Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Podľa mňa je to o zvyku. Minule som presadol do Škody Rapid a počas pripájania na hlavnú cestu som si takmer nevšimol auto na hlavnej....pritom na S3 sa mi to nikdy nestalo.

Vloženo

Presne to same se mne kvuli zrcatkum stalo po presednuti do OIII. Reseni je jedine, prenastavit zrcatka tak, aby nezabiraly bok auta, ale byly vic vychylene do strany. Pak se s tim da zit. Ale oproti SII/OII FL pro me velky krok zpet. Tam bylo videt az do Afriky.

Kdyby chteli, skoro to vypada, ze by mohli do krytu dat i vetsi zrcatko. Ale mas moznost priplatit si za radar, tak si priplat. Je to jako se svetly. Taky nedavaji k halogenu projektor. Pokud si nepriplatis, je tam obycejna parabola atd. atd.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo

Kdybych vedel, ze zrcatka jsou problem, dal bych si radar, ted uz bohuzel mam auto bez toho. Proc vubec ferda25 dava bojlerovi negativni reakci? .. nejaky osobni problem?

Vloženo (editace)

Zřejmě ano. Ale tak když ho to baví a pomůže mu to, ať si kliká. Ještě vtipnější je ale u minusování toto.

Dnes jsem se na zrcátka díval a jsou ok v poloze, kdy těsně nezabírají karoserii a jdou v nich vidět kliky. Blízkou vzdálenost za autem je potřeba sledovat ve vnitřním zrcátku.

Editováno: , autor: bojler
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

[mention]jaroslav75 [/mention] Měnil jsem to na své O3. Princip s SIII bude dost podobný, ne-li stejný. Objednával jsem z Ali. Už to bude cca 1/2 roku a vše plně funkční.

Na SIIIFL to bude vypadat o to lépe, ldyž má dynam.blinkry i ve světlech.

• o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Diky moc. Mal som zato, ze som to niekde na fore cital, ale v pdf ceniku ani zmienka o tom:

Elektricky ovládaná, sklopná a vyhřívaná vnější zpětná 
zrcátka s automatickým stmíváním, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním

Taktiez v pdf cenniku chyba USB-C vo spatnom zrcatku. 

Ale ked pozeram podrobne do konfiguratora, tak tam som to nakoniec nasiel.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...