Osram LEDriving nebo od Philipse https://www.nejlepsiautozarovky.cz/led-autozarovky/philips-x-tremeultinon-led-11498xuwx2-p21w-ba15?gclid=Cj0KCQjwo7foBRD8ARIsAHTy2wlgSTzJk4NrvcYXeoGni7SJLZadzgZn-3P1dy1TU83SdBh8PqMI8eAaAhnqEALw_wcB Ani jedny nemají canbus, tak si myslím, že by chybu hlásily. Mám fólie, tak chci víc světla na couvání [emoji846] Díky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Fábik Vloženo 2. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2019 V 27. 9. 2019 na 13:25, LukášCBR napsal: Dnes nakódována další, pro mě, skvělá funkce. Konkrétně odklopení zrcátek až při zapnutí zapalování. Carista po aktualizaci SW nabízí nově kontrolu všech žárovek a jejich přilpadné chybové hlášení. dnes som to skusal, ale ked mam zamknute auto zrkadla zaklapnute a otvorim auto tak zrkadla si otvoria a hned zavru a potom pri nastartovani sa otvoria. Nevies preco to robi?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 V 2. 10. 2019 na 16:16, Nemfis napsal: preinstalovaval jsem to verzi 3.9.3 https://uloz.to/file/RDMVIJHQv6C2/carista-3-9-3-apk ... Tak u mě bohužel bezezměny... Carista auto nerozpozná, přeinstalace nepomohla. Zkusil jsem i náhradní telefon s čistým androidem, ale ani tak.... stará, nebo nová verze, nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 V 2. 10. 2019 na 19:22, Jojo Fábik napsal: dnes som to skusal, ale ked mam zamknute auto zrkadla zaklapnute a otvorim auto tak zrkadla si otvoria a hned zavru a potom pri nastartovani sa otvoria. Nevies preco to robi?? dik Jakou verzí jsi to zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 (editace) před 30 minutami, Slayer6 napsal: ... Tak u mě bohužel bezezměny... Carista auto nerozpozná, přeinstalace nepomohla. Zkusil jsem i náhradní telefon s čistým androidem, ale ani tak.... stará, nebo nová verze, nic :( Co máš za adaptér ? Zkoušel si ELM327 Identifier ? Pokud máš jakoukoliv jinou verzi než 1.5, tak ti to nebude fungovat korektně - ELM Identifier musí hlásit toto, pokud tam bude něco v červené barvě, tak máš špatný adaptér... Editováno: 4. Říjen 2019, autor: jan.machalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Identifier samozřejmě v zeleném. Modul jinak normálně funguje VAG a další aplikace normálně běží.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Pak bych zkusil jiny ELM. Ja mam klasiku modrej z ciny za stovku a už jsem s ním nastavoval funkce u octavky 2009, Fabie 2017, Octavie 2012, Octavie 2016, Superbu 2017, Rapidu 2018. Takže bych to videl opravdu na ten modul, asi si nesedne s Caristou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Zkusím objednat jiný. Nenajdeš ještě u sebe link na tvůj model? Klidně SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 @Slayer6 jestli jsi z Prahy, mám originál adaptér od Caristy a jeden čínský. Zároveň mám Caristu oficiální verzi, tak můžeme vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 4. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2019 Díky za nabídku.. Bohužel Ostrava. Objednal jsem na Ali nový kus. Dle komentů umí všechny protokoly, tak počkám. Pak dám vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Fábik Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 (editace) V 4. 10. 2019 na 10:11, AMPER1 napsal: Jakou verzí jsi to zkoušel? 4.0 beta 18. ale tu verziu co pisal lukasCBR 400019 4.0 Beta som nikde nenasiel, by sa mohol podelit, ci to nahodu nepojde pri tej verzii spravne? Editováno: 5. Říjen 2019, autor: Jojo Fábik no spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 zdarec, cetl jsem tady, ze se da pres caristu "dostat" do radia, ale me to nejde u zadne verze cim to?? a to mam Colombus Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 V 5. 10. 2019 na 9:49, Jojo Fábik napsal: ale tu verziu co pisal lukasCBR 400019 4.0 Beta som nikde nenasiel, by sa mohol podelit, ci to nahodu nepojde pri tej verzii spravne? Mě to také nefunguje přes 4.0 beta 18b, žádná změna po přepnutí na when ignition is turnet on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin487 Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Jsem nově také majitelem vozu Škoda. Zaujala mě možnost dokódovat do auta některé věci. Našel jsem ve skříni ELM327 adaptér (mám jej asi již 4 roky) a zjistil přes ELM327 Identifier, že vyhovuje. Aplikace Carista ve verzi 3.9.6 nenabídla žádnou z možností, o které jsem stál, vyzkoušel jsem tedy Carista 4.0 - beta 5b a přes ní se mi podařilo na Škoda RAPID (MR 2019) aktivovat HHC a vypnout Start&Stop (metoda A). Díky moc za přínosné téma zde na fóru. Má-li někdo z Brna nebo okolí zájem, může se zastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koala1 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Ahoj.tak jsem si včera aktivoval denní svícení pomocí caristy,chtěl jsem se zeptat,jestli jde nějak udělat,aby mi svítila kontrolka na palubce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Kontrolka čeho a v jakém autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koala1 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 octavia 1.2 TSI MR 2011 elegance,myslel jsem kontrolku denního svícení,jestli svítí světla,ať nemusím kontrolovat jestli svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 OK, toto ovšem není předmětem tohoto tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Lukyn Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Ahoj, potřebuju radu. Chci na Fabii výroba 6/2019 Active rozchodit ukazatel teploty oleje. Koupil jsem si na alze ELM327 viz foto. Vše funguje - povedlo se mi změnit 3-blik na 4-blik i zobrazit litry k dotankování. Nicméně v nabídce aplikace Carista mám jen možnost "Allow enabling oil temperature display via MMI" a to vypíše, co je na fotce. Dle diskuze jsem našel, že by zde měla být i možnost : Oil temperature display. Zkusil jsem několik verzí aplikace (3.7.beta48b, 3.7.beta49b, 3.9.2.b, 3.7.1.beta1b, 3.7beta47, 3.8beta10, 3.9.3, 4.0beta18b) od starší po aktuální na google play. Nevíte jestli se nemusí ještě někde něco dalšího povolit , jak napovídá aplikace na fotce? Moc dík za tipy, případně jaké verze Caristy Vám na to fungovali u tohoto ročníku vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Nové verze, 4.0.beta24+3.9.7 potřeba LP,nevyzkoušeno. https://uloz.to/tam/_7PSTchZPYLgu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.